Πρόταση σε Τσόρι από τον Αστέρα

Πρόταση σε Τσόρι από τον Αστέρα

Ιούνιος 26, 2017 - 09:45
11 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει να κάνει το μεγάλο κόλπο στην θέση του επιτελικού μέσου έχοντας πρόθεση να πραγματοποιήσει μια τεράστια μεταγραφή που θα ανεβάσει την αγωνιστική του ποιότητα με έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικές ικανότητες.

Ένας τέτοιος είναι και ο Τσόρι Ντομίνγκες που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών έχει δεχθεί πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης για να συνεχίσει την καριέρα του στην αρκαδική ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος μάλιστα βρίσκεται εδώ και καιρό και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που έμεινε ελεύερος από τον Ολυμπιακό στο στόχαστρο και του Απόλλωνα Αθηνών ωστόσο η οικονομική προσφορά που έχει δεχθεί από τον Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με αυτή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όπως όλα δείχνουν ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του Τσόρι Ντομίνγκες έχοντας την πρόθεση να κάνει το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού με έναν από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την νέα σεζόν με την αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης αυτής να είναι μεγάλη με βάση την οικονομική πρόταση-προσφορά από τους κιτρινομπλέ προς την πλευρά του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

αν ερθει στην ομαδα ,αυτη μαλιστα θα ειναι σουπερ μεταγραφη,οσο και να μην ειναι στα ντουζενια του ειναι σοβερη ενισχυση για την ομαδα .

@Αστεριανος 18:13 Εννοείται ότι θα γίνει το ΜΠΑΜ, με τη διαφορά ότι θα είναι ο ήχος της καρπαζιάς που θα σκάσει...Σοβαρά τώρα ρε Αστεριανέ, πιστεύεις ότι οι Μπακοκαϋμενάκηδες θα δώσουν λεφτά για τον Τσόρι; Θα στο θέσω κι αλλιώς: και νά'ρθει ο Τσόρι στον Αστέρα, τί θα τον κάνεις; Ο 36φεύγα σου λείπει που θα παίξει πέντε παιχνίδια όλη τη σεζόν ή ένας γρήγορος και νεός σε ηλικία παίκτης, που βράζει το αίμα του και τρώει σίδερα; Ή μήπως επειδή θα έρθουν στο γήπεδο 100 νοματαίοι παραπάνω για να τον δουν; Χέστηκε η φοράδα στο Γενί τζαμί. Μη σε ταϊζουν σανό λοιπόν και το καταπίνεις αμάσητο. Ξύπνα!

Καλλίτερα αυτοί που πιστεύουν τους παραμυθάδες του Αστέρα περί ερχομού του τσόρι να πάνε του χρόνου με το καλό στα γουρνοπανήγυρα των κολλινών και να σταματήσουν να τρώνε κουτόχορτο.Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Φέρτε τη παιχτουρα που τον βλέπαμε στο Καραϊσκάκης και τον απολαμβάναμε .Επίσης και κάνα παίχτη από τη ομάδα του Θρύλου ,έχει παιχταραδες εκεί να γίνουμε σούπερ, να νομίζουμε ότι είμαστε στο Πειραιά

''φωνη της λογικης'' δηλαδη λες οτι οι μπακοκαυμενακηδες δεν θα τον φερουν αλλα αν τον φερουν δεν θα κανει; Άρα ότι κι αν γίνει θα είναι αποτυχία; Μήπως σε πονάει λιγάκι ο Αστέρας; ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΠ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!! Να φανταστώ υποστηρίζεις το παράρτημα μας την ''πιο μεγάλη ομάδα της Τρίπολης'' που εχει 8 δανεικούς απ τον Αστέρα καθε χρόνο;

Ο Αστέρας δεν χρειάζεται μεγάλα ονόματα !! Μεγάλους παίχτες χρειάζεται !! Ο Ντομίνγκεζ μπορεί κάποτε να ΗΤΑΝ μεγάλος παίχτης, όμως τώρα του έχει απομείνει μόνο το μεγάλο όνομα .... Αλλιώς θα τον κρατούσε και ο ΟΣΦΠ ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.