Βεργέτης: Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΣ μας έκοψαν τα πόδια

Βεργέτης: Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΣ μας έκοψαν τα πόδια

Αύγουστος 20, 2017 - 02:19
21 σχόλια

Δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα και το τελικό αποτέλεσμα ο Στάικος Βεργέτης τονίζοντας στην συνέντευξη τύπου πως τα γρήγορα γκολ του ΠΑΣ έκοψαν τα πόδια της ομάδας του και έπαιξαν τον ρόλο τους στην τελική έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά

«Να έχουμε μια ποιοτική σεζόν και να γίνει πιο θεματικό το ποδόσφαιρό μας.Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, όταν θέλεις το αποτέλεσμα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός σ’ αυτό που κάνεις. Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό ότι μας έλειψε σήμερα. Σε φάση άμυνας δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε και σε φάση επίθεσης χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε ακόμα και να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Κρατάω τη δυναμική των παικτών μου, ότι αρνήθηκαν να χάσουν το παιχνίδι και τα έδωσαν όλα. Πατάμε πάνω σ’ αυτήν για να βελτιώσουμε ό,τι χρειαστεί».
 
Για τα πολλά γεμίσματα σε ψηλή άμυνα: «Υπήρχαν στιγμές που με τόσο συσπείρωση του αντιπάλου πίσω από την μπάλα, μας έκανε δύσκολο το έργο να βγάλουμε επιθέσεις και να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, όπως έχουμε συνηθίσει για να μπούμε στην περιοχή τους. Ο αντίπαλος είχε καλή οργάνωση, μας δυσκόλεψε κι έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα όταν προηγήθηκε στο σκορ».
 
Για το αν έπρεπε να ξεκινήσει με την ενδεκάδα του β’ μέρους: «Όταν ξεκινάς ένα ματς έχεις τη διάθεση να παίξεις όπως παίξαμε στο β’ ημίχρονο, πιο ορθολογικά και έντονα. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, που μας έκοψε τα πόδια. Και οι παίκτες άνθρωποι είναι, ψυχολογικά κατεβλήθησαν. Δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ, πάλι κρύο, και αυτό κάνει το έργο των παικτών πολύ δύσκολο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πολλαπλασιάζεται ο βαθμός δυσκολίας γι’ αυτούς. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους δώσουμε ώθηση να ξεχάσουν το σκορ, να παλέψουν και ό,τι καταφέρουν. Θέλαμε να φύγουμε τουλάχιστον ικανοποιημένοι ότι παλέψαμε».
 
Για τον Μαντίντα: «Επήλθε κόπωση σε κάποια παιδιά, προσπαθούμε να τους έχουμε όλους έτοιμους, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο Μαντίντα επηρεάστηκε από την κόπωση, αλλά οι σέντρες έγιναν κατόπιν τοποθέτησης και δεύτερου επιθετικού στην αντίπαλη περιοχή».
 
Για το αν αιφνιδιάστηκε από την τακτική του ΠΑΣ και αν θα άλλαζε κάτι: «Δεν αιφνιδιαστήκαμε, τον γνωρίζαμε, γιατί ήταν ο σχηματισμός που έπαιξε τη μισή προηγούμενη σεζόν, στο περσινό 1-1 και στα φιλικά του. Προετοιμαστήκαμε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με αξία στην ομάδα των Ιωαννίνων και υλοποίησαν το πλάνο του προπονητή τους σ’ έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Εμείς έχουμε τον δικό μας βασικό σχηματισμό. Δεν κρίνω ότι από ένα ημίχρονο πρέπει να αλλάξει. Κι εγώ σαν προπονητής θα δείξω τρικυμία στους παίκτες. Πρέπει να επιμείνω στα δικά μας δυνατά σημεία. Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυσή μας, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτό όμως δεν συνοδεύτηκε από το αποτέλεσμα. Δεν σημαίνει ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά τα παιδιά πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικά σε άμυνα και επίθεση».
 
