Το Αστεριανό love… Τσόρι

Το Αστεριανό love… Τσόρι

Ιούνιος 26, 2017 - 15:20
1 σχόλια

Η πρόθεση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη. Ο Αστέρας θέλει να φέρει στην Τρίπολη ένα μεγάλο όνομα, έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικές ικανότητες μέσα στο γήπεδο και με πλούσιες παραστάσεις για να μπορέσει να ανέβει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας για την νέα χρονιά.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκες η αλλιώς Τσόρι ο οποίος στα 36 του χρόνια αντέχει ακόμα και μπορεί να προσφέρει πολύτιμές υπηρεσίες σε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει από φέτος μια νέα αρχή όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Η κλάση, η ποιότητα και η εμπειρία του Τσόρι Ντομίνγκες είναι τεράστια και είναι αδιαμφισβήτητη και αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός πως είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και της Super League αυτό τον κάνει ακόμα πιο χρήσιμο για ένα club που ψάχνει τον ηγέτη να ανοίξει τον δρόμο της νέας εποχής.

Αυτός μπορεί να γίνει ο Τσόρι Ντομίνγκες εάν και εφόσον αποδεχθεί την εξαιρετική οικονομικά πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Αστέρα Τρίπολης και πάρει την απόφαση να φορέσει την κιτρινομπέ φανέλα με το αστέρι στο στήθος για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης παλεύει να κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του στην 11η χρονιά του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια κίνηση ουσίας αλλά και συμβολισμού για τις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου για να μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει μετά από μια άσχημη και δύσκολη είναι η αλήθεια περσινή σεζόν.

Η είδηση για ενδιαφέρον και πρόταση του Αστέρα Τρίπολης στον Αργεντινό σούπερ σταρ κάνει από το πρωί της Δευτέρας (26/6) έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και τα αθλητικά ραδιόφωνα της χώρας μας να έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά και να έχουν την είδηση στα κορυφαία θέματα τους (και όχι άδικα).

Μέσα σε αυτό τον πραγματικό βομβαρδισμό επίσημα δεν υπάρχει κάποια διαρροή η πληροφορία από πλευράς Αστέρα Τρίπολης ωστόσο τα δεδομένα μοιάζουν να είναι συγκεκριμένα με την αρκαδική ομάδα να παίζει με τις πιθανότητες (αρκετές) και να περιμένει με αγωνία την απόφαση του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Αυτή την στιγμή ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει δεχθεί την καλύτερη οικονομικά πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Αστέρα Τρίπολης για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους πρόταση η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη οικονομικά από αυτή του Απόλλωνα Αθηνών που επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει διαμηνύσει πως θα εξετάσει λεπτομερώς την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης και θα απαντήσει στους κιτρινομπλέ το αμέσως επόμενο διάστημα ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε με την συγκρατημένη αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης να κυριαρχεί στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο.

Το δυναμικό μπάσιμο του Αστέρα Τρίπολης στο θέμα του Τσόρι Ντομίνγκες κυριαρχεί και αποτελεί περίτρανα την διάθεση που υπάρχει για να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα και να αλλάξει τα δεδομένα με έναν ποδοσφαιριστή αξίας που μπορεί να προσφέρει στοιχεία που έλειψαν από τους κιτρινομπλέ.

Στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός και μεγάλη αγωνία για την υπόθεση του Τσόρι Ντομίνγκεςμε τον κόσμο της Τρίπολης να περιμένει το πολυπόθητο «ναι» από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά. Ο Αστέρας Τρίπολης που ξεκίνησε την προετοιμασία του τρέχει και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις ωστόσο αυτή είναι η πιο καυτή ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οσο πιο ψηλά μπαίνει ο πήχυς , τόσο πιο εύκολα μπορείς να περάσεις από κάτω ... Προσοχή λοιπόν ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.