Χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα παρουσίασε η «Αρκαδιανή» (pics,vid)

Χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα παρουσίασε η «Αρκαδιανή» (pics,vid)

Ιούνιος 22, 2017 - 09:45
4 σχόλια

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς διοργάνωσε το χορευτικό συγκρότημα «Αρκαδιανή» το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Το χορευτικό συγκρότημα της «Αρκαδιανής» παρουσίασε ένα πρόγραμμα για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς το οποίο και αφιέρωσε στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".

Το θέατρο γέμισε από κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τα χορευτικά που παρουσίασαν όλα τα τμήματα της «Αρκαδιανής». Χοροί, τραγούδια, έθιμα και δρώμενα ταξίδεψαν τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος αυτός βρήκε μαζί με τους χορευτές την ψυχή του.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χορεύουμε για τα παιδιά, δίνουμε φλόγα στη ζωή!


4 Σχόλια

Τι πάει να πει "αφιέρωσε στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ". Ας προσφέρει τα 2000 ευρώ επιχορήγησης από το Δήμο Τρίπολης που λαμβάνει κάθε χρόνο. Μια υγιέστατη επιχείρηση με τεράστια έσοδα, μηδαμινά έξοδα και αφορολόγητα κέρδη γιατί θα πρέπει να επιχορηγείται από τα χρήματα των δημοτών; Όχι μόνο αυτή, αλλά όλες οι παρόμοιου τύπου επιχειρήσεις-σύλλογοι.

ΡΕ ΤΙ ΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Πρέπει να δίνουμε συγχαρητήρια σ'αυτούς που, ενώ κονομάνε τσιμπάνε κι από τα δικά σου χρήματα. Όποιος προσπαθεί να σε ξυπνήσει ρίχνει χολή. Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δε μας σώζει τίποτα, μνημόνια forever.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.