Για όλα «καθαρίζει» ο Περιφερειάρχης...

Για όλα «καθαρίζει» ο Περιφερειάρχης...

Αύγουστος 09, 2017 - 18:01
21 σχόλια

Τα χορτάρια φύτρωσαν εκεί που δεν τα έσπειραν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πήρε το σκαλιστήρι και έδρασε αποφασιστικά, όπως σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για τα απορρίμματα είτε για άλλα ζητήματα μικρότερης σημασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Σταύρος Κουκάκης με τη λεζάντα «χιλιάδες περνάνε από τον δρόμο, λίγο πριν το Κεφαλόβρυσο, αλλά όλοι περίμεναν τον περιφερειάρχη να καθαρίσει!».

Όπως έχει, εξάλλου, δηλώσει πολλάκις ο κ. Τατούλης, ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε έργο της Περιφέρειας και για κάθε δράση. Οπωσδήποτε το ξεχορτάριασμα δεν είναι στα καθήκοντά του, αλλά μήπως δεν είναι καθήκον κάθε σωστού πολίτη να παρεμβαίνει και να προσφέρει μια μικρή έστω υπηρεσία στο κοινό καλό;

Πάντως, μια επισκευή ο δρόμος την χρειάζεται.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Xaxaxa να βγάλει φιρμάνι ο Τατουλης ( το κύριος δεν το αξιζει εδώ και χρονια) με τη εργασίες πρέπει να κάνουν οι πολίτες τις περιφέρειας και αν δεν τις κάνουν τι επιπτώσεις θα έχουν απο την περιφερια , σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ να βγάζετε τέτοιες και καλά ειδήσεις

Φτηνα κολπα απο φτηνη προπαγανδα,για φτηνους στοχους για φτηνη πελατεια,για φτηνους ψηφοφορους, απο φτηνα μυαλα...και μαλον για φτηνους αναγνωστες.

@Anonymous 20:01 Άρα είσαι κι εσύ φτηνός αναγνώστης, αφού το διάβασες πρώτα για να σχολιάσεις, όρνιο...

@Anonymous Τετ, 09/08/2017 - 19:43 Εδώ δεν ντρέπεσαι εσύ με τα τούβλα που γράφεις ρε αστοιχείωτε

Συντροφε κρατα γερα..οπως παλια ο Ερνεστο που ετρεχε στη συγκομιδη ζαχαροτευτλων για την εκβιομηχανιση της αγροτικης παραγωγης..Παντα μεχρι τη νικη!

Anonymous Τετ, 09/08/2017 21:25 ,Μεγάλε Φωστήρα των γραμμάτων του συντακτικού και τις ορθογραφίας , εγώ μπορεί να είμαι αστοιχείωτος και να πετάω τούβλα , αλλά έχω δίκιο είτε σου αρέσει είτε όχι , όταν πληρώνεις φόρους κλπ , και αυτά τα χρήματα πηγαίνουν για διάφορες δράσεις , δράσεις που δεν τις προκηρύσσει ο περιφερειάρχης , τότε δουλειά του είναι και σκουπίδια να μαζέψει και χόρτα να κόψει και να σκάψει κλπ ,δεν επιτρέπω να μου κάνουν νουθεσιες υπάλληλος μου είναι συ κάτω κάτω ,εσυ προφανώς εισαι ανίκανος για να βρεις δουλειά και γλύφεις τον πετρακη άντε τραβά πάρε το 20€ δυο σχόλια έκανες

Ω Αρκάδες που τα ξέρετε όλα ! Ο περιφερειάρχης δεν είναι ίδια κι όμοια με μερικούς σαν και σας. Έχει παρελθόν παρόν και μέλλον. Και του χρωστάμε πολλά.Μία προσωπικότητά προσπαθεί να σου βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια. Αν εσύ νομίζεις ότι είσαι καλλίτερα....καλό ύπνο και όνειρα γλυκά !!!

@Anonymous 23:03 Επίπεδο...δαπέδου! Βαθιά ανάσα τώρα, γιατί το πήρες απνευστί (google να δεις τί σημαίνει) και θα πάθεις ασφυξία...Υπάρχουν και οι τελείες στο γραπτό λόγο, δεν ξέρω αν στο έμαθαν στο σχολείο που πήγες...Αν πήγες...

