Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook

Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook

Ιούλιος 18, 2017 - 12:04
89 σχόλια

Διάβασα όσο μπορούσα για την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ., η οποία έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και της οποίας η αίτηση αποφυλάκισης έως τη δίκη της σε δεύτερο βαθμό απορρίφθηκε χθες Δευτέρα από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών με τρεις ψήφους έναντι δύο.

Τρεις δικαστές ψήφισαν «όχι» για την αποφυλάκιση της νεαρής γυναίκας και έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι που να δικαιολογούν την αναστολή εκτέλεσης της ποινής που της έχει επιβληθεί. Επειδή, όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί, το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών δεν το έχει δημοσιεύσει κανένας από τους παρευρισκομένους στη δίκη εχθές, ας αναρωτηθούμε για μια στιγμή: μήπως θα έπρεπε να το κάνει κάποιος από όλους εκείνους τους αλληλέγγυους που βρέθηκαν στο πλευρό της συναγωνίστριάς τους μέσα στο δικαστήριο; Αλλιώς, τι ακριβώς συζητούν και γιατί αφορίζουν όλους όσοι τολμούν να ψελλίσουν ότι πραγματικά εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη;

Λοιπόν, το σκεπτικό δεν το έχουμε μπροστά μας και, όπως λέει το φτωχό μου το μυαλό, δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Επίσης, εφόσον έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, δεχόμαστε ότι υπάρχει και εδώ η περίπτωση της δικαστικής πλάνης. Και ότι, όπως σε κάθε περίπτωση δικαστικής πλάνης, αυτή μπορεί να αποδειχθεί ύστερα από χρόνια.

Λυπηρό για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, αλλά ή σέβεσαι τη Δικαιοσύνη ή όχι. Ενδιάμεσο δεν έχει.

Ως πολίτες, σύμφωνοι, είμαστε απογοητευμένοι που μεγαλοκαρχαρίες και μεγαλοναρκέμποροι ελευθερώνονται έως τη δίκη τους στο Εφετείο ή αποφυλακίζονται έχοντας εκτίσει ένα ελάχιστο μέρος από την ποινή τους.

Αλλά τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει όλοι να είναι έξω; 

Και φυσικά, αν είναι κάθε ένας από εμάς να γίνει δικαστής στα social media, ας προνοήσει ένα από τα πολλά μας πανεπιστήμια να εντάξει στο πρόγραμμα σπουδών του και αυτό: Η Νομική του Facebook για αρχάριους ή κάτι τέτοιο. Επίσης, ας οργανώσουμε λαϊκά δικαστήρια, όπου καθείς από εμάς –καθώς όλοι βλέπουμε CSI- θα κρίνει αν το γενετικό υλικό στον γεμιστήρα του όπλου που βρέθηκε σε γιάφκα μέσα στο πανεπιστήμιο μαζί με άλλον «ορφανό» οπλισμό είναι αρκετό ή όχι για να ενοχοποιήσει την κάθε Ηριάννα που επειδή είναι αριστούχος και έχει ξεκινήσει ένα διδακτορικό και εργάζεται με πρόσφυγες αυτομάτως δεν είναι και εγκληματίας.

Πιο χρήσιμο, βέβαια, θα ήταν να επισημάνει κάποιος στους υπουργούς μας ότι δεν μπορούν να είναι και υπουργοί και αλληλέγγυοι. Και συγκεκριμένα στον κ. Κοντονή. Ο οποίος, πάντως, παρά τις υπερασπιστικές του δηλώσεις για την Ηριάννα χθες, και τις εντελώς καταδικαστικές για την Ελληνική Δικαιοσύνη, έχει κατηγορηθεί από τους φίλους και υποστηρικτές της ότι δρα μεροληπτικά εναντίον της! Και κάποιος πρέπει να πει στον κ. Τσίπρα ότι αν η Νομοθετική εξουσία δεν κάνει καλά τη δουλειά της, δεν μπορεί να κατηγορεί τη δικαστική επειδή εφαρμόζει τους νόμους που η Βουλή ψηφίζει…

