Αυτός είναι Αστέρας

Αυτός είναι Αστέρας

Ιούλιος 27, 2017 - 21:01
11 σχόλια

Φιλική αναμέτρηση: Al-Fayha FC - Αστέρας Τρίπολης 0-3

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του φιλική νίκη επικρατώντας με σκορ  της Al-Fayha FC ομάδας από την Σαουδική Αραβία επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στα προηγούμενα φιλικά κόντρα σε Ολυμπιακό και Αλάνιασπορ.

Η αρκαδική ομάδα στο τρίτο της φιλικό παιχνίδι και δεύτερο επί Αυστριακού εδάφους πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν έστω και σε αγώνα προετοιμασίας ανεβάζοντας κατακόρυφα και την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας του.

Οι κιτρινομπλέ προηγήθηκαν με τον Νίκο Καλτσά μετά πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή στο 43’.  Στην επανάληψη ο Γκοντό στο 54’ εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Al-Fayha FC γράφοντας για το 0-2 με τον νεαρό Δουβίκα στο 82’ να κερδίζει πέναλτι και τον Μάσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του κάνοντας το τελικό 0-3.

Εμφανώς πιο βελτιωμένος από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης με σωστή πίεση, καλή κυκλοφορία και ωραίες συνεργασίες έδειξε πως αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται όλο και περισσότερο και πως είναι μια ομάδα που έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Στάικος Βεργέτης που είδε τους ποδοσφαιριστές του να μένουν πιστοί στο πλάνο τους και να βγάζουν και πάλι μεγάλο πάθος και όρεξη στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πολύ καλά δείγματα ξανά από τις μεταγραφές με τους Κορεάτη Χι Τζανγκ να κλέβει την παράσταση στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας σωστά στοιχεία, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο νεαρός Δουβίκας ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μάσα για το 0-3.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (29/7, 16:30) με την Στουτγκάρδη στο τρίτο και τελευταίο τεστ της αρκαδικής ομάδας στην Αυστρία πριν από την επιστροφή της στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αστέρας Τρίπολης 1ο ημίχρονο: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβτς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Γκοντό

Έπαιξαν και οι: Καπετάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Ρόμπερτ, Μάσα, Ιγκόρ, Μαντίντα, Δουβίκας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσανγκ.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Αυτός είναι ο Αστέρας κέρδισε μια ομάδα που δεν την ξέρει ούτε ο θυρωρός της διπλανής πολυκατοικίας.

ρε 0.40 γιατι βριζεις τον αποπανω τον 22.17,ενταξει εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος,οχι της διπλανης ,βαλε και δυο τετραγωνα πιο κατω εσυ ,τοσο πολυ πια

Αν δεν σου αρέσει κάτι στον Αστέρα μας, μην ασχολείσαι. Μην έρχεσαι στο γήπεδο, μην βλέπεις αγώνες και μην σχολιάζεις με πικρόχολα σχόλια. Ασχολήσου με κάτι πιο ενδιαφέρον για εσένα (αν έχεις κάτι άλλο στην μίζερη ζωή σου). Εμείς οι αγνοί φίλαθλοι θα είμαστε μαζί του και στα κάτω και στα πάνω του. Έτσι πάει. Δεν μπορεί να είσαι στους top 5 κάθε χρονιά. Αν θες να είσαι χαρούμενος και να είσαι στους top 3 κάθε χρονιά (με κλοπές βαθμών) γίνε Ολυμπιακός.

Αγαπητέ Akis έχεις απόλυτο δίκιο.Με μια διαφορα του ολυμπιακού εσύ και κάποιοι άλλοι ούτε αέρα στα ........... δεν είσαστε άξιοι να του κάνετε.

Βγάλε τα οπαδικά γυαλιά και μιλάμε ύστερα. Εγώ αυτό που θέλω είναι οι αγώνες να κρίνονται στο γήπεδο με 50% διαιτησία και ας χάσω και 10 μηδέν. Εσύ αν θες να κερδίζεις με όποιο τρόπο μπράβο σου! Ζήτω ο Θεοδωρίδης!!! Αν νιώθεις υπερήφανος για κλοπές πρωταθλημάτων όπως στα χαρτιά - ΑΕΚ , όπως κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη, ή Ριζούπολη - ΠΑΟ κτλ κτλ και κυπέλλων όπως με Αστέρα τότε με άτομα δικού σου IQ δεν θέλω συζητήσεις. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαίρεσαι την ομάδα σου και να φωνάζεις ΟΥΓΚ - ΟΥΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αγαπητέ Akis μήπως έχεις ακουστά κάτι για το κοριόπολις;Λέω μήπως;

Όποιοι Αρκάδες είναι κομπλεξικοί και υποστηρίζουν ακόμα τις ομάδες του ΠΟΚ ας αφήσουν ήσυχο τον Αστέρα. Επίσης όσοι δεν έχουν σχέση με την Αρκαδία και βγάζουν ζήλια κατίνας, ξυδάκι. Κομπλεξικοί και κατίνες να πάτε να σχολιάστε σε οπαδικά άρθρα που το σανό είναι άφθονο.

akis πες μου ΜΙΑ ομαδα που ειναι ΚΑΘΑΡΗ εντελως καθαρη ,πες μου μια και εγω μαζι σου.........τωρα αν θες να μιλησεις για ολυμπιακο ειναι μακραν μπροστα ,ασχετα αν εχει παρει βοηθεια καποιες φορες,που και σε εμας δεν αρεσει,σε υγειης φιλαθλους του θρυλου,αλλα για πες μου ρε παλικαρι για τον αστερα,ποσα αποτελεσματα που βρωμανε εχει φερει και μεσα (ειδικα μεσα) στο γηπεδο του αλλα και εξω ..................χεσε μας τωρα που ο αστερας ειναι πεντακαθαρος και εισαι και περηφανος,δε μου λες ,εχεις ακουσει τπτ κασετουλες συνομιλιες,περι παιχνιδιων ,να μιλα ο καυμενακης και να λεει ....ασα να πανε

Οι μόνες καθαρες ομαδες ηταν το ΑΙΓΑΛΕΩ την εποχή Μητροπουλου,και ο Πανιώνιος την εποχή του ΜΠΕΟΥ

Εσυ γαυρακο κοιτά λιγο οτι περισυ που έκλεισε η στρόφιγγα του champions league με τα 30 μυρια ξεκούραστα κάθε σεμπτεβρη ,πόσες ήττες εκανε η ομαδάρα σου και κατέβηκε στα ίδια μέτρα με τους αλλους !οποτε αν δεν Περάσει και φετος θα κονταροχτυπιέται με τους αλλους μεχρι τέλος του πρωταθλήματος !Ολα τα αλλα να ειχαμε να λέγαμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.