Έφτασε η στιγμή για τη συγκομιδή κάνναβης στην Αρκαδία

Έφτασε η στιγμή για τη συγκομιδή κάνναβης στην Αρκαδία

Αύγουστος 18, 2017 - 10:34
4 σχόλια

Από σήμερα το πρωί και για τις επόμενες τρεις ημέρες θα γίνει η συγκομιδή της πρώτης καλλιέργειας κλωστικής κάνναβης Sativa L στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στον κάμπο της αρχαίας Μαντινείας, όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης o Προκόπης Γεωργακόπουλος.

Ο κ. Γεωργακόπουλος πρωτοτυπώντας, θα μπορούσαμε να πούμε, για τα σύγχρονα αρκαδικά δεδομένα, καλλιεργεί κάνναβη στο αγρόκτημά του σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και με την ΚΥΑ του υπουργείου η οποία επιτρέπει την καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal που είχε γίνει τον Μάρτιο, όταν τα φυτά ήταν ακόμα σε «νηπιακή» μορφή.

Όπως είχε αναφέρει τότε ο κ. Γεωργακόπουλος, ύστερα από μήνες φροντίδας της καλλιέργειας, θα έφθανε η στιγμή για τη συγκομιδή.

Σε δήλωσή του καλεί όσους θέλουν να βοηθήσουν και να επικοινωνήσουν μαζί του ΕΔΩ.

Ελάτε να γνωρίσετε το φυτό που μέχρι το 1932 συντηρούσε σχεδόν όλες τις αγροτικές οικογένειες της περιοχής μας και σήμερα χαρίζει υγεία και φαγητό σε όλο τον κόσμο. Πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα!


4 Σχόλια

μαλλον γιατι καταφερε κατι σημαντικο ...που δεν εχεις νιωσει εσυ για να εχεις αυτη την απορια

Μπράβο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.