Πίστα ράλι η πλατεία Κολοκοτρώνη

Πίστα ράλι η πλατεία Κολοκοτρώνη

Ιούνιος 22, 2017 - 12:45
36 σχόλια

Αλλεπάλληλες είναι οι καταγγελίες από περιοίκους της πλατείας Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και ιδιαίτερα κοντά στα μεσάνυχτα, η πλατεία μετατρέπεται σε πίστα ράλι. 

Οι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται από την κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Γεωργίου Α’ και συνεχίζουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη  πατούν τέρμα το γκάζι δημιουργώντας υψηλούς θορύβους και κάνοντας επικίνδυνη την κίνηση των πεζών στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. 

Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που έχουν προκληθεί και τροχαία ατύχημα στην περιοχή , (δείτε ΕΔΩ) κάθε τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και «μπουκάρουν» σε επιχειρήσεις…

Συνήθως τα αυτοκίνητα έχουν πειραγμένες τις μηχανές και τις εξατμίσεις τους για να έχουν πιο δυνατό ήχο οι οδηγοί όταν πατούν το γκάζι, κάνοντας έτσι εφιαλτικά τα βράδια των κατοίκων της Τρίπολης. 

Εκτός των παραπάνω, οι οδηγοί των οχημάτων δυναμώνουν πολύ τη μουσική αναστατώνοντας τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής του κέντρου.
 

Ειδήσεις: 

36 Σχόλια

Οταν η Πετρινού έχει μετατραπεί σε Αγ. Χαραλάμπους και η κεντρική σε Κουμουνδούρου αυτή θα μείνει πίαω;

και γιατι δεν παιρνουν και αυτοι ενα αμαξι να ερθουν μαζι μας;;;και πως να γινει τωρα σημερα ημαστε εμεις αυριο θα ειναι οι αλλοι δεν θα σταματησει ποτε αυτο το πραγμα...η μονη λυση ειναι βγειτε στα μπαλκονια σας και βαθμολογιτε τ αυτοκινητα με αριστα το δεκα...Αντε βρε καλο καλοκαιρι και καλους εφιαλτες...

Εχουμε και εκεινα τα πονεμενα παλλικαρια που βαζουν παντελιδη και σφακιονακη στο φουλ....... παιδες δωστε πονο beyma και ξερο ψωμι..... αλλα δωστε και λιγο μπασο παραπανω να γουσταρουμε

Αδερφε κουραγιο ολα θα γινουν...αστους να λενε ζηλευουν που δεν εχουν ραλλακι με σκουπα και εξατμιση και αμαξι με ηχεια στο ταμπλο...το βραδυ θα βγει το συντριβανι εξω απ την πλατεια...

Πόσο πλάκα έχουν τα παιδάκια που επειδή έχουν ενα αμάξι που κάνει θόρυβο νομίζουν οτι ειναι αλήτες?????Δυστυχώς να ξέρετε είστε μόνο ηχορύπανση!!!

Προς anonymous 17:08 πιστυεω να ξέρεις τι θα πει αλητες!!! Γιατί το να κανεις κολιες με το αυτοκινητο είναι άλλο πράγμα!!!!!!!!!

Λύση υπάρχει: Όλοι έχουμε πλέον κινητά με κάμερες. Βιντεοσκοπήστε τις παρανομίες και φτιάχτε vid στο youtube. Extra points αν πιάσετε πινακίδες και φάτσα οδηγού. Να δω μετά αν δεν κάνει τπτ η τροχαία πάλι. Τουλάχιστον θα δείξουμε τα χάλια της πόλης σε όλους. Κάποιοι μόνο αν τους ντροπιάσουν το σκέφτονται.

