Επαναστάτησε η Τρίπολη εναντίον των έμφυλων ταυτοτήτων (pics,vid)

Επαναστάτησε η Τρίπολη εναντίον των έμφυλων ταυτοτήτων (pics,vid)

Μάιος 31, 2017 - 22:00
46 σχόλια

Πλήθος κόσμου είπε «όχι» στη σεξουαλική χειραγώγηση των παιδιών

Στην είσοδο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη άνδρες και γυναίκες, γονείς και όχι, στέκονταν στη σειρά, προκειμένου να υπογράψουν το ψήφισμα το οποίο έχει ήδη υπογράψει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης και, κυρίως, εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες στην Αρκαδία. Το ψήφισμα καταδικάζει την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας καθιερώνεται η Θεματική Εβδομάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει μια υποενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες και το λεγόμενο κοινωνικό φύλο.

Όπως ακούστηκε, η Θεματική Εβδομάδα εισάγει «καινά δαιμόνια, και όχι με την καλή έννοια».

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Οικογένειες, μητέρες με μωρά και παιδιά, έφηβοι, αλλά κυρίως γονείς, έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» στην ημερίδα «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;», η  οποία είχε προαναγγελθεί από τους Συλλόγους Γονέων της Αρκαδίας πριν από περίπου έναν μήνα.

Παρόντες, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ιερείς. Οι παρευρισκόμενοι είχαν ζωηρές συζητήσεις μεταξύ τους, ώσπου στην αίθουσα κατέφθασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, οι κουβέντες έπαυσαν, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησε η ημερίδα.

Η φιλόλογος κυρία Λένα Καλοπίση, η οποία είχε αναλάβει τον συντονισμό της συζήτησης, αφού διαπίστωσε ότι «η ελληνική κοινωνία σε αλλοτριωμένες ατραπούς», κάλεσε στο βήμα τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό:

«Η θέση σας θα είναι αξιόπιστη», είπε ο κ. Παυλής, απευθυνόμενος στους δύο ομιλητές, την κυρία Μαρία Μαντουβάλου, καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ.Απόστολο Χατζητόλιο, καθηγητήτης Παθολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.«Εμείς αυτό που έχουμε να καταθέσουμε, είναι ότι με ιδιαίτερο προβληματισμό και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε πού πηγαίνει αυτή η κατάσταση.

Με πονηρό τρόπο σκέπτονται για να περάσουν άλλα ζητήματα, ενώ με τεχνάσματα κερδίζουν διάφορες ΜΚΟ, που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Παυλής, τελειώνοντας τον χαιρετισμό του, προσέφερε στους δύο καθηγητές δύο αναμνηστικά για την παρουσία τους στην Τρίπολη.

Ακολούθως, ο κ. Κατσίρης, περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Διά Βίου Μάθησης, απηύθυνε χαιρετισμό: «Ως εκπαιδευτικός και πολύτεκνος πατέρας, έχω παιδιά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

»Η χώρα βουλιάζει σε έναν απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό βούρκο, και η κυβέρνηση ασχολείται με τις σχέσεις μεταξύ ομοφύλων. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο διαλύουν κάθε κανονικότητα, φέρνουν μια εγκύκλιο με την οποία θέλουν να επιβάλλουν άλλα ήθη στην ελληνική κοινωνία. Η χώρα μας σιγά-σιγά υποδουλώνεται σε ξένα συμφέροντα. Ερωτήματα: Ποιοι θα διδάξουν τις έμφυλες ταυτότητες και με ποια προετοιμασία; Τι είδους πειράματα είναι αυτά, εις βάρος ανηλίκων και μαθητών; Από πότε μια θεωρία περί διαφοράς μεταξύ βιολογικού και κοινωνικού φύλου είναι αποδεδειγμένη ώστε να την διδάσκεται ο μαθητής; Τι συνέπειες θα έχει μια τέτοια αποδόμηση στην ψυχή των παιδιών; Πού είναι οι αρμόδιοι επιστήμονες να πιστοποιήσουν τον τρόπο που θα γίνει αυτό; Είναι σύμφωνοι οι Σύλλογοι Γονέων με το περιεχόμενο της Θεματικής Ενότητας; Έχουμε συμπληρώσει δηλώσεις για μη σημαντικά ζητήματα.

