Παυλής: Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Παυλής: Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Αύγουστος 23, 2017 - 20:29
7 σχόλια

Πυρά από τον Κώστα Τζιούμη και Νικόλα Τσαμούλο 

Περί τα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού στράφηκε η συζήτηση κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Ο κ. Τζιούμης έκανε λόγο περί φιάσκου, ο κ. Βρέντας είπε ότι η συναυλία του Διονύση Τσακνή στο αρχαίο θέατρο Μαντινείας ήταν επιτυχημένη επειδή συγκέντρωσε 600 άτομα και ο δήμαρχος Τρίπολης ζήτησε να αναγνωριστεί η προσπάθεια ΄που έγινε εφέτος.

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Τρίπολης έχει χαρακτηριστεί φτωχό για έναν Δήμο με τη δυναμική της Τρίπολης. Είπε ότι ήταν ένα φιάσκο και ότι υπήρξαν πολλές ακυρώσεις. «Η Τρίπολη δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους Δήμους της Πελοποννήσου. Το Άστρος, η Μεγαλόπολη, η Γορτυνία έκαναν καλύτερες και περισσότερες εκδηλώσεις. Ειίδαμε στο Λεβίδι, στην Ασέα και σε άλλα χωριά πολλές σημαντικές εκδηλώσεις. Αυτό δείχνει ότι όταν υπάρχει μεράκι, μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα».

Πρέπει να γίνει καλύτερος συντονισμός, να γίνει μία επιτροπή με σωστό συντονισμό.

Ο κ. Τσιαμούλος, από την πλευρά του, μίλησε για τις εκδηλώσεις που ακυρώνονται, επειδή δεν υπάρχουν συμμετοχές.

Το κοινωνικό εισιτήριο ήταν πάλι πολύ ακριβό. Όπως είχαμε προμηνύσει, το Πολιτιστικό Καλοκαίρι δεν θα είχε επιτυχία.
.

Ακόμα, ο κ. Τσιαμούλος πρότεινε του χρόνου να ξεκινήσουμε μία διαβούλευση και να πάμε στην ΚΕΔΕ και να γίνει ένα πολιτιστικό φεστιβάλ για τους δημότες.
 
Ο κ. Βρέντας απάντησε: «Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, ανέφερε τη Φιλαρμονική και τη βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο της Μαντινείας, είχαν μεγάλη επιτυχία. Η Μπανταλουσία επίσης. Από εκεί και πέρα, τα θέατρα που έχουν εισιτήριο, αν ακυρώσουν αυτό είναι δικό τους θέμα, αλλά όταν δεν έχουν επιτυχία, δεν έρχονται. Δεν μπορώ να καθορίσω τη συμμετοχή εκεί. Οι εκδηλώσεις είναι πολλές και ποιοτικές. Αν θέλετε να συμμετέχετε στον σχεδιασμό, εγώ είμαι εδώ, κανένας δεν έχει έρθει να με βρει». 

Ο κ. Παυλής, από την πλευρά του, απάντησε ότι «δεν σημαίνει ότι ένας σύλλογος κάνει μόνος του τις εκδηλώσεις πολλές φορές, ο δήμος συνδράμει και οικονομικά, ακόμα όλοι οι σύλλογοι ενημερώνουν τον δήμο για οποίες εκδηλώσεις. Για το αν έγιναν  πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις, ήμασταν γνώστες και έχουν βοηθήσει και ο δήμος συμμετέχει σε πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Δεν προσδιορίζεται από το όνομα αν θα έχει επιτυχία μια παράσταση, αλλά από τον κόσμο που συμμετέχει». Δεν είμαι απόλυτα  ευχαριστημένος είπε ο κ. Παυλής, και ζήτησε να αναγνωριστεί η προσπάθεια.
 


7 Σχόλια

Αυτό σημαίνει ότι στους επόμενους λογαριασμούς ΔΕΥΑΤ δεν θα χρεωθει πολιτιστικό τέλος ή θα χρεωθεί αναλογικά με το ποσοστό που σε ικανοποίησε εσένα το πολιτιστικό καλοκαίρι;;

@21:17 , πολιτιστικό τέλος θα συνεχίσει να χρεώνεται. Πολιτισμός για τον Παυλή είναι η επιχορήγηση των γυφτοκλαρινοπανηγυριών όπου περιφέρεται αυτός κι ο θίασός του και φωτογραφίζονται καμαρώνοντας. Πολιτισμός είναι οι γουρνοπούλες των συλλόγων Άνω-Κάτω-Πέρα-Δώθε Ραχούλας οι γιορτές σκόρδου και "μπατάκας". Σου θυμίζω ότι πληρώσαμε 2000 ευρώ για να δούμε πολεμικές τέχνες Αικίντο Αικικάι από τη Νορβηγία.

Άτιμο τσεπάκι βρήκες να ξηλωθείς και χάσαμε τις λύσεις του κ. δήμαρχου.

Αν το πολιτιστικό καλοκαίρι δεν έχει γουρνοπουλα, κλαρίνα, και ρομα να πουλάνε μπαλόνια, τότε δεν ικανοποιείται ο μέσος Τριπολιντζιωτης.

Ποιό πολιτιστικό καλοκαίρι ρε παιδιά; Τι έχει η Τρίπολη να αναδείξει ; Αυτά που είπαν οι προλαλήσαντες ; Γιατί κάτι άλλο σωστό να οργανωθεί δεν έχει ο κόσμος την παιδεία και την γνώση να το υποστιρίξει. Ασχοληθείτε επιτέλους πρώτα με τα προβλήματα της πόλης και μετά διδάξτε πολιτισμό. Μπουρτζο

απο τις γουρνοπουλες που τρωτε ΤΖΑΠΑ σαν λιγδιαριδες ολοι σας ειστε ευχαριστημενοι? ή ηθελαν ακομα λιγο ψησιμο? σε καθε κλαρινο παρελαζετε σαν σκεπαρνια, δε το νοιωθετε πως γελαμε μαζι σας?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.