«Επίθεση» στον Διαμαντόπουλο από τον Σάββα Θεοδωρίδη

«Επίθεση» στον Διαμαντόπουλο από τον Σάββα Θεοδωρίδη

Αύγουστος 11, 2017 - 07:59
25 σχόλια

Πριν καλά καλά αρχίσει αρχίσει το πρωτάθλημα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης τα έβαλε με τους διαιτητές, και συγκεκριμένα με τον Τριπολίτης Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για την φιλική αναμέτρηση Ατρόμητός - ΟΣΦΠ. Ο κύριος Θεοδώρίδης και στο φιλικό με τον Αστέρα,δεν είχε κερδίσει ο ΟΣΦΠ, είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον προπονητή των Αρκάδων με την αιτιολογία πως οι κίτρινοι αγωνίζονταν σκληρά!

Το sdna.gr αναφέρει

«Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα (σ.σ. οι νέοι πίνακες πάντως χθες το πρωί έγιναν γνωστοί), αλλά απ' ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι», εμφανίζεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Διαμαντόπουλο, σύμφωνα με το "Φως των σπορ". »

Ο έμπειρος παράγοντας των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που θεωρεί ότι δεν δόθηκε στους πρωταθλητές, ενώ θεωρεί ότι και το γκολ που ακυρώθηκε ήταν καθαρό. 

«Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα, αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν κι έκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί», σχολίασε παράλληλα ο Σάββας Θεοδωρίδης για τους νέους πίνακες. »

«Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα (σ.σ. οι νέοι πίνακες πάντως χθες το πρωί έγιναν γνωστοί), αλλά απ' ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι», εμφανίζεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Διαμαντόπουλο, σύμφωνα με το "Φως των σπορ". 

Ο έμπειρος παράγοντας των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που θεωρεί ότι δεν δόθηκε στους πρωταθλητές, ενώ θεωρεί ότι και το γκολ που ακυρώθηκε ήταν καθαρό. 

«Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα, αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν κι έκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί», σχολίασε παράλληλα ο Σάββας Θεοδωρίδης για τους νέους πίνακες. »

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Ο Ολυμπιακός είναι πολυ μεγάλη ομάδα.Αυτό που γράφετε κύριοι δημοσιογράφοι για το Αστέρα τρίπολης που διαμαρτυρήθηκε ο Θεοδωρίδης στο Βεργέτη το κάνατε καραμέλα.Ο Αστέρας είναι μια μικρή ομαδούλα και καλό είναι να προσπαθήσει φέτος πολύ από ότι φαίνεται να παραμείνει στην κατηγορία.ο Ολυμπιακός είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

αυτος ειναι ο ολυμπιακος κυριοι... μια ζωη οταν χανει του φτιαει η διαιτησια... και ας ειμαστε στην προτετοιμασια... μια ζωη επηρεαζει τους διαιτητες. Δες τωρα στο παλικαρι αυτο που θα το απειλησουν κιολας και θα καθεται και σουζα μετα

Αγαπητέ ανώνυμε άμα θέλει το παλληκαράκι να μην το απειλούν να παίζει σωστα.Να μην ακυρώνει έγκυρα τέρματα και να δίνει πέναλτι όταν πρέπει.Δυστυχώς όλη έχουν κόμπλεξ με τη μεγαλύτερη σε ιστορία ομάδα της Ελλάδας Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Αυτονόητο είναι άλλωστε ότι ο Αστεράκος δεν μπορεί να συγκριθει με τέτοιες ομαδάρες.Ο Μαρινάκης πληρώνει.

δεν γινεται ρε γαυροι να φταινει για οοοοοολα οι διαιτητες. απλα δεν ξερετε να χανεται. 20 χρονια απο κοκκαλη και μαρινακη καταστρέψατε το ελληνικο ποδοσφαιρο και αδειάσατε τα γηπεδα

Οποτε ομως μπορει, υπαρχου Σπαθες, Γιαχοι κλπ... Αν οντως υπαρχει τετοια διαφορα, γιατι οι.... πρωταθλητες εχουν περασει με νικη απο την Τριπολη μονο 1 φορα τα τελευταια 4 ματς;

11:29 εισαι μικρος κσι ασχετος για να πιασεις τον Oλυμπιακο στο στομα σου.οσο κοστζειενας του ολυμπιακου κοστιζουν ολοι οι παιχτες του Αστερα ραχουλας.Κοιτατε να σωθειτε φετος .

Γιατί τόση εμπάθεια με Ολυμπιακό και Αστέρα από μερικούς-μερικούς; Δεν μασάμε κυρίες & κύριοι, πάντως η ιστορία θα μας δείξει το δίκαιο ποιος το έχει, όχι πάντως τα troll.

