Οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης (vid)

Οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης (vid)

Σεπτέμβριος 05, 2017 - 08:42
5 σχόλια

Ένα περίεργο αλλά και επικίνδυνο θέαμα αντίκρισαν όσοι έτυχε χθες το μεσημέρι να διασχίζουν τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας- Κορίνθου στο ύψος της Τσακώνας.
Ειδικότερα ένα όχημα είχε μπει στη συνδετήρια οδό που υπάρχει από την Ε.Ο. Τσακώνας- Καλού Νερού με την αυτοκινητόδρομο και διέσχιζε τον δρόμο ανάποδα.
Ήταν κυριολεκτικά θέμα τύχης που δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση αφού πρόκειται για μια συνδετήρια οδό με στροφές, κάτι που δεν επιτρέπει την ορατότητα στα οχήματα.
 
Βίντεο: Γιάννης Γιάνναρος

Πηγή: tharrosnews.gr

Video: 

Αυτοκινητόδρομος Καλαμάτα- Τρίπολη


5 Σχόλια

Το φαινόμενο είναι καθημερινό παιδιά μην σας φαίνεται περίεργο. Και μάλιστα είναι τόσο ηλίθιοι που ακόμα και όταν αντιλαμβάνονται ότι έκαναν λάθος συνεχίζουν και οδηγούν δεξιά (γι' αυτούς) αλλά στην αριστερή λωρίδα για όλους τους υπόλοιπους.

Επειδή εχει πολύ συχνό φαινόμενο μήπως υπάρχει πρόβλημα με τους κόμβους? Μήπως οι κομβοι είναι επικίνδυνοι και αντί να βοηθούν τους οδηγούς μας μπερδεύουν? Πολλοί δρόμοι είναι σταυρόλεξα και είναι και καλά υπερσύγχρονη δρόμοι...

Όταν 1000 +οδηγοί την ημερα πάνε σωστά και ένας πάει ανάποδα έχει πρόβλημα ο κόμβος;;; Και όταν καταλαβαίνουν ότι μπήκαν λάθος λογω περιπλοκοτητας του κομβου γιατί συνεχίζουν;;

έστω και ένας να μπερδευτεί σημαίνει ότι κάτι δεν ει ναι σωστό στην κυκλοφορία φίλε μου. εδώ παίζεις με ζωές και πρέπει να είναι απλά,κατανοητά και να σε οδηγούν στο σωστό σημείο όχι να παίζεις joker με τις δεκάδες ταμπέλες στους κόμβους,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.