Αν κάποιο παιδί έχει ειδικό πρόβλημα, μπορεί να συναντήσει τον οικογενειακό γιατρό και να πληροφορηθεί τα πάντα με ακρίβεια.

Η Ελλάδα της κρίσης μπήκε σε μια διαδικασία πνευματικής και ηθικής γενοκτονίας. Η δράση αυτή εντάσσεται σε μια τεχνική χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Έχουμε ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Ας αναλάβει ο καθένας μας τη συνειδησιακή του ευθύνη.

Η κυρία Μαρία Μαντουβάλου, με λόγο μεστό, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία της και υποστήριξε ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι όργανο των διεθνών κύκλων που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, ξεκινώντας ωστόσο, με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Η ελπίδα υπάρχει, όσα χτυπήματα κι αν δώσουν στην Ελλάδα».

Ακολούθως, η κυρία Μαντουβάλου υπήρξε λάβρα εναντίον των κυβερνώντων, όχι μόνο των τωρινών: «Είναι κοινοί επίορκοι και λιποτάκτες των καθηκόντων τους οι πνευματικές και πολιτικές ηγεσίες που κωφεύουν αντί να φρυκτωρούν, αφήνοντας το ένα κάστρο μετά το άλλο να πέφτουν από μέσα, ως μια άλλη κερκόπορτα. Άφησαν τα περιπλανώμενα πρόβατα να τα κατασπαράξει ο λύκος. Η διεθνής μηχανορραφία ενθρόνιζε και ενθρονίζει τους εγχώριους επίορκους εντολοδόχους οι οποίοι προσδοκούν την αμοιβή τους, βαυκαλιζόμενοι ότι κυβερνούν, αλλά απλώς συναγελάζονται με τους ‘’διαφωτισμένους ιλουμινάτους χρηματιστές’’. Αφαιρείται έντεχνα κάθε γνώση Θεού και αξιών, και αυτή η γνώση υποκαθίσταται από τη νέα τάξη.

Θέλουν να έχουν τον έλεγχο του πολιτιστικού και υλικού πλούτου των εθνών.

«Τα τελευταία χρόνια στο υπουργείο Παιδείας εργάζονται για να διαφθείρουν τα ελληνόπουλα, προτρέποντάς τα στην ακολασία και στην αισχρότητα από το Νηπιαγωγείο. Οι ΜΚΟ διδάσκουν καλυμμένα την ανυπακοή στους γονείς. Καταστρέφεται με νόμους η ιερότητα της οικογένειας. Τα σεξουαλικά αφηγήματα και η εισαγόμενη έντεχνα πορνογραφία στα σχολεία αναιρεί τον χριστιανικό κώδικα και συμπορεύεται με τα τσιτάτα των μαρξιστών και των κωμικών, μάλλον, σημερινών διαδόχων του.

Χλευάζουν τα ιερά πρόσωπα των Αγώνων και τη διαχρονική συνέχεια του ελληνισμού. Απαλείφουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα στα σχολεία και επενδύουν στον ταξικό διαχωρισμό των Ελλήνων και στον Εμφύλιο.

«Ως απάντηση στον εξορκισμό του εθνικισμού από τους διεθνιστές, παραπέμπω στον Παπαδιαμάντη, Στους ανθρώπους του υπουργείου, τους συστήνω να μελετήσουν του Ροΐδη τον ‘’Όνο καθηγητή‘’», είπε, τέλος, η κυρία Μαντουβάλου.

Ο καθηγητής κ. Χατζητόλιος, αφού ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, απευθύνθηκε, όπως είπε, στο ακροατήριο, στους άμεσους απογόνους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο οποίος είχε πει: «Αυτό που φοβήθηκα δεν ήταν ούτε οι Τούρκοι ούτε τα σπαθιά τους, αλλά οι προσκυνημένοι». «Και δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί προσκυνημένοι, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ», όπως διαπίστωσε.