Ρε εσεις site της κακιας ωρας.....Και εσεις καναπεδατοι υπερυφανοι Τριπολιτσιωτες.... Δεν ξυπνατε λεω εγω που μας πινουν το αιμα τα ρεμαλια που ψηφισατε....Και μην ασχολειστε ολο με μπουρδες....Σας ενοχλουν τα παντα....3 ευρω στη τσεπη να εχετε να πιειτε το καφε σας.... Χρωστατε και της Μιχαλους....Αλλα κατα τα αλλα εμεις ασχολουμαστε με τι χρωμα β@@@ι φοραει η γειτονισσα , με το τι χρωμα αμαξι ηταν ο χοντρουλης ο ντελιβερας που περασε απο κατω και ειχε τερμα τις μουσικες....Ασχοληθητε με οτι στερουν στα παιδια σας τη γνωση της θρησκειας και της οικογενειας και οτι δουλευετε για 300ευρω

@Ψηλός ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν εσένα και μας αφυπνίζουν , ασε τα "παιδια¨να κάνουν τη ςμαγκιές τους ,ασε τα αλλα παιδιά να καίνε τα πάντα στ διάβα τους , ασε το καθενα να κανει γενικα ότι γουσταρει γιατι οι μισθοί μας εχουν φτασει σε επίπεδ ουγκάντας . Ουγκάντα δυστυχώς γίναμε ΜΟΝΟΙ γιατι οπως σκέπτεσαι εσυ σκεπτομαστε ολοι ,ΥΓ Τι εργαλείο έχεις και ενοχλήθκες τόσο πολύ;Αν θες μαγκίες με το αυτοκίνητο ή το μηχανακι σου να πας έξω από τη πόλη σε ακατοικοιτη περιοχή

Και κολιές να κάνουν και σούζες και ότι άλλο γουστάρουν. Αφού ο Αστυνόμος "γράφει" και ο άλλος ξεγράφει. Αφού δεν υπάρχει Νόμος;;; Έπρεπε να ήταν στη Γερμανία στην Αγγλία ή στις Η.Π.Α., για να δούμε θα οδηγούσαν κατ΄αυτόν τον τρόπο.

τα ιδια θα καναμε με ξενες πινακιδες...τωρα το ποιος γραφει και ξεγραφει το ξερουμε εμεις που χρωσταμε ενα καρο λεφτα στην εφορια απο κλησεις..

Αφου δεν υπαρχει νομος "απαγορευση για κολιες και ντριφτ" που ειναι το προβλημα.Τελος η τρελα μας δεν θα σταματησει ποτε μεχρι να καταστραφει η γη η κωλοκοτρωνη θα ειναι το βραδυνο μας στεκι

στις 11 απόψε θα βγεί η τροχαία να μοιράσε 300 άρες και το θέμα έληξε. Ας μην το μεγαλοποιούμε..........απλώς αύριο θα τσούζει ο ποπός 2-3 "πιλότων με κουβάδες"..............

κσι με τις 300αρες θα λυθει το προβλημα;;;θα λυθει για 2-3 μερες...και μετα θα γινονται τα ιδια 3 φορες χειροτερα...τοσα χρονια γινεταιβαυτο το πραγμα...τωρα περιμενετε να σταματησει;;;δεν λετε που υπαρχουμε κσι μεις κσι δινουμε λιγο ζωη στην πολη που μετα τις 1 το βραδυ δεν κυκλοφορει ουτε γατα...τωρα σας πειραζει αυτο αυριο θα σας πειραζει κατι αλλο....ποτε δεν θα βγαλουν ακρη οι τριπολιτσιωτες...ολα τους φταινε....

@rallakias μάλλον το δίπλωμα το πήρες νύχτα και δεν παρακολούθησες ούτε τα θεωρητικά μαθήματα και ο δάσκαλος σου δεν σου έμαθε τπτ για τον ΚΟΚ. "απαγορευση για κολιες και ντριφτ" -> απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση, οι επικίνδυνοι ελιγμοί, οι αυτοσχέδιοι αγώνες. Κατά το drift μέρος του αμαξώματος μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, πράγμα που απαγορεύεται. Ειδικά όταν δεν υπάρχει διακεκομμένη γραμμή. Επίσης, μέσα στην πόλη το όριο ταχύτητας είναι 50χλμ. Και είμαι σίγουρος η Τροχαία μπορεί να βρει και άλλα να σου φορτώσει (πχ μαυρισμένα φανάρια, μη κατάλληλα ελαστικά κλπ).

