Οι κατεστραμμένες παιδικές χαρές συζητήθηκαν στο ΔΣ Τρίπολης

Οι κατεστραμμένες παιδικές χαρές συζητήθηκαν στο ΔΣ Τρίπολης

Αύγουστος 23, 2017 - 20:16
11 σχόλια

«Τραυματισμός παιδιού στην παιδική χαρά με το τρενάκι»

Με ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων για τις κατεστραμμένες παιδικές χαρές, θέμα που έθιξε το Arcadia Portal (δείτε ΕΔΩ) με ρεπορτάζ του την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Ο κ. Τζιούμης ως προς τις παιδικές χαρές, ανέφερε ότι ένα παιδί στην παιδική χαρά στο τρενάκι τραυματίστηκε από βίδα.

Ο κ. Βρέντας απάντησε ως προς τις παιδικές χαρές ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την ανακατασκευή έξι παιδικών χαρών και την πιστοποίησή τους και είπε: «Πρέπει να κάνουμε περίφραξη στην παιδική χαρά της Άρεως. Δεν μπορεί να απαγορευτεί η είσοδος σε κανέναν. Οι νέοι που τις χρησιμοποιούσαν και τώρα δεν τις χρειάζονται, τις καταστρέφουν». 
 
Ο κ. Παπαδημητρίου παρενέβη και δήλωσε ότι βλέπει ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο καταστροφής των παιδικών χαρών: «Δυστυχώς παρατηρείται οργανωμένο σχέδιο καταστροφής. Είχαν βγάλει έως και τους κυβόλιθους. Υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο καταστροφής. Πριν από 3 μέρες άγνωστοι είχαν αφαιρέσει ακόμα και κυβόλιθους στις παιδικές χαρές».

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απάντησε:

«Δεν γίνεται να ασελγούν στις παιδικές χαρές, η υπηρεσία μας την ίδια μέρα έκανε την αποκατάσταση και έκλεισε όπου χρειάστηκε. Γίνονται καταστροφές κατά σειρά. Η μεγαλύτερη  ζημιά γίνεται στο τρενάκι. Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται βανδαλισμοί. Ακόμα και το Πνευματικό Κέντρο διέλυσαν έχουν σπάσει τα πλακάκια πίσω από το Πνευματικό και έχουν ρίξει και ορυκτέλαια». 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥ......***ΜΑΝΑΡΗ***......ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ###...ΦΙΛΟΣ...### ΣΟΥ..... ΥΓ:....ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ...ΕΕΕ...???

ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥ......***ΜΑΝΑΡΗ***..... ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΕΡΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ

@21:53 ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ!!!...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...!

Αφού δεν τους σταματάει κανείς και οι γνωστοί άγνωστοι τα καταστρέφουν ανενόχλητοι κάθε φορά... Αν θέλατε θα τους είχατε πιάσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.