Tα στερεότυπα που ενοχλούν είναι η πίστη μας, η οικογένεια. Η νέα τάξη πραγμάτων δεν θέλει πρόσωπα, αλλά αριθμούς.

«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνομα, και οι αριστερές, πάλι κατ’ όνομα. Το σύμφωνο συμβίωσης έτρεξε η συντηρητική παράταξη να το υπερψηφίσει. Είμαι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης επειδή είναι ρατσιστικό. Επειδή δεν προβλέπει την περίπτωσή μου: Συζώ με δυο γυναίκες, δυο άντρες και πέντε σκύλους», είπε, ζητώντας την κατανόηση του Σεβασμιωτάτου.

Εκλογές έρχονται. Μαύρο στους πολιτικούς που στηρίζουν την ανηθικότητα!

«Βαφτίζουμε οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ως ρατσισμό. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αν η διάλυση των αντιδιαδηλώσεων δεν είναι φασισμός, τι είναι; Αν μιλήσετε για την ομοφυλοφιλία, είστε ρατσιστής. Μα, να μην μιλήσω για την ομοφυλοφιλία; Αφού είμαι γιατρός. Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση.»

Όπως είπε, τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.

Ο κ. Χατζητόλιος υπογράμμισε ότι σήμερα η κοινωνία επιδιώκει την άρρωστη κατάσταση. «Ο άρρωστος έχει την ανάγκη του γιατρού του. Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις είναι διαταραχές προσωπικότητας», ανέφερε, και ανέπτυξε και τα προβλήματα εντός της οικογένειας που λειτουργούν αποτρεπτικά στο παιδί ώστε να σχηματίζει υγιή πρότυπα.

Η κουβέντα σε νεαρή ηλικία για αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί, είπε ο γιατρός.

Η ομοφυλία, ο φετιχισμός, η παιδοφιλία, η επιδειξιομανία και η παρενδυσία είναι διαταραχές προσωπικότητας, όπως ο σαδισμός, η ηδονοβλεψία και η κτηνοβασία.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα «Τι δρομολογείται στην παιδεία» στην Τρίπολη


46 Σχόλια

Φαντάζομαι οτι όλοι οι ανησυχούντες είναι strate . Παραβλέπουμε την παροιμία για το μουστάκι....Έτσι είναι η Ευρώπη ρε παιδιά. Απο την μια βάζει λεφτά στις κάρτες που τα ονομάζει συντάξεις και απο την άλλη βάλει κατά των ..όσιων και των ιερών. Δύσκολοι καιροί για "καθαρότητα" Όποιος τα υπογράφει όλα αυτά που πάνε πακέτο είναι προσκυνημένος ..όποιος κάνει οτι δεν τα υπογράφει..επικίνδυνος. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν υπήρξε ποτέ. Η πήρε ένα κομμάτι απο την πίτα η πήρε το ταψί και έφυγε είτε ο σκύλος είτε το αφεντικό . Εκεί ακριβώς είμαστε...

Όλοι στην πρώτη θέση για την αναγκαία φωτογραφία.....! ΜΚΟ = χρηματοδοτούμενες από το κράτος οργανώσεις; ή από κάπου αλλού;

Μπράβο στα παιδιά της δημοτικής κοινότητας Σκορπίδα, Θεοδωρακόπουλο και Μπαρμπέρη που στήριξαν την σημερινή ημερίδα.

Πάλι επιστημονικές προσεγγίσεις! Και εις ανώτερα! Εύχομαι όχι και στα "δαιμόνια " που μερικοί γεννιούνται μελαχρινοί!

Πόσοι από αυτούς που ήταν εκεί άραγε ψήφισαν τον Πινόκιο για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ?? Λουστείτε τα τώρα...

Πρόταση: τοποθετήστε το πάνελ κατα μήκος της αίθουσας έτσι ώστε να διπλασιαστούν οι καρεκλες στη πρώτη σειρά προκειμένου να χωρούν ολα τα ψώνια-αρχές του τόπου τρομάρα τους- και να μην κλείνουν τους διαδρόμους προκειμένου να φωτογραφηθούν.