χα,χα,χα λέει ο Θεός: "δεν λετε που υπαρχουμε κσι μεις κσι δινουμε λιγο ζωη στην πολη που μετα τις 1 το βραδυ δεν κυκλοφορει ουτε γατα"...... Χα,χα,χα,χα, ακόμα και οι γάτες ξερουν ποτε βγαίνουν ( μη τυχόν τις πατήσει κανενας raikkonen- γιαλατζί στη πορεία του προς τη βιτρίνα ή τα παρκαρισμένα)!!!! Που είναι το National Geographic να καταγράψει τα σπανιότατα νυχτόβια καγουρό Τριπολεως που βγαίνουν μετά τις 1 το βράδυ!!! Και εσεις αγαπητό portal πρεπει να αναβαθμιστείτε λιγάκι.....πάρτε ένα drone τραβηξτε απο ψηλα και δεν χρειάζεται να γράψετε ούτε λέξη για το άρθρο!!!

γιατι δεν ερχεσαι εσυ να τραβηξεις την φωτογραφια απο κει ψηλα οπως λες να πεσεις κι απο κει πανω μηπως δουλεψει λιγο το μυαλο σου κσι πεις και καμια σοβαρη κουβεντα..συγνωμη ρε φιλε...δεν ξεραμε να ριξουμε πουθενα αλλου τα λεφτα μας για μην σε ενοχλουμε...αλλα ευχομαι να βγουνε τα παιδια σου και σενα ετσι να βαζουνε εξατμισεις στα αμαξια να κανουνε κολιες κτλ...να δω τι θα τους πεις μετα..η μηπως θα του παρεις τα κλειδια και θα του πεις μην κανεις τιποτα γιατι θα σε γραψει το arcadia portal μικρο μου καγκουρο..

Τα επαρχιωτόπουλα με τα "υπόθετα με ρόδες" καλό είναι να αφήσουν επιτέλους το χειρογλύκανο και να ασχοληθούν λίγο και με τα κορίτσια. Όταν πας με κοπέλα , νιώθεις καλύτερα και σταματας να παίζεις όλη μερα με τον λεβιέ (του αυτοκινήτου). Έτσι και εσείς θα νιώσετε καλύτερα , και εμείς (που δεν ζούμε με το χαρτζιλίκι του μπαμπά) θα κοιμηθούμε επιτέλους

ωπαααα....πολύ τσίτωμα για τη χρήση της λέξης "καγκουρό"...πολύ ευαισθησία διακρίνω! Φίλε μου χαλαρωσε...και συνέχιζε να ρίχνεις τα λεφτά σου στο αγαπημένο σου χομπυ! Επίσης συνέχισε τις καγκουριές (συγνωμη ..να μαθαίνεις να τραβας χειροφρενο μεσα στο κεντρο της πολης) μετά τις 1 το βράδυ ώστε να δίνεις ζωή στην έρημωμένη Τρίπολη. Καταλαβαίνω πως αναμφίβολα μεριμνάς για την κερκιδα σου την οποία δεν θες να κουβαλήσεις για να σε δει σε ασφαλές σημειο εκτός πόλης (που δεν θα ενοχλείς) ....κατα βάθος θες δημοσιότητα..κατα βάθος θές Drone!!! Η τρίπολη μετά τις 1 ειναι πολύ έρημη για σένα!!!

@Vrwmogallos αν πληρώσεις 3 φορές 300αρες (άσε που ενδεχομενως να σου αφαιρεθεί το δίπλωμα στην τριτη) δεν νομιζω ότι θα το ξανακανεις.

@Ουάσιγκτον πονάνε τα παιδιά.Δεν είναι τυχαίο οτι το σπορ συνδυάζεται με παντελίδη στο τέρμα (για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να σε ξυπνήσει και μετα χαμήλωμα,για να το δυναμώσει στο επόμενο τετράγωνο!). Απο την άλλη στην Κολοκτρώνη, στις 1 το βράδυ, με τόση ερημιά, που να βρείς γυναικα.....σε λαθος τόπο είσαι...Ισως-πάλι -να νομίζουν , πως τα κοριτσάκια, ακούγωντας λαστιχα να τρίζουν και κόφτες (σ.σ. πριν τη στούκα) θα ορμήσουν προς την πλατεία να τους καμαρώσουν.....είναι λίγο μπερδεμένα τα παιδιά....μεχρι να τους μεινει στα χέρια και να αναγκαστουν επιτέλους να κατεβουν down town! ΠΕΖΟΙ!!

αμα ειχα διπλωμα σιγα μην καθομουνα στην τριπολη να ακουω τις αερολογιες που λες εσυ για τις 300αρες..περιμενα εσενα να με ενημερωσεις για το ποτε θα μου παρουν το διπλωμα δεν ηξερα..

