Παγκόσμια Ημέρα ΟΥΦΟ σε εικονογράφηση Παύλου

Παγκόσμια Ημέρα ΟΥΦΟ σε εικονογράφηση Παύλου

Ιούλιος 02, 2017 - 12:57
1 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

«Η Ελλάς κατακτά το Διάστημα» σήμερα, 2 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα ΟΥΦΟ. Κατακτά το Διάστημα με Καμμένο και Παππά αγκαλιά, σε εικονογράφηση Παύλου Πολάκη. Ως Σοβιετία η Ελλάς, και όχι ως η Κολομβία του Βενιζέλου, με τα δύο πρωτοπόρα αστρόπαιδα-υπουργούς φθάνει στα πέρατα του Σύμπαντος, σπάει τον χωροχρόνο, κάνει θρύψαλα κάθε θεωρία.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα και στα αστέρια!

Στην Ελλάδα της Σοβιετίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολιτισμός είναι οι κάφτρες που πετάει δεξιά και αριστερά ο αναπληρωτής μέσα στο υπουργείο Υγείας, τα γεμιστά της Θεανώς και οι μετανάστες που λιάζονται της Τασίας, τα σκισμένα μνημόνια του Τσίπρα, οι μολότοφ του Τόσκα.

Και πολλά επικίνδυνα πράγματα: όπως η προχθεσινή στήριξη του Αλέξη στον Παύλο, που έγραψε ότι η Δικαιοσύνη είναι η προστασία των νταβατζήδων.

Αλλά να! η πρόεδρος του Αρείου Πάγου τρέχει ολοταχώς να προκάμει προτού συνταξιοδοτηθεί να γιορτάσει με δεξίωση τα 182α γενέθλια του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Τι, δηλαδή; Γιατί να έχουν περισσότερο γκλάμουρ τα Καλλιστεία της Μις Γιανγκ;..

Σύντροφοι, κατάντια. Δεν υπάρχει λέξη ούτε καν στο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο να περιγράψει την κατρακύλα, την έλλειψη παιδείας, την κακογουστιά, τη βλαχιά, την ανικανότητα και την υποκρισία των υπουργών ετούτης της κυβέρνησης. Που το μόνο που κάνουν, είναι να παίζουν με φωτογραφιούλες στα social media. 

Διότι, το να δίνεις, Παύλο μου, το δικαίωμα στον Άδωνι να σε λέει τρελό... Ε, ναι, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι στο τελευταίο σκαλί.

Χθες, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός εν μέσω καύσωνα. Αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να «την πει» στον Βενιζέλο.

Χρόνια σας πολλά για τη σημερινή και καλά κρασά, σύντροφοι!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.