Λυπάμαι γιαυτό που νιώθω την ανάγκη να γράψω. Ντροπή αγαπημένοι συνάδελφοι και συμπολίτες που δεν βλέπετε την αλήθεια. Την αλήθεια της ζωής, αλλά και την αλήθεια των εγκυκλίων του υπουργείου. Δηλώνω ότι δεν υποστηρίζω καμιά μορφή εξουσίας και ότι πάνω από όλα σέβομαι τη δουλειά που κάνουμε και τους νέους ανθρώπους που εκπαιδεύουμε. ΄Για όλους μας υπάρχει η πραγματική ζωή εντός και εκτός της μικρής πόλης που ζούμε

O Tατούλης στην κηδεία του πιο φιλελεύθερου ανοιχτού πνεύματος που έφτασε τόσο ψηλά στην παλιά οθωμανική επαρχία της νότιας βαλκανικής, και ο επαρχιώτης εκπρόσωπός του να θυμίζει τι άφησαν τα 400 χρόνια της απομόνωσης από την Ευρώπη στο μνημόσυνο του σκοταδισμού. Ωραία ισορροπία

Συγνωμη τον κοσμο τον ενδιαφέρει τι ειπαν οι τοπικοί? Μίλησαν 2 επιστήμονες.Που είναι στο βίντεο?

Με μια εκδήλωση με υπερσυντηρητικές φωνές και απόψεις, προσπαθούν να επιβάλουν μια ηγεμονία πάνω στον λεγόμενο «κοινό νου», εκμεταλλευόμενοι τα παραδοσιακώς συντηρητικά αντανακλαστικά της περιοχής και την απουσία αντίλογου.Κρίμα για μερικούς απο την πρώτη σειρά που θέλουν να φέρουν το καινούργιο στον τόπο.

Όταν λέτε "επαναστάτησε" εννοείτε όπως την "επανάσταση" της 21ης Απριλίου;

Παλιότερα έκαιγαν τις κοκκινομάλλες επειδή νόμιζαν πως ήταν μάγισσες.Τουλάχιστον τώρα αυτό το έχουμε ξεπεράσει.Ποτέ θα καταλαβετε πως είμαστε και εμεις άνθρωποι και δεν είστε καλύτεροι από εμας, ξυπνατε.

Ο σκοταδιαμος στην Τρίπολη πλέον έχει ονόματα και επίθετα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους δίνουν ιδεολογικά πατήματα για bullying μέσα στα σχολεία της Αρκαδίας. Ντροπή σας

Έπρεπε να έχουν φέρει και το πτώμα της Αγίας Ελένης να παρακολουθήσει την φοβερή αυτή κουβέντα ... η Ελλάδα κυβερνήθηκε από μεγάλα μυαλά και ηγέτες σαν αυτά στις πρώτες σειρές για αυτό έφτασε εδώ που έφτασε ... ζήτω η θεοκρατική δημοκρατία του Ελλαδιστάν

Κάποτε οι επαναστάσεις γίνοταν για την ελευθερία. Σήμερα γίνονται για τον περιορισμό της. Ντροπή σας - τα τρανς άτομα υπάρχουν ανάμεσα μας από την αρχή της ανθρωπότητας, κι εσείς αποφασίζετε να δείτε σε αυτά φανταστικούς εχθρούς.

Επίπεδο υπό το μηδέν, συνωμοσιολογία, πατριδοκαπηλία, κοινωνικός πανικός, ρητορική μίσους και πολιτική εκμετάλλευση ενός ζητήματος. Γνωρίζετε τι πάει να πει "επιστημονική συναίνεση"? Ενημερώνεστε καθόλου από διεθνείς επιστημονικούς φορείς τα τελευταία 40 χρόνια? Τσιμεντώνοντας αυτό το επίπεδο προκατάληψης και μεσαιωνισμού σε τι βοηθάτε τα ίδια τα παιδιά σας και τις οικογένειές σας?

Μπραβο δημαρχε, μολις εχασες εσυ και οι αλλοι διπλα σου 5 ψήφους απο τις επομενες εκλογες! Ζήτα να σε ψηφίσουν οι παπάδες και οι ηλικιωμενοι που μαζεψες εκει...

