Το απόλυτο beach party του καλοκαιριού με τους Ιmam Βaildi στο Χερονήσι (pics,vid)

Το απόλυτο beach party του καλοκαιριού με τους Ιmam Βaildi στο Χερονήσι (pics,vid)

Αύγουστος 13, 2017 - 10:52
1 σχόλια

Απολύτως επιτυχημένο ήταν και εφέτος το beach party του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Χερονήσι που συνέχισε τις πλούσιες καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου στη σκηνή βρέθηκαν οι Ιmam Βaildi που συνδύασαν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια με δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις σε μια συναυλία συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι 2.500 τυχεροί που βρέθηκαν στην παραλία απόλαυαν τη νεανική, καθαρής ενέργειας, συναυλία με τα highlights μιας υπέροχης μπάντας, που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς, περιζήτητο στη χώρα μας αλλά και στα μεγαλύτερα ethnic, και όχι μόνο, festival του κόσμου.

Τα υλικά της επιτυχίας ήταν η παραλία, η ζεστή θάλασσα, το φως του φεγγαριού, οι βουτιές στο παρελθόν και στο μέλλον, δόσεις από ρεμπέτικο, πινελιές από latin, trip-hop, drum & bass και hip-hop, και έναν εκρηκτικό DJ.

O  δήμαρχος Bόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς εδώ και χρόνια στηρίζει τις πολιτιστικές δράσεις με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου. Ο κ. Μαντάς στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε το πάρτι με την παρουσία του, τους μουσικούς και όλους τους συντελεστές και υποσχέθηκε ένα ακόμα πιο δυνατό πάρτι την επόμενη χρονιά.

Έφη Καστραντά

Αεροφωτογραφίες από τον κ. Γιατράκο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με απόλυτη επιτυχία το ξέφρενο πάρτι με τους Ιmam Βaildi στο Χερονήσι


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.