Για το μέλλον του Τσουκαλά, που έμεινε εκτός αποστολής: «Όλα τα παιδιά είναι υπό αξιολόγηση. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά κρίναμε ότι αυτή τη στιγμή κάποιοι παίκτες υλοποιούν το πλάνο μας καλύτερα. Ο Σταύρος είναι πάντα στην αξιολόγησή μας και θα έρθει κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα».

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Παντα μια ευκολη δικαιολογια.Κανεις δεν ειναι υπευθυνος κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνες.Τριπολιτες φιλαθλοι του Αδτερα ξυπνατε.Δωστε μαθημα σε αυτους που υποτιμουν τη νοημοσυνημας.

κ. Στάικε Τώρα που είναι νωρίς πρόσεξε τί δηλώσεις κάνεις.Η τελευταία δήλωσή σου ήταν ότι πάμε για να βγούμε Ευρώπη.Κοίτα να σωθείς πρώτα γιατί θα κάνεις πολύ καιρό να πάρεις βαθμούς.

ειναι δυνατον να μη παιζει ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ και να παιζει ο κολλητος του τεχνικου διευθυντη οΑΡΓΙΤΗΣ πιτσιρικας επειδη εχει τα κονε και εσεις στο πορτσλ προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να τους καλειψετε ντροπη σας η αφιστε να μαθει ο κοσμος η κλειστετο και γραψτε τα δικα σας

Δυστυχώς που δεν παίζει ο Κώτσιρας.Δεν ξέρω αν φταίνε γι αυτό κάποιοι αλλά αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι μεγαλομέτοχοι.ΠΡΙΝ είναι πολύ αργα.Φοβάμαι ότι θα παίζουν σε άδειο γήπεδο.

ΟΥΤΕ ΚΟΤΣΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΔΟΥΒΙΚΕΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

Στον Ατρόμητο είναι "κορόϊδα" που κάτσανε να φάνε 6 νομίζεις ε, φώναξαν για μεταγραφές έτσι. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από τους παίχτες που πήρες στην άμυνα; Με Σελίν το παιδί από τον Αιγηνιακό και τον Ιγκόρ που πας ρε κόουτς; Πάλι για παραμονή και άγιος ο Θεός. Και καλά κέντρο δεν έχεις ο μόνος έμπειρος είναι ο Ιγκλέσιας, αλλά να μείνεις χωρίς άμυνα; ; δε πας πουθενά έτσι. Χάνεις μια χρονιά πριν ξεκινήσεις καν με αυτά που έδειξες. Πέρσι τη βγάλαν με τα ψέμματα γιατί θα πέφτανε άλλοι χειρότεροι, φέτος τι σκέφτηκαν; Όχι άλλοι "Ιωαννίνηδες" ποναν τα μάτια μας και ξενερώνουμε με την κοροϊδία

Ρε λεβέντες!! γιατί δεν γίνατε εσείς προπονητές να βάζει ο καθένας αυτόν που θέλει? Να βγει οδηγία απο την ΕΠΟ και την Superleague να παίζουν 18 αρχικά και 5 αναπληρωματικοί. Φτιάξτε και από ένα σύστημα και τα συζητάμε. Ό,τι μπούρδα σκεφτεί ο καθένας εδώ την αμολάει

Αυτό με το κρύο γκολ έχει καταντήσει ανέκδοτο. Όπως ανέκδοτο είναι να μην ξεκινάει ο Μάσα. Επίσης ανέκδοτο είναι η ιστορία με τις παρεξηγήσεις με βασικούς παίχτες. Εκτός αποστολής ο Τσουκαλάς;;; Πάρε την "κρύα" ήττα. Χωρίς ένα ποιοτικό στόπερ ακόμα, δημιουργικό χαφ και σέντερ-φορ αλλαγή του Μανιά, απλά θα αποφύγουμε πιο εύκολα από πέρυσι τον υποβιβασμό.

παυλακη............τι εφαγες χτες και σε πειραξε και γραφεις αρνητικο σχολιο για την ομαδα?