Η κυρια ειπε "Οι πενθιμες καμπανες για την Ελλαδα χτυπουν τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια". Μα τοτε δεν ειναι η περιοδος που αρχιζει η Ελλαδα να παταει στα ποδια της? Ομως, βεβαια, οταν βλεπεις τη γενικη εξεληξη της χωρας σαν εχθρο, ειναι λογικο να αντιμετωπιζεις με τον ιδιο τροπο και την εξεληξη της παιδειας, των εθιμων και των αξιων της. Η ελλειψη των στερεοτυπων μονο καλο μπορει να κανει στα παιδια και για να επιτευχθει πρεπει να παρασχεθει η καταλληλη παιδεια πριν προλαβουν αυτα να ριζωσουν μεσα τους.

Έννοια σας έρχεται και η απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα κλάψετε γοερά. Μας κάνατε ρεζίλι πανελλαδικά. Δε μπορεί να περάσει έτσι αυτή η ντροπή, οι υγιώς σκεπτόμενοι Αρκάδες πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε.

τα 30 τελευταία χρόνια η Ελλάδα πατάει στα πόδια της; καλά δεν βλέπετε που παραπατάει με αριστερές ........ αποκλίσεις; καλά δεν βλέπετε; δεν βλέπετε ποιοι της τρώνε το μεδούλι; όχι πάντως οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ούτε οι αγρότες........ δεν βλέπετε; η στροφή προς αριστερά παρά τις μεγάλες προσδοκίες μας εκτροχίασε, για δε τους πολιτικούς τι να πούμε; να τους χαιρόμαστε όλοι μαζί...................

από τις εκδηλώσεις υπέρ του Σώρρα, στον αγώνα κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Τι πάθανε οι Τριπολιτσιώτες τελευταία; Να ξεκινήσουν εκ νέου οι αεροψεκασμοί παρακαλώ.

Η κοινωνία πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει και εκεί ακριβώς έγκειται αυτό που λέμε πρόοδο ή εξέλιξη. Από κει και πέρα διαλέγει κανείς ή να μπει μέσα στο ρεύμα αυτής της εξέλιξης και να γίνει ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος και να κάνει καλύτερους τους ανθρώπους γύρω του ή (όπως είχε πει και ένας φίλος) να κάθεται και να κοιτά την κοινωνία όπως η αγελάδα που κοιτάει το τρένο να περνάει...

Η κοινωνία πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει και εκεί ακριβώς έγκειται αυτό που λέμε πρόοδο ή εξέλιξη. Από κει και πέρα διαλέγει κανείς ή να μπει μέσα στο ρεύμα αυτής της εξέλιξης και να γίνει ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος και να κάνει καλύτερους τους ανθρώπους γύρω του ή (όπως είχε πει και ένας φίλος) να κάθεται και να κοιτά την κοινωνία όπως η αγελάδα που κοιτάει το τρένο να περνάει...

Μ' αρέσει που κάλεσαν και "επιστήμονες". Η λούμπεν Μαντουβάλου που κηνυγάει ιλουμινάτι τώρα στα γεράματα και ο Χατζητόλιος που "ως γιατρός" φαίνεται ότι έχει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις απ τη δεκαετία του 70 που η ομοφυλοφυλία θεωρούνταν ασθένεια. Να υποθέσουμε ότι στην Τρίπολη η επιστημονική γνώση φτάνει μισό αιώνα μετά?

Χθες ο Νιλς Μούιζνιεκς, επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς, όπως είπε, «η Ελλάδα είναι η πιο φιλική χώρα στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Ζήτησε, δε, να ενημερωθεί για την εξέλιξη της διαβούλευσης σχετικά με τη νομική «αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, την εφαρμογή της αντιρατσιστικής νομοθεσίας, καθώς και για την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής». Η ζωή σας έχει ξεπεράσει.Ο ιστορικός του μέλλοντος θα σας κατατάξει στις μαυρες σελίδες της και θα αποτελείτε αιώνια το αντιπαράδειγμα αυτοδιοίκησης και εκκλησίας της αγάπης

Τελικά κάθε επόμενη γενιά έλληνα είναι τρισχειρότερη από την προηγούμενη!!! Δεν ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω!!