Πριν από ελάχιστες ημέρες συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τότε που ο Θάνος Αξαρλιάν έπεφτε νεκρός από τα πυρά της «17 Νοέμβρη». Όλο το Facebook θρήνησε, πολλοί χρήστες μάλιστα αναδημοσίευσαν τη σπαραχτική φωτογραφία με τον άτυχο νέο αιμόφυρτο και νεκρό στο πεζοδρόμιο. Και από κάτω, μηνύματα ελευθερίας για την Ηριάννα, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δίχως στην πράξη κανείς χρήστης να είναι σε θέση να γνωρίζει τι ισχύει και τι όχι.

Οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν τη «17 Νοέμβρη» στη φυλακή και θρηνούν τον Αξαρλιάν, γίνονται γενετιστές, γίνονται νομικοί και δικαστές και αποφαίνονται ότι η Ηριάννα είναι αθώα, ενώ θεωρούν διαβλητή την απόφαση των δικαστών, δίχως καν να την έχουν διαβάσει.

Είναι καθήκον των φίλων, συναδέλφων και συνοδοιπόρων της να την υπερασπίζονται –συγκινητική η υπεράσπισή της από την καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο- δίχως πάντως να καταστρέφουν περιουσίες στην Αλεξάνδρας, όπως χθες. (Αλήθεια, τι θα έχει να πει ο υπουργός που αμφισβητεί και στενοχωριέται με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αν αύριο ο αναρχοαυτόνομος χώρος φυτέψει μια-δυο μολότοφ σε κανένα λεωφορείο ως αντίποινα για τη φυλάκιση της Ηριάννας;..)

Είναι καθήκον όλων μας να εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη. Είναι αναγκαίο για τη δημοκρατία, κυβερνητικέ εκπρόσωπε κύριε Τζανακόπουλε. Η θέση σου δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δήλωση: 

«Η Δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης. Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο ''μαύρο βιβλίο'' της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Εύχομαι να δικαιωθεί το κορίτσι, εφόσον, φυσικά, αποδειχθεί στο Εφετείο ότι έχει δίκιο. Και να έρθει η κυβέρνηση στα συγκαλά της, που από τη μία διορίζει τη Θάνου νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού και από την άλλη βάλλει κατά του ΣτΕ και των δικαστών.

Γαλανιάδη Εύα

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

89 Σχόλια

Η (κατσαρή) τρίχα διαμαρτύρεται πως τη μολύνει το ζυμάρι

Με το δικό σου σχόλιο αποτρόπαιε ξεκινάω τη συλλογή σχολίων συμπυκνωμένης ψύχωσης της συμμορίας των πέντε που λυμαίνεται το σάιτ.

Σε «στενό κλοιό» ολόκληρου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» κι όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που πήραν επισήμως θέση υπέρ της άμεσης απελευθέρωσής της Ηριαννας. Αλλά και της νουδούλας των… σκληρών Κούληδων και Μπουμπουκοβορίδηδων, που τάχατες θα… πατάξουν την κόκκινη τρομοκρατία!Διαβάστε την δήλωση του Γρηγόρη Λέων,Αν. Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ» http://www.avgi.gr/article/10813/8258423/ste-phylake-gia-13-chronia-apo-ena-anaxiopisto-dna

Αφού μίλησε ο αρχιπροπαγανδιστής Μπογιόπουλος, εμείς σιωπούμε.

Όλες οι αναφορές του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, οι τηλεοπτικοί δέκτες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν ως θέμα τους την «Ηριάννα». Λες και μιλάμε για μια διάσημη τραγουδίστρια ή «το κορίτσι της διπλανής πόρτας», που (πρέπει να) το γνωρίζουν όλοι. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι συγκεκριμένο όσο και σαφές: γιατί δεν γίνεται αναφορά στο επώνυμό της; Είναι επιθυμία της ίδιας για να μην… στιγματιστεί; Τόσοι και τόσοι επώνυμοι (με την κυριολεκτική έννοια του χαρακτηρισμού) συμπατριώτες μας έχουν καταδικαστεί, ακόμη και για πολύ ελαφρύτερης μορφής παραπτώματα, και το όνομά τους έχει διαπομπευθεί...