ανωνυμε 14.06, δε με ξερεις για να εκφερεις αποψη χαζε, το πιο πιθανο ειναι μαλλον να εισαι εσυ πιο μικρος απο μενα

15.36 αφου εισαι και μεγαλος και δεν ξερεις τι παει να πει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γαντασου τι σοι ...... εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!! παρτε το χαμπαρι ρε,ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι η μγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και θελετε ολοι σας αλλα τοσα χρονια ποδοσφαιρου να τον φτασετε χωρις ο θρυλος να παιρνει τπτ,εμπεδωσες τωρα ? και δεν ειμαι ο 14.06

πραγματικός θρύλος στην βρωμια τη κλεψια στα πεναλτι στα κλεμμενα πρωταθληματα στην καταστροφή του ελληνικου ποδοσφαίρου κτλ κτλ να χαίρεσαι την ομαδα σου μεγάλε γαυρε και τους πανυγηρτζίδες οπαδους που σου ξεμειναν. μεχρι και οι λογικοι γαυροι δεν ασχολουνται πλεον

@Anonymous 14:06 Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιάσουμε τον Ολυμπιακό στο στόμα μας γιατί δεν θέλουμε να το γεμίσουμε σκ@τ@, οπότε μη φοβάσαι ούτε εσύ, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι γαύροι εδώ μέσα, γιατί δεν ασχολούμαστε με τα σκ@τ@, ούτε με τους βόθρους...Τό'πιασες; Α, μπράβο...Βάστα το καλά τώρα, μη σου φύγει, λεχρίτη...

Ανώνυμε17/56 μήπως έχει ακούσει τίποτα για το Κοριόπολης;

Ενώ περισυ που σφύριζε ο Δελφάκης στο περιστέρι για το πρωτάθλημα, και εκανε αλλοίωση αποτελέσματος ηταν καλα μπάρμπα Σαββα ;

Ολυμπιακός η μόνη ομαδα που μπαίνει champions league με ΜΕΣΟΝ και βγαίνει με την αξία του !!

Όσα σκυλιά κι αν τον γαυγίζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ τα πιάνει λύσσα.Φέτος θα είναι πρωταθλητής από το Δεκεμβρη όπως κάθε χρόνο.Από τις τρεις φορές η ραχούλα που έπαιξε ευρώπη τις δυο πήγε επειδή δεν είχαν να πληρώσουν οι άλλες ομάδες.Και τι έκανε μια τρύπα στο νερό.Θα σας τα γράφουμε και θα σας τα λέμε.Χα χα χα χα χα χα χα χα.

Μην βάζεις πολύ αλάτι στη σαλάτα με το σανό και το κουτόχορτο που σου σερβίρει ο ΧΟΝΤΡΟΣ με τον παππού Σάββα. Όπου ακούμε ΑΛΕΦΑΝΤΟ και ΣΑΒΒΑ σκάνε τα έντερά μας από τα γέλια! και οι δύο ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και εσύ που τους υποστηρίζεις ακόμα πιο ζώο!!!

Α ρε δυστυχήδες Γαύροι !Μεσα στο ΣΕΦ πήρε πρωτάθλημα ο βαζελος !Μεσα στου Ρέντη πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ !Στο ποδόσφαιρο είσασταν χέ@@νοι μην τιμωρήθητε λόγω πλατάνια και το πάρει ο Μπαοκ στα χαρτιά !Και μιλάτε ακόμα ρε κακομοίρηδες !!

Μεσα στο ρεντη στο βόλεϋ πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ !Τον τελικό κυπέλλου τον είδατε με τα κυάλια για μισό γκολ απο την ΑΕΚ !Στο μπασκετακι μεσα στο Φάληρο σας γλέντησε ο βαζελος !Τι τσαμπουνατε ρε δυστυχήδες !!

@ανωνυμος Σάβ, 12/08/2017 - 21:34 Όσα και να γράφεις, όσα και να λες, τη στάμπα του βόθρου και των σκ@τών δεν πρόκειται να τη βγάλεις ποτέ από πάνω σου, μπόχα...Κι απ' ό,τι φαίνεται σου αρέσει που κυλιέσαι στα σκ@τ@...Περαστικά σου κι όσα μπάνια και να κάνεις, η βρώμα δεν φεύγει...Είναι ανεξίτηλη (ψάξτη τη λέξη αν δεν την ξέρεις)...

Σάββας: «Έχουμε φάκελο για κάθε διαιτητή, κάθε λάθος κατά του Ολυμπιακού θα είναι προσχεδιασμένο» ... απειλες του ολυμπιακου στους διαιτητες! αυτοι ειστε ρε! ενας εισαγγελέας δεν υπαρχει;;;;

Η ΡΑΧΟΥΛΊΤΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΆΚΗ ΜΉΠΩς ΣΑΣ ΔΏΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΊΧΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ Κ-12.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΡΙΣΒΑΝΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ;ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ.χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα .ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

@ανωνυμος 16:26 Ωραία...Γέλασες; Πάψε τώρα να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.