Παναρκαδικός: Προετοιμασία και μεταγραφική ενίσχυση

Παναρκαδικός: Προετοιμασία και μεταγραφική ενίσχυση

Ιούλιος 17, 2017 - 12:00
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός προετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας του και το χτίσιμο της νέας ομάδας για να δώσει για μία ακόμα χρονιά το παρών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας που αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη.

Τέλη Ιουλίου όπως όλα δείχνουν ο Παναρκαδικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του μιας και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Ωστόσο εκτός από το θέμα της προετοιμασίας όλα δείχνουν πως το τριφύλλι θα παρουσιαστεί και με μερικά νέα πρόσωπα στην πρώτη του προπόνηση μιας και οι φήμες για ερχομό ποδοσφαιριστών με την μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης έχουν φουντώσει.

7 με 8 νέοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αλλάξουν στρατόπεδο και από το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' να μετακομίσουν στο γήπεδο του Παναρκαδικού για λογαριασμό του τριφυλλιού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ενίσχυση θα σταματήσει εκεί.

Τελευταίες ημέρες ξεκούρασης λοιπόν και τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού λίγο πριν αρχίσουν τα ''βάσανα'' με τους πράσινους να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Ιούλιο εντός γηπέδου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

@ΑPOTROPEA SXOLIA Βγήκες απ' το λαγούμι σου εσύ; Τη μπανάνα σου και μέσα πάλι! Ουστ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.