13 χρόνια κάθειρξη για σχέση με κάποιον που αθωώθηκε για την ίδια κατηγορία, με αποδεικτικό στοιχείο ένα κομμάτι γενετικού υλικού (3 στα 16) το οποίο δεν υπάρχει πια (καταναλώθηκε, λέει!) και επιβαρυντικά ταξίδια στη Βαρκελώνη. Και όποιοι αμφισβητούν την αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη είναι εχθροί της δημοκρατίας.

Για να μην ξεχνιόμαστε και ο ισοβίτης κυβερνητικός συνομιλητής Γιαννουσάκης, πρωτόδικα την έχει φάει, αλλά και σ'αυτόν όχι είπε το ίδιο δικαστήριο στο αίτημα να μείνει έξω μέχρι την έφεση

Παρατηρήστε το "χρώμα", την ιδεολογία των σχολίων. Ας πούμε οτι είναι 50-50 περίπου. Πρίν 3 χρόνια θα υπήρχαν 5 σχόλια κατά της κάθε Ηριάννας ? Πρίν 10 χρόνια θα υπήρχε έστω ένα ? Κάτι μου λέει ότι σε πολύ λίγα χρόνια οι απόψεις "αριστερής-δημοκρατικής-αστικής ορθότητας" θα αποτελούν μειοψηφία. Αυτό λέγεται ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.Εδω θα είμαστε......

Πολυ ευστοχη τοποθετηση......γιατι τα "μεσα ενημερωσης" δεν ενημερωνουν το κοσμο ποιανου μπουμπουκι είναι αυτή η καταδικασμενη κοπέλα??? Οχι υποπτη....καταδικασμενη...

Το δικαστήριο κάνει αναλυτική αναφορά σε γεμιστήρα όπλου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου μαζί με άλλο οπλισμό. Όπως αναφέρει στην ακμή και στα χείλη του γεμιστήρα, εντοπίστηκε «βιολογικό υλικό που ταυτίζεται με το γενετικό τύπο» της Ηριάννας.

@Λαικός Παρατηρητής - Από πότε η "αριστερά" έχει σχέση με την "αστική ορθότητα"; Ειδικά η Ελληνική αριστερά έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ελάχιστη έως μηδενική σχέση έχει με την αστική δημοκρατία. Πράγματι πριν 10 χρόνια ελάχιστοι θα είχαν το θάρρος να υπερασπιστούν δικαστές γιατί ακόμα η αριστερή ιδεολογία έσπερνε τον φόβο. Τώρα προκαλεί μόνο το γέλιο. Η εξουσία φρόντισε για αυτό. Κατέρρευσε η μπούρδα της αριστεράς στην Ελλάδα. Η δεξιά και η αστική δημοκρατία ευρύτερα, δικαιώθηκαν σε δύο φάσεις. Η πρώτη όταν έπεσε το τοίχος και η δεύτερη με την διακυβέρνηση σύριζα.

Ποιες είναι οι αξίες της δεξιάς Παύλο; Αφορούν όλους ή μέρος του πληθυσμού;

Παύλο η αριστερά έχει ταυτιστεί με την πολιτική αστική ορθότητα από τότε που άρχισε να πηγαίνει (στολισμένη σαν λατέρνα) στις δεξιώσεις της Αμερικάνικης Πρεσβείας καινα κυβερνάει τον τόπο με "Στουρνάρες" , "Κατσέλη" και "Ανωμερίτη".

Δεξιά σημαίνει αστική δημοκρατία. Αυτό που μισούν οι τεμπέληδες.