Σταυβλάκι ... το τερμάτισες !!! ΆΞΙΟΣ !!! (αλήθεια επιτρέπεται να έχουμε στο αυτοκίνητο τέτοια εργαλεία - τσεκούρι ικανά να γίνουν όπλα ? αναρωτιέμαι ....)

Ο μητσοτάκης και ο θεοδωράκης πήραν γκλιτσες και πήγαν στα βουνά... κάτι έπρεπε να κάνει και ο πετρος να το δείξει

Επώνυμε βλέπω έπιασες δουλειά πρωί πρωί . Το επίπεδο μου είναι ανάλογο με του συνομιλητή μου, είναι ευγενικός είμαι και εγω είναι αγενής είμαι και εγω. Για την ουσία του θέματος θα πεις τίποτα ή θα σχολίαζεις το συντακτικό και την ορθογραφία μου. Κρίμα πάντως με τόση γνώση να σχολιάζεις για το μεροκάματο τα σχόλια κατα του περιφεριάρχη. Σχόλιαζεις μόνο άρθρα για τον περιφεριάρχη η και για την κόρη. Υπάρχουν και τα λεξικά , δεν το περίμενα απο ενα φωστήρα να μου προτείνει το διαδίκτυο για να μάθω καινούργιες λέξεις.

χιλιες φορες να διαβαζω σχολια με ορθογραφικα λαθη ,αλλα με νοημα και ουσια ,παρα να διαβαζω του επωνυμου και του καθε επωνυμου σχολια,που προσπαθουν να βρουν καποιο ορθογραφικο για να την πουν στον καθενα,αφου διαφορετικα δεν εχουν να πουν κατι με ουσια,συνεχισε ανθρωπε μου να γραφεις τη γνωμη σου,και ασε τον επωνυμο και τον καθε επωνυμο στη κοσμαρα τους,εγω τους γραφω και αυτους......εκει που δε πιανει μελανι !!!!!!!!!!!!!

Mερικοί μερικοί "άρχοντες " στην τοπική αυτοδιοίκηση να βάλουν τη γλώσσα μέσα. Στάζει και φαίνεται. Ούτε ο Τατούλης θέλει τέτοιο γλειψιμο

Κλαδευτήρι είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Περιφερειάρχης, όχι τσεκούρι. Μήπως ο Πετράν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα με αυτή του την ενέργεια? Όπως για παράδειγμα ότι βλέπει τον δρόμο που είναι κόσκινο από τις κακοτεχνίες. Όποιος εργολάβος το κατασκεύασε, όποιος μηχανικός το επέβλεψε και όποιοι το παρέλαβαν, θα τους κόψω τον κώ..ο, θα σκέφτεται έτσι σκυφτός πιου είναι και δεν έχει και άδικο.

Ας μάθουν πρώτα στους Τριπολιτσιώτες να κλείνουν τους κάδους των σκουπιδιών και να μην τους νομίζουν για μπασκετες και μετά ας περάσουν στο chapter 2 του ξεχορταριάσματος. Πρέπει να είναι απόγονοι του Κοκού ντε του γαλαζοαίματου και σιχαίνονται να πατήσουν με τα Prada παπουτσάκια τους το " σκαλί" να ανοίξει το καπάκι να πετάξουν μέσα το σκουπιδάκι. Μια ολόκληρη πόλη ανοιχτοί κάδοι με 40 βαθμούς και η βρώμα σύννεφο. Θλιβερό.

@Anonymous 13/08/2017 - 03:11 Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω ότι θα πρέπει να μάθουν και σε κάποιους εντελώς κ@φρους ότι οι μπλε κώδωνες (οι μεγάλες πλαστικές καμπάνες δηλαδή, πρέπει να το κάνουμε νιανιά για μερικούς) είναι ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ για ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ και ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ για οποιουδήποτε άλλου είδους σκουπίδια, οργανικά και μη...Το καταλάβατε αυτό μερικοί μπαστουνόβλαχοι ή όχι; Το λέει και απέξω από την καμπάνα ότι είναι ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ για ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙ! Απλά πραγματάκια δηλαδή, που δείχνουν όμως και την παντελή έλλειψη παιδείας αλλά και τη γαϊδουριά μερικών...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.