Στα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε ο υπουργός Νίκος Παππάς

Στα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε ο υπουργός Νίκος Παππάς

Αύγουστος 07, 2017 - 08:34
11 σχόλια

Στη Βόρεια Κυνουρία βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και ο Δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Φιλοξενήθηκαν οικογενειακώς από φιλικό τους πρόσωπο στον Άγιο Ανδρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επισκέφθηκαν μαζί με το Δήμαρχο Π. Μαντά τόσο τις παραλίες του Αγίου Ανδρέα, όσο και το Παράλιο Άστρος χθες το βράδυ.


11 Σχόλια

Βαξεβάνης ένας από τους λίγους αδεκαστους δημοσιογράφους που έχουν απομείνει, όχι σαν κάποιους άλλους που δουλεύουν στα βοθροκαναλα

ο Βαξεβάνης δεν πλήρωνε διόδια και έκανε επεισόδια-θεατρινισμούς σε ταλαίπωρους υπαλλήλους. Τώρα με την νέα μνημονιακή κυβέρνηση δεν εχω δεί να βγάλει κανένα νέο "αγωνιστικό βιντεάκι". ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ? Οπότε ο "αγώνας" του ήταν για να αυξηθούν τα διόδια ?

ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟΛΥΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΞΟΥΣΙΑ

Τι έγινε τώρα ψευτοεπαναστάτες; τελείωσαν τα ελεύθερα camping σε Ανάφη, Σεριφο και Κουφονήσια και τώρα που πιάσατε εξουσία απολαμβάνετε τα "εξοχικά" της διαπλοκής των εκδοτών; Ουστ...ο κόσμος σας έχει σιχαθεί..

ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΥ ΑΚΡΟΦΑΣΙΣΤΑ;;; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Καλά δεν έχετε φαντασία καθόλου;;;Στον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δημοσίου έναντι των καναλαρχών φιλοξενήθηκαν... Μανώλη έστειλες τον Μπάντλερ σου να λάβει χρίσμα από τον Σύριζα; Τώρα τι είσαι; Πολύ αυθεντικός ΝΔ;

9/8/2017. Με εντολή …Μαξίμου, ανακοινώθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.

Αντιγράφω: Ο Στέλιος Παππάς, ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς - που οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι δεν ταυτιζόταν συχνά στα κομματικά ζητήματα με το γιό του Νίκο - υπήρξε Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε μια εποχή που ο ΣΥΝ ήταν συμπαθής σε όλους αλλά δεν απειλούσε τη διαχείριση της εξουσίας. Σήμερα το ίδιο πρόσωπο, με διάφορες προφάσεις, δεν είναι αρεστό από τις ίδιες δυνάμεις.

Δηλ. ένας πρώην πασόκος που έκανε φυλακή για το σκάνδαλο Κοσκωτά δεν μπορεί να ξαναφτιαχτεί και να φιλοξενεί συριζαίους αξιωματούχους ανταποδίδοντας κάτι για τις υποθέσεις που του αναθέτουν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.