800 έλληνες έδωσαν απάντηση στους εθνομηδενιστές. πόσο σας πονάει φαίνετε από τα σχόλια. ούτε σπιθαμή γης στα εγγόνια του γκράμσι!

Όπισθεν ολοταχώς! Κωλοκοτρωνιτσι γεια σου!!

Περίμενα τοσο πικρόχολα σχόλια απο τους νεοταξιτες εθνομηδενιστές, διοτι ο κοσμος ήταν ΠΟΛΥΣ! Διαβαζω τα σχόλια και εχω να πω οτι το επίπεδό τους είναι τραγικο. Η ουσια ειναι μια. Η τραγική μειοψηφία που υποστηρίζει τις εθνομηδενιστικες ενέργειες της μπαχαλοπαρεας, κανει τοσο θόρυβο οσο και ο άδειος τενεκές. Σκουζουν και οδύρονται διοτι λεει δεν εχουν προβλημα να διδάσκονται τα 13χρονα για το κοινωνικό φύλο και για το δικαίωμα να ενημερώνονται για του; ..τρανσέξουαλ και τους ομοφυλόφιλους. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ειστε μια ισχνή μειοψηφία που μονο ακτιβιστικό σαματά ξέρει να κάνει.

Θερμά συγχαρητήρια για την στάση που κρατάτε σε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό θέμα. Το έχω αναρτήσει στο fb. Ioanna foca, και είμαι πρόθυμη να αγωνιστώ μαζί σας σε ότι σχετικό χρειαστεί. Υπογράφοντας κλπ κλπ. Μην με ξεχάσετε , είμαι στο πλευρό σας

Το να μιλούν ζηλωτές χριστιανορθόδοξοι, αφενός για τη σεξουαλικότητα, ενώ θεωρούν τον αυνανισμό αμαρτία και αφετέρου χρησιμοποιώντας φράσεις όπως (1) «η κουβέντα σε νεαρή ηλικία γι' αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί», (2) «τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά» και (3) «όχι στη σεξουαλική χειραγώγηση των παιδιών», ενώ τάσσονται αναφανδόν υπέρ των θρησκευτικών, του μαθήματος της απόλυτης κατήχησης, της πλύσης εγκεφάλου, της χειραγώγησης, της πνευματικής κακοποίησης, του αντί-επιστημονισμού και ανορθολογισμού, το λες και διαστροφή, εκτροπή ή παραφύση σκέψη.

Μικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σας θα σας φάνε ζωντανούς Κανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνε Θα βραχυκυκλώσω το σεσουάρ το σεσουάρ του κομμωτηρίου να πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο η μανούλα μου Μαμά! Θα ρίξω LSD στη λίμνη του Μαραθώνα μπας και τη βρούνε επιτέλους οι ξενέρωτοι προλετάριοι Μαμά! Μικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σας θα σας φάνε ζωντανούς Κανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνε!!!

Με κάνετε και ντρέπομαι για την καταγωγή που έχω! Λοιπόν δεν είμαι από τα μέρη σας, είμαι από τον Άρη. Ντροπή και αίσχος στην υποτιθέμενη ανθρωπιά σας. Αίσχος

τι οπισθοδρομικοι μπρουτζοβλαχοι ειστε εσεις ρε!Ουστουυυυ

Η κουστωδία όλων αυτών, ειδικά των ομιλητών, αρμόζει μόνο στο πανηγύρι της Τεγέας. Πουθενά αλλού. Ο κόσμος έχει αλλάξει κι εσείς μένετε κολλημένοι στο Μεσαίωνά σας.

Με αφορμή την μετάληψη έψαξα και το βρήκα όπως ακριβώς το έλεγα τότε 6-6-17 00:05 Α ρε αλήτη Τσίπρα, με ποιούς μας σνάγκασες να συμμαχήσουμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.