Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της Βουλής

Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της Βουλής

Ιούλιος 26, 2017 - 18:00
19 σχόλια

Τα μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο της Βουλής παραβίασε η αναρχική ομάδα του «Ρουβίκωνα» και πέταξε συνθήματα με αίτημα για αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή. 

Αιφνιδιάζοντας την εξωτερική φρουρά της εισόδου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, 17 άτομα εισέβαλαν τρέχοντας στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου πετώντας προκηρύξεις που έγραφαν «Λευτεριά στην Ηριάνα Β.Λ.-Περικλή Μ.» και «Άδειες στου πολιτικούς κρατουμένους» και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

Καλά ποιος είναι αυτός ο Ρουβίκωνας; έχει ασυλία; επιβάλει την θέλησή του καλυπτόμενος από πολιτικούς ; ποια τα επώνυμα αυτών που αναφέρονται σαν κρατούμενοι; (αναφέρονται μόνο τα μικρά τους ονόματα,γιατί; φοβούνται κάτι;). Υπάρχει απάντηση από κάποιους λαλίστατους;

@20:15 άρχισε πρώτα εσύ να γράφεις σχόλια επώνυμα και μετά ζήτα και για τους άλλους.

Φόρεσαν τα καλά τους, άφησαν τις βαριοπούλες, τις μολότοφ και τα υπόλοιπα σύνεργα της «δουλειάς» τους στις σκοτεινές γιάφκες τους και ξαναμπήκαν στη βουλή οι σεσημασμένοι παρακρατικοί «Ρουβίκωνες» του στημένου στα τέσσερα πανάθλιου αμερικανόδουλου Τσιπροκαμμενικού μνημονιακού ψευδοκράτους!

Ενώ το κράτος της siemens και των καλαφαγάδων της νδ και του πασοκ που μας έφεραν εδώ... ηταν καλύτερο ε;;; ρε ουστ

Για την siemens γκούγκλαρε 'ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ-SIEMENS" και θα βρείς το φώς σου.............

το googlara και ειδα 3 ρουφιανομλογκς να αναμεταδιδουν την ιδια μουφα απο το ιδιο μπλογκ. αν ενημερωνεσε απο τετοια ανωνυμα και αηδιαστικα μπλογκ τοτε πρεπει να εισαι φαν του καμμενου

Γιατί να μην διαβάσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ και Περικλή Κοροβέση ? http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=168243 . Θα ανακαλύψει τον ρόλο της αριστεράς στο διαχρονικό φαγοπότι

Πάντως συνελήφθησαν κάποιοι εξ’ αυτών από την Αστυνομία, αφέθηκαν ελεύθεροι όμως με εντολή του συντρόφου Βούτση, για να αποδειχθεί στην πράξη –για μια ακόμα φορά- πως οι "αναρχικοί" είναι το προστατευόμενο μακρύ χέρι της αριστερο-ελαφροδεξιάς συνιστώσας του σάπιου συστήματος.

@ 21.38 "Σύντροφος Προβο..." Τόση επιρροή ξέρω πως έχω, αλλά την υπογραφή μου μην την αντιγράφεις, διάλεξε κάτι άλλο έστω κι αν προβοκάρεις με κεφαλαίο Π. Σύντροφος προβοκάτορας

@20.45 ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;

Οκ Συντροφε προβοκάτορα. Δεκτή η επισήμανση. Για να μην μπερδευόμαστε θα προβοκάρω με το "σύντροφος της Δεξιάς" που με εκφράζει και καλύτερα.

Που καταντήσαμε, να ελέγχει την ζωή μας ένας Ρουβίκωνας . Μικρό ποταμάκι της Ιταλίας που όποιος το πέρναγε με έλεγχο στρατεύματος ήταν εχθρός της Ρώμης και τον θανάτωναν άμα τον έπιαναν!

@ΑΚΗΣ για ποιο λόγο να τους κρατήσουν; Έσφαξαν κανέναν ή πούλησαν ναρκωτικά; Η "προφυλάκιση" είναι για σοβαρά αδικήματα όχι για τέτοια πράγματα...

rtmngbn εάν ακριβώς τα ίδια είχαν κάνει ακτιβιστες της Χρυσής Αυγής πως θα είχε εξελιχθεί η υπόθεση; Θα αφήνονταν ελεύθερα τα......"παιδιά" ; Aς μην είμαστε υποκριτές . Τα ανάρχια αφέθηκαν ελευθερα ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ! Δεν τους πήγαν ούτε μέχρι το τμήμα. Δεν μιλησε κανείς για προφυλάκιση . Μην κάνεις τον χαζό...........Το όλο σκηνικό ονομάζεται ΑΣΥΛΙΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Συμφωνώ με το κ. 19.32 όλοι αυτοί είναι μάλλον αυτοί που διαλύουν το σύμπαν στις διαδηλώσεις στην Αθήνα. Δώστε ένα τέλος κυρίες και κύριοι!

Οι ΧΑ ανέκαθεν είχαν προστασία, καθώς είναι παιδιά της αστυνομίας κυρίως. Δες την δολοφονία Φυσσα. Με το ζόρι ξεκίνησαν συλλήψεις και κατόπιν εορτής. Οι ΧΑ αν έκαναν τα ίδια ναι θα τους άφηναν ελεύθερους. Εν προκειμένω φυλλάδια πέταξαν. Δεν υπήρχε λόγος κράτησης. Όσο και να τεντώσεις το νόμο.

Ο Νόμος είναι μια κόλλα χαρτί για να σε τυλίγουν κατά το δοκούν. Φαίνεται όμως ότι σιγά-σιγά περνάνε εκείνες οι εποχές. Καινά δαιμόνια, ρε γαμώτο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.