Για να επανέλθουμε στο αυστηρά επιστημονικό μέρος (DNA) της συζήτησης, μπορεί κάποιος σύντροφος να τεκμηριώσει και την άποψη Πασχάλη (στιγμιαίο λάθος) που αρνείται επίσης το επιστημονικό πόρισμα;

Συνδέεις δηλαδή την αριστερά με τους τεμπέληδες; Και παλινόρθωση,δηλαδή δεξιά, σημαίνει επιστροφή στο Ancien Regime; 15ος αιώνας;

Ο τεμπέλης θέλει να παίρνει τα λεφτά αυτού που εργάζεται και να σχηματίζει θεωρίες του τσίπουρου για να αποδείξει ότι η τεμπελιά του είναι πολιτική άποψη. Με λίγα λόγια η ιστορία της Ελληνικής αριστεράς. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια αλλά δυστυχώς αυτές έχασαν. Επικράτησε το σύριζα στην ενδοοικογενειακή κόντρα. Καλύτερα έτσι. Έγιναν περισσότερο ρεζίλι και γρηγορότερα.

Παύλο εμείς δεν έχουμε αστική δημοκρατία. όταν χαρίζεις τον ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη με αντίτιμό τα κέρδη ενός χρόνου ! όταν νομοθετείς 15Αυγουστο διαγραφή 400 εκατομμ εφορία στον Βαρδή. οταν χρεώνεις τις αβαρίες των ιδιωτικών τραπεζων (εθελούσια-κοκκινα δάνεια) στον φορολογούμενο δεν είναι αστική δημοκρατία ούτε καπιταλισμός. Είναι παρέα - μαφία - πλιάτσικο.

Εάν η Δικαιοσύνη αφήσει την Πατρίδα να κατρακυλήσει στην αναρχία, όπως επιδιώκουν εκείνοι που επιθυμούν την επιβολή μιας καπιταλομαρξιστικής δικτατορίας, εάν κάποιοι έχουν αποφασίσει πως έτσι θα γίνει, και πως η αυτοδικία στο όνομα της κάποιας ιδεολογίας, θα κυριαρχήσει στους δρόμους, κρίνοντας κατά το δοκούν, πάνω από τον Νόμο, το Δίκαιο και το Άδικο, τότε ανοίγει ο δρόμος στην Βία.

@ΦΑΣΙΣΤΑΣ: Πότε είναι ΔΙΚΑΙΟ να καταδικάζες σε 13 χρόνια κάθειρξη με ελλιπή στοιχεία; @Παύλος(12:52) Το δικαστήριο κάνει αναλυτική αναφορά σε γεμιστήρες και ΕΛΛΙΠΕΣ δείγμα DNA. Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι επώνυμοι είναι ΕΠΩΝΥΜΟΙ και έχουν μικρότερη ιδιωτικότητα σε σχέση με τους μη-επώνυμους. Είναι άνθρωποι που μέρος της ζωής τους είναι δημόσιο. Σε κάθε περίπτωση ΓΙΑΤΙ σας καίει τόσο το επώνυμο της Ηριάννας; Το θεωρείται δίκαιο να στιγματιστεί η ζωή μιας ενδεχομένως αθώας και να τελειώσουν οι προοπτικές της ακόμα και αν αθωωθεί; Αν ήσασταν στη θέση της θα σας άρεσε;

Αν η αστική τάξη έχει διάθεση μέχρι και να αυτογελοιοποιηθεί στέλνοντας στη φυλακή χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μια κατά φαντασία τρομοκράτη τότε μάλλον αυτό που με αγωνία προσπαθεί να μας δείξει είναι πως ακόμα και σήμερα παρόλη την κατάντια της και τα απανωτά στραπάτσα που έχει υποστεί διαλύοντας με τις κατά συρροή βλακείες της οικονομία και κοινωνία, είναι ακόμα παρόν ενωμένη και δυνατή! Όσο και αν λαδώνει τα μπράτσα της στο εσωτερικό, τα στρινγκ εκτός Ελλάδας τα φοράει ακόμα....