Αγαπητέ "τελίτσα" είχα γράψει και πριν το παιχνίδι. Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι που γλύτωσε τον υποβιβασμό από όριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ότι θα βγει Ευρώπη. Απλά θα γλυτώσουμε πιο εύκολα τον υποβιβασμό. Οι ελλείψεις σε στόπερ, σέντερ-φορ και δημιουργικό χαφ είναι κραυγαλέες. Το αστείο με τον Μάσα γινόταν και πέρυσι. Περιμένουν κάποιοι από τον Μάσα να είναι ...Μέσι και να λύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Και στην κακή του ημέρα ο Μάσα είναι απαραίτητος. Είναι ποδοσφαιρική ανοησία να μην ξεκινάει. Τα ίδια και για τον Τσουκαλά.

παυλε ................ασε τα μεταξυ μας ,και πες μου ειλικρινα,πιστευεις οτι οπως ειναι η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει μελλον? εγω τη βλεπω να παλευει παλι για να μεινει ,σοβαρες ελειψεις στο ροστερ της ομαδας,και ο τλτ που φταιει για μενα ειναι ο Σταικος,η διοικηση εκανε επιλογες παλι,ο Σταικος το μονο λαθος για μενα ειναι οτι εχει συμβιβαστει ,εγω στη θεση του θα ελεγα θελω αυτους τους παιχτες,αν δεν ,παραιτουμε ,η εισαι προπονητης με μελλον ,η απλα ενας προπονητης για τη διοικηση

Μη μαλωνετε τον Παυλακη.Φαινεται οτι επι τελουςξυπναει.Ας ξυπνησουν και αλλοι.

περα απο τη πλακα ,μονο με ενα πραγμα μπορει να αλλαξει η κατασταση ,οπως εχει διαμορφωθει τα τλτ χρονια,με το να μην πατησει ΚΑΝΕΙΣ το ποδι του στο γηπεδο για αρκετους αγωνες,οπως εχουν γραψει και αλλοι, δυστηχως μονο ετσι μπορει να την "ακουσουν" εκει στη τερτσετη και να πουν θα φτιαξουμε ομαδα

@18:16 - Δεν έχει το ειδικό βάρος ο Στάικος για να υψώσει ανάστημα. Μάλλον για αυτό τον έχουν επιλέξει κιόλας. Από την άλλη δική τους είναι η ομάδα, ότι θέλουν κάνουν. Θέλουν να διαλέγουν την 11άδα, ας το κάνουν. Αν δεν ήταν οι δύο μέτοχοι δεν θα βλέπαμε αυτά που έχουμε δει και βλέπουμε ούτε στον ύπνο μας. Βέβαια με αυτό το μοντέλο δεν κάνεις προκοπή. Το να μην έχεις αναπληρωματικό σέντερ φορ ή στόπερ είναι τεράστιο κενό και δεν συμβαίνει πρώτη φορά φέτος. Τα τελευταία τρία χρόνια αυτό το πράγμα γίνεται. Βαφτίζουμε το ψάρι κρέας. Μπορεί να μην θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη παραπάνω.

Δικαίωμα τους είναι να πληρώνουν μέχρι εκεί που θέλουν. Εξάλλου δεν έχουν υποστήριξη από τον κόσμο. Η μισή πόλη υποστηρίζει ακόμα Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Οι κολλημένοι με τον Παναρκαδικό είναι ελάχιστοι. Μόνο μια χρονιά δεν είχα διαρκείας. Ξέρω πολλούς που δεν πάνε γήπεδο για 1002 λόγους. Ο κοινός παρανομαστής είναι ένας. Κομπλεξισμός. Δεν τους αρέσει ο μικρομεσαίος Αστέρας. Δεν μπορούν να το υποστηρίξουν. Θέλουν να λένε ότι είναι Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα γιατί αλλιώς αισθάνονται πολύ μικροί. Δεν μπορούν να υποστηρίξουν μια επιλογή σαν τον Αστέρα. Δεν αντέχουν.

