Σμυρνιώτης: Ανικανότητα του Δήμου Τρίπολης να κάνει το οτιδήποτε

Σμυρνιώτης: Ανικανότητα του Δήμου Τρίπολης να κάνει το οτιδήποτε

Μάιος 31, 2017 - 19:31
2 σχόλια

Τη δημοπράτηση του έργου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και τοποθέτηση χλοοτάπητα θέλησε να σχολιάσει ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης σχολίασε το γεγονός ότι τόσα χρόνια έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον δήμο και δεν έχει προχωρήσει το έργο.

Αναλυτικά έγραψε:

"Χρειάστηκαν πάνω από τρία χρόνια, από τότε που υπογράψαμε ως Δήμος Τρίπολης προγραμματική σύμβαση, για να δημοπρατηθεί επιτέλους το έργο.
Και όχι από τον Δήμο αλλά από την Περιφέρεια αφού ο πρώτος αποδείχθηκε ανίκανος να κάνει το οτιδήποτε.
Φαίνεται ότι μάλλον έκαναν πίσω οι "επενδυτές"..."

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΕΣΥ κοροϊδέψες τους Τεγεάτες υπέγραψες τη προγραμματική για να πάρεις τους ψήφους και δεν είχες τα λεφτά γι το έργο. Οπότε μην μιλάς

ελα ρε συ 07.52 εκανε ο γιαννακης τετοια? θα σου βαλω πιπερι στο στομα ..........τι λες για αυτο το αγιο παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτος τα ειχε ολα στην εντελια .................και τα σκουπιδια στην αγ τριαδα..........και τη κανονιστικη της πετρινου ΠΑΡΑΝΟΜΗ για το γνωστο θεμα του καφε της ξαδερφης του...κλπ κλπ κλπ αγιο παιδι ο τζοννυς ...........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.