Έλεος με το" τις μια" Η μια και το ένα είναι ενικός οπότε , ΣΤΗ ΜΙΑ λέμε...

Οπως φαινεται βλεπετε ξεξαθαρα οσοι δεν σχολιαζετε το επιπεδο που εχει διαμορφωθει στην κοινοτητα της Τριπολης. Ελειψη παιδειας απο το σπιτι, ελειψη οδηγικης παιδειας και πληρης αγνοια για το ποσο επικινδυνο ειναι αυτο που γινεται στην πολη. Μοναχα οταν θρινησουν οι οικογενειες των εν λογω ατομων το παιδι τους ξυπνανε απο τον λιθαργο που βρισκονται, οπως εχει συμβει στο παρελθον παμπολες φορες. Διστυχως το επιπεδο ειναι χαμηλο σε αυτες τις οικογενειες προερχομενοι απο χωρια της Γορτυνιας και με χαμηλου επιπεδου μορφωσης.

ρεεε ξεκολλατε με τα μαγκακια καλα κανουν. συνεχιστε τις παντες στη πλατεια να ξυπναει η αλητεια ενας κουβας πρασινος ποσα ηχεια εχει που ακουγεται στα 10 επομενα μετρα και μετα τριζει σαν ακορντεον ? ξερει κανεις να μας πει?

το μονο που κανεις ειναι να ξυπνας ασχετους ανθρωπους και να κανεις καμια κανταδα σε αυτην που σε παρατησε γιατι μανουριαζεις καθε μερα οπου πας για ποτο.Αυτος εισαι.Ζητας λεφτα απο την μαμα και αμα κατσει κανα ντελιβερι καλα ειναι.Ο κοσμος ψαχνει τα σκουπιδια και εσυ κοιτας να βαλεις βενζινη για να πας βολτα.Ντροπη για την αδιαφορια σου, ο λαος πειναει και εσυ ασχολεισαι με τα αμαξια και τα μηχανακια... ολοι στερηθηκαν χομπυ και ασχολιες μεγαλε γιατι υπαρχει κριση αλλα δεν φταις εσυ ετσι σε μαθανε

Και φταιω εγω που κωκοχωρα που ζουμε περναει κριση;;αυτοι που ψηφησατε τα κανανε ετσι και αν μου δινει λεφτα η μαμα και μπαμπας το ξερω εγω οχι εσυ και ο καθενας εγω δουλευω και αυτο που κανω το γουσταρω και ολα μου τα λεφτα θα τα κανω λαστιχα και ηχεια ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΩ..δουλειες υπαρχουν αδερφε αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι ειναι τεμπελιδες γι αυτο και καταντησαν να ψαχνουν τα σκουπιδια...εγω οσο μπορω θα δουλευω και τα λεφτα ΜΟΥ θα τα "σκονη" στα αμαξια και δεν με νοιαζει τι λενε κατι εξυπνακιδες σαν εσενα..

@Vrwmogallos 20:50 Είναι μέχρι να φας τις πρώτες μπούφλες...Μετά θα ηρεμήσεις...Έτσι γίνεται πάντα...Πέφτει το «ψιλόβροχο» και μετά...κυρία!

Ναι το ειχα ξεχασει αυτο...τετοια λες και θα με κανεις να πουλησω το αμαξι τωρα....αντε πεσε για υπνο ρε μεγαλε να ερθω να σε ξυπνησω σε λιγο...

Μπορείς απλά να πας να ξεχαρμανιαζεις σε κάποια ερημιά ή να βρεις γυναίκα.....η απόφαση είναι δική σου!δεν θα περιμένουμε πάντως να περάσεις τα 22 για να καταλάβεις τι μλκς κάνεις....όπου να ναι παντως θα ανέβουν και τα πρώτα βίντεο για κοινοποίηση!κάνε like!!!

δωσε τρελακια βαλε ανεβασε πραγμα να βγαλουμε κανα φραγκο γιατι η μαμα και ο μπαμπας μεινανε απο χρημα...χαχαχα γελαω με κατι τετοιους σαν εσενα....

Σάβ, 24/06/2017 - 21:31. πιστα ? που την ειδες ρε καημενε και γρηγορος μεχρι να σε δουμε τον κουβα σου μεσα στο συντριβανι εισαι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.