παυλε........μηπως τα βλεπεις μονοπαντα? για σκεψου μπορει να υπαρχει και αλλη πλευρα ,οι ιδιοκτητες δεν ελεγαν θα φτιαξουμε ομαδα για ευρωπη? βγηκε ναι μεν αλλα τα 2 χρονια απο αυτα που βγηκε ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να ειχε παρει το εισητηριο ο αστερας ,ας μη τα ξεχναμε ,η ομαδα τα τλτ χρονια δεν εχει παρει την κατω βολτα? δεν μιλαγαν για καινουριο γηπεδο? παει ο αλλος το χειμωνα γηπεδο,και εχει γινει μουσκεμα πριν καν μπει ακομα μεσα απο τη λιμνη που εχει ο δρομος,η κερκιδα το ιδιο,τα σκαλοπατια κρατανε νερα ,οι μεταγραφες του λοκου,τα εισητηρια τα φθηνηναμε λεει ,και ψεμα,οχι οτι ειναι ακριβα...συνεχεια

μη βγαινεις και λες φθηνηναμε τα εισητηρια ,παλι 100 τα εχεις στην 1 ,μη δουλευεις τον κοσμο,ο κοσμος δεν ειναι χαζος,σκεπαστρα που ακουσαμε τα ειδες? γενικα η ομαδα δειχνει μια εγκαταλειψη ,απο συμπεριφορα δε απο τους ανθρωπους απο μεσα,ολο παραπονα ακουγωντε τριγυρω,πως λοιπον ο κοσμος να αγκαλιασει αυτη την ομαδα οταν αυτη την εποχη ο καθενας κοιταει να περασει και να ζησει την οικογενεια του? το ποδοσφαιρο πλεων ειναι πολυτελεια,τα εισητηρια σε ολη τη λιγκα εχουν παρει την κατω βολτα,ξερεις τι κανει εκει ενας σωστος επιχειρηματιας?κοιταει να ενισχυσει για να δυναμωσει το προιον ,ειδες τπτ?

1) Ανανέωσα με 120 ευρώ στην 2 που είναι σκεπαστή. Για 15 αγώνες + κύπελλο είναι πάμφθηνο. Πιο κάτω δεν γίνεται. 2) Καινούριο γήπεδο όταν δεν έχεις μέσο όρο πάνω από 2.500 εισιτήρια; Εκτός από Ολυμπιακό και ΑΕΛ, καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει φτιάξει καινούριο γήπεδο. ΚΑΜΙΑ. 3) Τα δύο χρόνια που πήγε Ευρώπη ο Αστέρας πήγε δικαίως. 4) Ακόμα και με Τότεναμ το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο!!! 5) Οι ιδιοκτήτες θέλουν Ευρώπη αλλά είναι εμφανές ότι κάνουν λάθη. Αυτοί πληρώνουν, δικαίωμά τους. Και ο Αλαφούζος θέλει Ευρώπη αλλά όλο στην σφαλιάρα είναι. Δες και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με πολλαπλάσια λεφτά.

Από ότι φαίνεται πολύ σύντομα οι μεγαλομέτοχοι ενδέχεται να αποχωρήσουν.Μάλλον αυτό θα συμβεί.

14.04 να προσεχετε τι ωρα τα γραφετε ,οχι να μας κοψετε και την ορεξη μεσσημεριατικα,ακου θα αποχωρησουν,στο καλο,να πανε να πατησουν και το γηπεδο του μεσσηνιακου αν ειναι καλο,και να ανεβασουν και φωτο ,οπως παλια,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι προεδροι της sl τη δουλεια τους κανουν μαγκες,για αυτο εχουν τις ομαδες και τπτ περισσοτερο,οσο κανουν τη δουλεια τους ειμαστε καλοι ολοι,οταν δεν την αφηνουν μια ωραια πρωια και περα βρεχει,εμεις τι ειχαμε τι χασαμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.