Παράπονα γονέων για την εικόνα των παιδικών χαρών στην Τρίπολη (pics,vid)

Παράπονα γονέων για την εικόνα των παιδικών χαρών στην Τρίπολη (pics,vid)

Αύγουστος 23, 2017 - 11:10
10 σχόλια

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που κάνουν χρήση των παιδικών χαρών στην Τρίπολη.

Τα χαλασμένα όργανα, οι κακοτεχνίες, οι ζημιές που προκαλούνται με το πέρασμα των χρόνου, αλλά και η κακοδιαχείριση από τους εφήβους έχουν καταστεί πλέον επικίνδυνα για τα ανήλικα που παίζουν εκεί.

Στην περιοχή των Φιλικών υπάρχει μία παιδική χαρά η οποία άμεσα πρέπει να αποκατασταθεί. Ακόμα και που απλώς υφίσταται στην κατάσταση που βρίσκεται, μπορεί να καταστεί μοιραία για κάποιο παιδί, ανέφεραν οι περίοικοι, γιατί ακόμα και με ένα τράνταγμα με τα χέρια, δείχνει ότι είναι έτοιμη να καταρρεύσει.
Σπασμένα σκαλοπάτια, σίδερα που προεξέχουν και κενά ανάμεσα στα σανίδια, είναι μερικές από τις παγίδες που έχουν τραυματίσει παιδιά που παίζουν στο σημείο.

Επίσης, η παιδική χαρά στον Συνοικισμό Κολοκοτρώνη είναι σε απερίγραπτη κατάσταση (δείτε στο βίντεο την έκφραση του μικρού κοριτσιού, όταν μιλάει για την κατάσταση της παιδικής χαράς κοντά στο σπίτι της). Σε παρόμοια  κατάσταση βρίσκεται η παιδική χαρά στην περιοχή της Δεξαμενής με πεταμένα μπουκάλια μπίρας και σπασμένα παιχνίδια.

Σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται οι παιδικές χαρά στο κέντρο της Τρίπολης, στην πλατεία Άρεως, η παιδική χαρά στην πλατεία Θεοκρίτου, η παιδική χαρά Αγίας Βαρβάρας, η παιδική χαρά στη στοά Αθανασιάδη αλλά και αυτές χρήζουν άμεσων επιδιορθώσεων προκειμένου να καταστούν φιλόξενες και προπάντων ασφαλείς για τα μικρά παιδιά ηλικίας από 2 ετών που παίζουν εκεί.

Η παιδική χαρά στον χώρο που βρίσκεται το τρενάκι χρήζει άμεσων παρεμβάσεων και φύλαξης, όπως μας ανέφεραν οι γονείς, καθώς έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά, άνω των 15 ετών, να προκαλούν φθορές και να καταστρέφουν τα όργανα.

Οι γονείς ζητούν από τον Δήμο να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση των παιχνιδιών που έχουν καταστραφεί, και πιστεύουν ότι από θαύμα ακόμα δεν έχει υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός παιδιού.

Δείτε ΕΔΩ την απάντηση της δημοτικής αρχής.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε απόγνωση οι γονείς για τις παιδικές χαρές της Τρίπολης


10 Σχόλια

Είναι η αγωγή που έχουμε δώσει από τα σπίτια μας στα παιδιά μας, να σπάνε, να γράφουν και να καταστρέφουν!. Εμείς κάποτε βλέπαμε το δάσκαλο, τον παπά, τον Χωροφύλακα, σηκωνόμασταν όρθιοι, κοκκινίζαμε και ντρεπόμασταν. Αυτή είναι η πρόοδος της κοινωνίας μας!!!

Το απόλυτο χάλι που ζούμε στην Τρίπολη του Παυλή και του Σωτηράκη. Τέτοιοι είμαστε αυτούς έχουμε να μας διοικούν!!!!!

Ναι πετάξτε εσείς τα αποτσίγαρα εκεί που παίζουν μωρά, αφήστε τα απαίδευτα παιδιά σας να σπάνε και να καταστρέφουν συνέχεια και ο Παυλής σας φταίει. Βλάχοι. Θα πληρώνουμε και φύλαξη στις παιδικές χαρές. Αντί να δείτε την κατάντια της κοινωνίας μας που δεν μπορεί να διατηρήσει η ίδια τις παροχές που έχει και τις καταστρέφει, σας φταίει ο κάθε Δήμαρχος. Τα δικά σας παιδιά είναι αυτά που σπάνε γιατί αυτή τη νοοτροπία τους έχετε δώσει. Βολεμένοι.

Δεν ψηφισα παυλη κ δεν πρόκειται να το κανω. Ομως αν τα παιδια και οι γονεις ειναι οπως περιγραφει ο 11:24, που ετσι ειναι, ποιος φταιει; Γελιος λαος με πολιτικους πολυ καλυτερους απο αυτους που του αξίζει

Τις παιδικές χαρές δεν τις σπάνε τα παιδάκια που τις χρησιμοποιούν, ούτε τις βρομίζουν οι γονείς που τις επισκέπτονται. Οι φθορές προκαλούνται από μεγαλύτερους ανήλικους τις βραδυνές ώρες. Ακόμα και έτσι όμως ο Δήμος τι κάνει; Τις έχει συντηρήσει ποτέ; Έχει καθαρίσει ποτέ το "τρενάκι"; Τις έχει συντηρήσει ποτέ; Τα ίδια δεν βλέπουμε και στους δρόμους; Τα ίδια δεν βλέπουμε σε όλη την πόλη; Εγκατάλειψη και υποβάθμιση. Δεν ήταν έτσι οι παιδικές χαράς στην θητεία Σμυρνιώτη. Ούτε οι δρόμοι ήταν έτσι. Καμία σχέση. Αυτοί εδώ και δεν φτιάχνουν τίποτα καινούριο και δεν συντηρούν αυτά που υπάρχουν.

ΟΛΟΙ οι δημοι της χωρας περνανε δυσκολα,εχουν κοπει τα χρηματα απο παντου και για να λειτουργουν ΟΛΑ σωστα αυτο δεν γινεται,το βλεπουμε και απο τα σπιτια μας που κοιταμε να φτιαξουμε τα βασικα,μη μας φταιει παντα ο παυλης και ο καθε παυλης,επειδγ τυχαινει και εχω και καταστημα σε πολυσυχναστο δρομο,ΚΑΘΕ μερα γινομαι μαρτυρας σε καταστασεις οπου μικρα παιδια παιζωντας προκαλουν ζημιες και προβληματα σε διπλανα καταστηματα, οι γονεις φυσικα αταραχοι πινουν τον καφε τους-τη βολτα τους,μην πειραξεις το καλομαθημενο κανενος,παντα ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ,καμια σχεση τα σημερινα παιδια με τα παλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.