….Συνεχίστε το προσκύνημα εκλιπαρώντας για την ελεημοσύνη των “αγορών”, περιμένετε ευλογία από βρασμένα κάστανα, αποσβολωμένοι μπα και λειτουργήσουν κάποτε και στην Ελλάδα οι “ελεύθερες οικονομίες“. Ακόμα δεν έχετε συναίσθηση της σημασίας της φράση του Αριστερού εγγονού του δικτάτορα: το μνημόνιο είναι ευλογία. Τώρα που οι εταίροι μας ετοιμάζονται να σας χορέψουν και εσάς στο ταψί να σας δω!

Είχαμε μέρες να διαβάσουμε Διαμάντι αλα Παύλος! Όμως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, ένας ένας προσγειώνετε στη πραγματικότητα…. καλά να είμαστε και όταν αρχίσουμε να σοβαρεύουμε θα σταματήσουν & τα παπαγαλάκια του ΔΝΤ να “κοσμούν” με τις αθλιότητες τους και τις μπούρδες τους τα ΜΜΕ και το internet. Υπομονή, ο κόσμος έφτασε πια στο σημείο να απαιτεί και αποδείξεις σε ότι και αν του λένε. Το ΔΝΤ κουτόχορτο των φιλελέδων τέλος!

Κυβερνάει η αριστερα. Κουμάντο στην αστυνομία κάνει η αριστερά. Οι στρατηγοί είναι ΟΛΟΙ κομματική επιλογή του Τσίπρα. Όλο το συστημα το κουμανταρει η αριστερά. Το dna είναι ακλόνητο στοιχείο και δεν μαγειρεύεται ούτε μπορούν να το παραβλέψουν οι δικαστές,παρά τις πιέσεις, αφού θα είναι υπόλογοι στο μέλλον. Η Ηριαννα είναι ......του "χώρου", είναι τρομοκράτισσα Έγινε η στραβή και το σύστημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδια

Η πνευματική συγκρότηση χρυσαυγίτη κραυγάζει ΄"παρόν ενωμένη και δυνατή" Φανερή η μετάσταση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ και σίτιση από το Δημόσιο όπως όλων των ιδρυματικών περιπτώσεων. Καλώς τονε τον δύSTOIXO. Πρόσεχε τη ζέστη σε σχέση με τα χάπια

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΜΟΚ ξεπέρασε τις μπούρδες του Πρωτοσάλτε. Το διάβασμα δεν βλάπτει…. εκτός και αν πιστεύεις πως ο αρχάγγελος του ΕΥΡΩ και το δεξί χέρι του ΔΝΤ ξέρει περισσότερα στο θέμα DNA από ότι οι βιοεπιστήμονες. http://www.nostimonimar.gr/pano-apo-270-vioepistimones-ipografoun-iper-tis-apofilakisis-tis-iriannas/

@ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΜΟΚ: Έλα μου που η ίδια απόφαση αναγνωρίζει ότι το dna δεν είναι ακλόνητο και ότι μπορεί να υπάρχουν 8-9 άτομα που να ταυτοποιούνται με το ίδιο δείγμα. Και αν στο σχολείο άκουγες λίγο στην βιολογία και δεν κοιτούσες τον ουρανό με τα άστρα θα καταλάβαινες τι είναι το dna. Δεν έχουμε ακόμα τεχνολογία που μπορεί να αποκρυπτογραφήσει ΟΛΗ την αλυσίδα dna από ένα δείγμα dna με σύντομο και οικονομικό τρόπο. Βγάλε τις παρωπίδες της ημιμάθειας σου και μόρφωσε τον εαυτό σου πριν ξαναμιλήσεις σαν αυθεντία.

Το "αμόκ" είναι το ανάποδο του "κώμα". Οι δικαστές "θα είναι υπόλογοι στο μέλλον". Ποιο μέλλον αν δεν μπορεί να γίνει αναψηλάφηση της δίκης αφού το επιβαρυντικό DNA δεν υπάρχει; Ο Τσίπρας είναι αριστερός; Οι στρατηγοί είναι αριστεροί; Μη αναστρέψιμο κώμα. Flat το εγκεφαλογράφημα.

