Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων: 3,11 εκατ. ευρώ η τρίτη δόση

Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων: 3,11 εκατ. ευρώ η τρίτη δόση

Αύγουστος 04, 2017 - 18:36
13 σχόλια

Στο πλαίσιο αυτής της πάγιας τακτικής ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης με την  υπ΄  αριθμ. 26242/2017 απόφασή του κατανέμει την γ΄ δόση  της  κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του  έτους 2017 στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

Το συνολικό ποσό της γ΄ δόσης που κατανέμεται ανέρχεται στα  3.114.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, του οικονομικού έτους 2017.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία ακόμη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός -ΛΑ.Ο.Σ.) ο οποίος είναι πλέον εκτός Βουλής θα λάβει κρατική  οικονομική ενίσχυση  18.317,65 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η γ' δόση του 2017 της κρατικής  οικονομικής ενίσχυσης ανά κόμμα έχει ως εξής:

(ΠΗΓΗ: protothema)

 


13 Σχόλια

Δεν μου λέτε γιατί πρέπει να επιδοτούνται τα κόμματα; Αρκετά δεν χρέωσαν την Ελλάδα; Τσίπα δεν υπάρχει;

Κανένα κανάλι και καμία φυλλάδα της διαπλοκής δεν σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το 2013! Πεδίο προπαγάνδας λοιπόν και η κρατική χρηματοδότηση, για να νομίζουν οι αδαείς ότι η Χρυσή Αυγή "είναι μέσα στο σύστημα".

Με την υπ’ αριθμόν 26242/2017 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Σκουρλέτη, κατανέμεται η γ΄ δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το τρέχον έτος στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 3.114.000 ευρώ. Τα ιλιγγιώδη ποσά που θα διατεθούν στα κόμματα της κλεπτοκρατίας έχουν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ: 1.021.873 ΝΔ: 825.869 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 0 ΚλεφτοΠΑΣΟΚ: 206.476 ΚΚΕ: 225.936 Ποτάμι: 187.074 ΑΝΕΛ: 137.309 Ένωση Κεντρώων: 130.506

Ακούστε τι έπιασε το αυτί μου στο καφενείο στην πλατεία. Συζήτηση Ελληνοαμερικάνων. Ένας Ελληνοαμερικάνος έφερε επιταγή της American Bank με κάποιες χιλιάδες δολάρια σε Ελληνική τράπεζα της πόλης μας. Του είπαν ότι δεν μπορούν να την εξαργυρώσουν.....γιατί είναι Αμερικάνικη τράπεζα, θα προσπαθήσουν αλλά μάλλον δεν θα μπορέσουν........., του λέει ο άλλος μην ανησυχείς αυτό το εφαρμόζουν οι τράπεζες από τον Μάρτιο! Εγώ θυμάμαι ότι κάναμε πως και πως να έρθει συνάλλαγμα στην Ελλάδα και μάλιστα δολάρια, τώρα δεν τα θέλουμε; α ρε τι κάνουν τα μνημόνια που υπογράψατε μνημονιακοί άρχοντες, Αίσχος!

Νέα δεδομένα προκύπτουν πλέον για τους κατόχους επιταγών καθώς τις τελευταίες οι δύο εβδομάδες οι ελληνικές τράπεζες δεν μπορούν να τις εξαργυρώσουν. Η απαγόρευση αυτή δεν αφορά μόνο τις ελληνικές τράπεζες αλλά όσες λειτουργούν εκτός των ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για όσους κατέχουν τέτοιου είδους επιταγές, καθώς δεν μπορούν να τις εξαργυρώσουν. Σύντροφε αν δεν κατάλαβες από πέρσι δεν εξαργυρώνονται επιταγές των Η.Π.Α. Πουθενά εκτός Η.Π.Α. Αυτό έγινε λόγω πληθώρας πλαστών επιταγών και είναι απόφαση των Η.Π.Α..

Εχουν διαλυθεί τα πάντα. Ηλίθιοι-μετριότητες έχουν πιάσει τα πόστα (ανεξαρτήτως κομμάτων). Το σύστημα πάει στον "αυτόματο". Βρίσκω πολύ πιθανό να είναι 100% αληθινό το περιστατικό..................

Έτσι χάνετε πολύτιμο συνάλλαγμα και φυσικά χάνετε η ελευθερία μας αφού δεν μπορούμε να στείλουμε τα μνημόνια και τους υπογράφοντες αυτά στον αγύριστο και πάρα πέρα! Άκου να μην δέχονται συνάλλαγμα................

Αυτός που θα μας έσωζε από την κρίση (Σιώρας λεγόταν;) έφτιαξε κόμμα. Πήρε χρηματοδότηση; Μπροστά σας είναι η ταμπέλα: τα χρυσαύγουλα παίρνουν τόσο (264.193,62), πώς λέτε ότι δεν παίρνουν ούτε μισό ευρώ; Πέραν αυτού, πιστεύει κανείς ότι οι δεινόσαυροι περιορίζονται στην κρατική χρηματοδότηση για να καλύπτουν τις ανάγκες τους; (μέσα στους δεινόσαυρους δεν περιλαμβάνω τον Σύριζα γιατί δεν έχει ακόμα χτίσει τους μηχανισμούς του). Αν ποτέ ανοίξει ο φάκελος της παράνομης χρηματοδότησης των κομμάτων στην Ελλάδα θα δούμε πολλά, χρειάζεται όμως η ανάλογη αυτονόμηση της δικαιοσύνης.

Το καλύτερο το είπε αυτός που ανέφερε τι ακούγεται στο καφενείο στην πλατεία. Κλασικά fake news

Oi χρυσαύγουλοι έχουν να δούν ευρώ από το 13. Δεν πεφτει σεντ όσο διαρκεί η δίκη (γι αυτό άλλωστε τραβάει τόσο). Ελπίζουν ότι θα τους στραγγαλίσουν οικονομικά..................Ο πίνακας δείχνει πόσα δικαιούνται για το τρίμηνο , αλλά μπλοκάρονται.

Ένα μόρφωμα με εγκληματική συμπεριφορά και δομή συμμορίας κακοποιών δεν μπορεί να έχει την αξίωση να το θεωρούν πολιτικό κόμμα. Με το λόγο και τις πράξεις αυτό δείχνει. Η απελπισία του εκλογικού σώματος το εκτόξευσε από το 0 στο 8%, πράγμα που δείχνει και τον εκφυλισμό της κοινωνίας, λες και, σκοτώνοντας μετανάστες και πρόσφυγες ή μαχαιρώνοντας αριστερούς, θα ανέβει το κατά κεφαλήν εισόδημα και θα μειωθεί το δημόσιο χρέος που οι προηγούμενες κυβερνήσεις έστειλαν στη στρατόσφαιρα.

Αυτό το "μόρφωμα" όμως έχει την αξίωση να δηλώνει περίφανα ότι δεν τρώει λεφτά του Ελληνικού Λαού και πως διαφέρει από ΟΛΑ τα υπόλοιπα "μορφώματα". Στο τέλος θα κριθούν όλοι απτον λαό.........................

Όλα θα κριθούν από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αυτός ο λαός δεν κρίνει τίποτα και κανέναν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.