Πρεμιέρα με ήττα για τον Αστέρα

Πρεμιέρα με ήττα για τον Αστέρα

Αύγουστος 19, 2017 - 21:17
12 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

 

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις στην φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει με το διπλό από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με σκορ 1-2.

Ναδάλες στο 7' και Μαυροπάνος στο 18' τα γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Καλτσά να μειώνει στο 48' σε 1-2 καιντον Αστέρα Τρίπολης να έχει πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 88'.

Πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα η αρκαδική ομαδά στο πρωτο ημίχρονο με την τύχη να μην είναι με το μέρος των κιτρινομπλέ στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Ηπειρώτες να στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Αθανασιάδη να αιφνιδιάζουν με ένα τυχερό γκολ. Η Λόπες Ναδάλες με μια κεφαλιά από την γραμμή της περιοχής άνοιξε στο 7' το γκολ για το 0-1. Στο 18' η ομαδα του Γιάννη Πετράκη έφθασε και σε δεύτερο γκολ εκμεταλεύομενη το "δώρο" του Ιγκόρ με τον Μαυροπάνο να χρίζεται σκόρερ με κοντινή κεφαλιά. Ο Αστέρας Τρίπολης ένα λεπτό αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μανιά να μη μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια άλλη καλή φάση από τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό και στο 48' ο Νίκος Καλτσάς αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βελλίδη με πέτυχε το πρώτο γκολ της ομαδας του στο φετινό πρωτάθλημα μειώνοντας σε 1-2 και ασφαλως βάζοντας ξανά τους κιτρινομπλέ στο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο Στάικος Βεργέτης ρίσκαρε με τους κιτρινομπλέ να πιέζουν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τους Καλτσά και Δουβίκα και με το δοκάρι του Τριανταφυλλόπουλου σε σέντρα σουτ από τα δεξιά στο 88'. Οι φιλοξενούμενοι τελικά άντεξαν και πήραν την νίκη για πρώτη φορά στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ξεκινά με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Π. Κωσταράς (Αιτ/νιας), Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Γ. Μπλάνας

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45'+ Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς (46΄Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Βιδάλ), Νικολιάς (74' Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λόπες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (44΄Λίλα).

Γκολ: 49' Καλτσάς/7' Ναδάλες, 19' Μαυροπάνος

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

ξεκινησαμε με παστελακι απο τα γιαννενα,οταν πριν μερες εγραψε καποιος να δουμε την ομαδα στα επισημα και βγηκε και του την ειπε καποιος ,τι εχει να μας πει τωρα? ας ελπισουμε η ομαδα να ανακαμψει γρηγορα γιατι αν σε παρει απο την αρχη κατω ,και ερχωντε παιχνιδακια ζορικα,ο παυλακης τι λεει ο λουκουμος?

Μπράβο ραχούλα μεγάλη ομαδάρα.Όταν τα γράφουμε μας βρίζετε και μας λέτε ανεγκέφαλους.Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα από πέρσι οτι η ομάδα αυτή έχει εγκαταληφτεί.Καμία αξιόλογη μεταγραφή,πολλά ψέματα αέρας κοπανιστός κοροιδία το φετινό σκηνικό.Ας ξυπνήσουν όσοι αγαπούν το Αστέρα και με την αποχή να δώσουν ηχηρό μήνυμα.

ολα εδω πληρωνονται ια υα πω χυμα διωξανε αξιολογα παιδια για παναρκαδικο αλλα εμειμαν ελέυθερα αλλα σε Σπαρτη για να μεινει ο ΑΡΓΙΤΞΔ Ο ΚΟΛΉΤΌΣ ΤΌΎ ΤΈΧΝΊΚΌΎ ΔΊΈΎΘΎΝΤΉ μόνος για να παιζει οσπ για τον Σταικο ντρεπομαι τι ρολο παιζει στην ομαδα καλα λενε μονο για ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ κανει η τιμωρια ειναι να τους γυρισει ο κοσμος οπως και γινεται την πλατη

Αντί να βάλετε το κεφάλι κάτω και να δουλέψετε,ασχολείστε με ένα κύπελλο που χάσατε πριν τρια χρόνια.Βρίζετε τον Παναρκα;δικό και ξεχνάτε ότι αρκετοί φίλαθλοι είναι του Παναρκαδικού.Αφήστε τον Παναρκαδικό και κοιτάξτε να σώσουμε τον Αστέρα.Κάνετε κριτική και μη μας κοροιδεύουν.Άλλοι οικονομάνε εμείς πληρώνουμε εισητήριο.ΞΥΠΝΑΤΕ.

Εύχομαι να μην υπάρξουν προβλήματα για τον αστέρα... 0μως ή ομάδα είναι ακριβώς ίδια με πέρυσι (δλδ μια ομάδα που κινδύνευσε να υποβιβαστει) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ευελπιστούμε φέτος να δούμε κάτι διαφορετικό... Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Αρχισαν οι πίκρες από ενωρίς ! Η ομάδα δεν φαίνεται να βγάζει ''ψυχή'' μέσα στον αγωνιστικό χώρο .... Λες ότι παίζουν για να ...χάσουν !! Κάτι πρέπει να γίνει ...δεν μπορεί να συνεχίζεται έτσι η κατάσταση !! Τι να πει κανείς .... Υπήρχε ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει φέτος .... Θολό το τοπίο !! Μακάρι να ήταν μια άτυχη στιγμή το χθεσινό αποτέλεσμα .... Ιδωμεν ..

Η ομάδα πέρυσι κινδύνεψε να υποβιβαστεί ,προδομένη από την άμυνά της κυρίως που δεν πήγε καθόλου καλά ! Φέτος δεν έγινε τίποτα για να διορθωθεί αυτό , αφού βλέπουμε τους ίδιους αμυντικούς παίχτες , που εξαιτίας τους χάσαμε όλους τους αγώνες ! Μην περιμένουμε λοιπόν κάτι ! Μακάρι να διαψευσθώ , αλλά θαύματα δεν γίνονται !

Οι ομάδες δεν κερδίζουν με στημένα ρεπορταζ και ενθουσιασμούς.Κανείς στο γήπεδο για να βάλουν όλοι τους μυαλό.Φτάνουν πια τα ψέματα και οι κοροιδίες.Κι εσύ Βεργέτη να προσέχεις τις δηλώσεις σου δεν απευθύνεσαι χαχόλους.Φτάνει ως εδώ.

Στην αρχική 11άδα δεν ήταν ο Μάσα (μπήκε στο Β' ημίχρονο), ήταν εκτός αποστολής ο Τσουκαλάς (το καλύτερο χαφ μας πέρυσι) και εκτός αποστολής ο Ινσάλδο. Καλά ο Ινσάλδο ήταν τραυματίας. Ο Τσουκαλάς εκτός αποστολής; Ο Μάσα εκτός 11άδας; Για να παίξει ο Σέρβος; Αρχίσαμε πάλι τις παραξενιές; Δεν φτάνει που έχει ελλείψεις το ρόστερ, δεν παίζουν ούτε οι καλύτεροι; Λάθος του προπονητή στον Μάσα, λάθος δεν ξέρω ποιου με τον Τσουκαλά, μας λείπει στόπερ, δημιουργικό χαφ και σέντερ φορ αλλαγή του Μανιά. Με Δουβίκα και Γκοντό δεν βγαίνει η χρονιά. Ούτε με δύο στόπερ. Αν σκοπός είναι να μην πέσουμε, ΟΚ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.