Για ποιον λόγο ένας μπάτσος να παίξει το κεφάλι του , εν μέσω αριστερής διακυβέρνησης , για να ενοχοποιήσει μία ...... φοιτήτρια ; Για ποιό λόγο ένας δικαστής να παίξει το κεφάλι του , εν μέσω αριστερής διακυβέρνησης , για να ενοχοποιήσει μία ...... φοιτήτρια ; Για ποιό λόγο τόσοι επιστήμονες να παίξουν το κεφάλι τους , εν μέσω αριστερής διακυβέρνησης , για να ενοχοποιήσουν μία ...... φοιτήτρια ; ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ DNA ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ , έτσι την πάτησε το σύστημα και δεν μπορούν να καλύψουν την υπόθεση. Η μπόχα της τρομοκρατίας έχει φτάσει μέχρι το εξωτερικό. Το "συνταγματικό τόξο".....παγωμένο

Συνεχίζετε με το ανέκδοτο της αριστερής διακυβέρνησης. Προετοιμάζεστε να μας κάνετε Βενεζουέλα. Το περιβόητο "συνταγματικό τόξο" σκάβει το λάκκο του. Στην Ευρώπη θα δούμε κι αυτό; Ρωτάω. Εντάξει, η πολιτική έχει περιέλθει στα χέρια χαρτοπαικτών, είναι εμφανές, αλλά κανείς δεν έχει μια στάλα νιονιό; Και αν όντως είναι όλοι άμυαλοι, εμείς τι φταίμε; Τα παιδιά μας τι φταίνε;

Ora et labora δεν πας να λες εσύ, τα φιλελέ κουτσαβάκια του ΔΝΤ και των Τραπεζιτών θα σταματήσουν μόνο όταν ο Σόιμπλε του διατάξει να σταματήσουν να αερίζονται αμολώντας εν χορό αποτρόπαια σχόλια. Εύλογη η ανησυχία του αφού τα αέρια τους δημιουργούν πανικό στις “αγορές”. Ευλογία μνημονίου και καστάνου φίλοι μου! Αλήθεια… ποιους από εδώ μέσα τρομοκράτησε η “τρομοκράτια”;

@ ΔύSTOIXE βάρα το νταούλι σου και το εν χορΩ (δοτική, εσύ ξέρεις μόνο να παίρνεις) κορμάκι laborisio, φέρτο να στο κάνω ίσιο

Λόγια χαχανούλη με άρωμα αποτρόπαιων αερίων, νάρκισσου, με σπασμένο καθρεφτάκι… τι συμφορά που ζεις μέσα στον φραμπαλάς σου! Σου είπε ο αριστερός εγγονός του δικτάτορα πως μαζί τα φάγατε και τά χασες! Οι λέξεις αλληλεγγύη και δημοκρατία (βλέπε: Ηριάννα & Τάσος Θεοφίλου) σου πέφτουν πιο βαριές από την κατανάλωση βρασμένου κάστανου που σε φουσκώνει και τις αμολάς ταράζοντας τις θεάρεστες σκέψεις των λατρεμενων σας “αγορών”. Ικανός μόνο για σχόλια αέρια, πότε θα κοιταχτείς στο νέο σου καθρεφτάκι να χαρείς και εσύ λιγάκι;

@ S(ύντροφος)TOIXOS(ντουβάρι): Αλληλεγγύη για τον Περικλή Μπ. δεν περισσεύει;

Γιατί ρωτάς Σύντροφος προβο...; Βρήκαν και δικό σου DNA σε βρασμένο κάστανο και φοβάσαι μπα και σε κάνουν εικόνισμα στον κορυδαλλό ή τα μέχρι τώρα μνημόνια σε βοήθησαν να καταλάβεις πόσο ευλογία σκόρπισαν στον τόπο μας; Αλήθεια…. το επίδομα σφραγίδας από πότε θα ξεκινήσετε να το παίρνετε βατραχάκια;

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.