Τέλος και ο Δήμος από τον Παναρκαδικό

Τέλος και ο Δήμος από τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 27, 2017 - 20:13
5 σχόλια

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ταύτισαν την καριέρα τους με τον Παναρκαδικό είναι και ο Δημοσθένης Δήμος ο οποίος και αυτός αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι δίνοντας και αυτός συνέχεια στον χορό των αποχωρήσεων.

Ο Δημοσθένης Δήμος στην δεκαετή παρουσία του με την φανέλα του Παναρκαδικού γνώρισε έζησε όλη την διαδρομή του τριφυλλιού από την Α’ Αρκαδίας, την Δ’ και πλέον την Γ’ Εθνική όντας παρών και στην πρώτη γραμμή ακόμα και στις δύσκολες οικονομικά εποχές του συλλόγου.

Ο αρχηγός των πρασίνων δεν θα αγωνιστεί την νέα σεζόν με τον Παναρκαδικό και μένει το επόμενο διάστημα να φανεί εάν συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο η θα συνεχίζει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αφού είναι βλακας..οταν έμπαινε μπροστά κάθε χρόνο για την ομάδα..κ άντε τσάμπα..κ παλι τον άλλο χρονο για την ομάδα..κ πάμε..λες κ θα του έλεγαν ευχαριστω.κ ο αστέρας καλα κάνει..ο νωντας κ οι άλλοι πρέπει ν απολογηθουν.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ,

Για να είμαστε δίκαιοι.Όσοι έχουν φύγει μέχρι τώρα δίκαια έφυγαν.Να δούμε όμως ποιούς θα φέρουν και άν αποφασίσουν να αλλάξουν προπονητή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.