Σμυρνιώτης: Σε πανικό έχει περιέλθει ο Παυλής (pics)

Σμυρνιώτης: Σε πανικό έχει περιέλθει ο Παυλής (pics)

Μάιος 25, 2017 - 20:31
36 σχόλια

«Ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλάει για λαμόγια θα έπρεπε να είναι ο κ. Παυλής»

Με αφορμή τα τρία χρόνια από όταν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση  στην έως τώρα πορεία του δήμαρχου Τρίπολης.

Όπως ανέφερε, η νυν δημοτική αρχή δεν έχει κάνει ούτε έναν απολογισμό για τα 3 χρόνια διοίκησης όπως όφειλε. Ο κ. Σμυρνιώτης έθεσε μερικά θέματα τα οποία,  όπως, είπε τείνουν να παγιωθούν και μένουν άλυτα και χρονίζουν, όπως με την ΚΕΔΗΤ και με τους ορκωτούς λογιστές, με τα απορρίμματα, με τον πολιτισμό, με τη ΣΑΤΑ, με την πάγια προκαταβολή των προέδρων και άλλα καθημερινά ζητήματα, αφήνοντας πολλές αιχμές για τον τρόπο διοίκησης και για την αποτελεσματικότητα του κ. Παυλή.

Για το θέμα των απορριμμάτων ανέφερε ότι με τα 600.000 ευρώ που έχει δεν θα καταφέρει ούτε μέχρι το Μεγαβούνι να φτάσει, κάνοντας λόγο για κυβίστηση και για κωλοτούμπες στο θέμα των απορριμμάτων, από τη θέση του Παυλή.
Έπειτα κάλεσε τον δήμαρχο να μην παίζει με τα οικονομικά του Δήμου και με τα ανταποδοτικά.

Ακόμη, ο κ. Σμυρνιώτης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα 16.380 ευρώ που θα δαπανήσει ο Δήμος Τρίπολης για να  παραστεί δυο μέρες σε μία έκθεση στην Αθήνα, αναφέροντας ότι όταν αυτός είχε πάει στην Αγία Πετρούπολη, η τότε αντιπολίτευση Παυλή κατηγορούσε για κατασπατάληση.

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε τους προέδρους των τοπικών ενοτήτων όσο αφορά στην πάγια προκαταβολή, είπε:

Ο δήμαρχοςάφησε με τον τρόπο του να εννοηθεί ότι οι πρόεδροι είναι λαμόγια. Αλλά είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλάει με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του έργο επί θητείας του, αναφέροντας ότι τα έργα που είχαν γίνει και οι απορροφητικότητα που υπήρχε από χρηματοδοτικά προγράμματα σημείωνε ρεκόρ.
Κλείνοντας, τόνισε ότι ο κ. Παυλής έχει περιέλθει σε πανικό καθώς η κλεψύδρα της δημοτικής τους αρχής τελειώνει και χαρακτήρισε τη διοίκηση που έχει ασκήσει τα 3 αυτά χρόνια ως τη χειρότερη που έχει υπάρξει.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Σε πανικό ο Παυλής


36 Σχόλια

αχ ρε γιαννακη και να ηξερες τι σε περιμενει στις επομενες εκλογες...........θα τρεχεις και δε θα φτανεις ρε μαυρε !!!!!!!!!!!!!!!!!φουμο που εχει να πεσει....δαγκωτο .............

ΓΙΑΝΝΑΚΗ, δεν υπάρχεις, πολλα τα γέλια, μας ψυχαγωγεις κανονικά. Δεν θα ξανά γίνεις παλι Δημαρχος και για αυτο βρίσκεσαι σε πανικό. Σε είδαμε και σε στείλαμε σπητι σου!! Άντε γεια τωρα!!!

Δυστυχώς τα παπαγαλάκια του Παυλή δεν μπορούν να αντέξουν την πραγματικότητα και το αίσχος του δημάρχου τους και έπιασαν δουλειά ....

Το αστείο με τους υποστιρικτές του Παυλέα είναι οτι εκτός του οτι δεν μπορούν να συνθέσουν μια πρόταση σωστά, από ορθογραφία σκίζουν. "Σπήτι" γράφει το άλλο το τούβλο, καλά ρε σχολείο δεν πήγατε ή δεν είχατε στο βλαχοχώρι σας ;

δημητριος αυτο το "τουβλο" ομως θα στειλει παλι σπιτι του το γιαννακη και θα εχει πλερεζες ο τζοννυς ..........και δεν ειμαι αυτος που εγραψε αυτο το σχολιο ε!!!!!!!!! βλεπεις στη καλπη πανε και οσοι ξερουν ορθογραφια,και οσοι δεν ξερουν ορθοραφια,αλλα και οσοι δεν ασχολουντε με την ορθογραφια,αλλα με τα προβληματα .......προσεχε,δε λεω οτι ο παυλης θα ειναι η αξιζει να ειναι δημαρχος..........αλλοοοοοοοοοο φρουτο κι αυτος !!!!!!!!! λεει 10 μην πιστευεις τα 11,δε λεμε για το τι εχει κανει μεχρι τωρα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Ο Γιαννακης εφτιαξε την πολη αλλαξε το δημο εκανε εργο ενω ο Μητσαρας< εφαγε> τον Δημο και τους πολιτες χωρις να βαλει ουτε ενα πετραδακι.Θα ειναι ο μοναδικος Δημαρχος που θα εχει λαμψει δια της απουσιας του.

Νομιζω οτι ο κοσμος εχει καταλαβει το λαθος που εκανε και δεν θα το ξανακανει.Ο Σμυρνιωτης ειναι μακραν ο καλυτερος Δημαρχος που περασε απο την πολη και για αυτο θα τον εκλεξουν οι πολιτες

Κυριε Σμυρνιωτη νομιζω οτι ο μονος ανθρωπος που δεν ειναι σε πανικο ειναι ο Παυλης.Μαλλον σε πανικο ειμαστε ολοι οι πολιτες οσο ειναι αυτος Δημαρχος στην Τριπολη.Κουραγιο σε ολους μας

@Anonymous 09:55 Έλα τώρα, επίτηδες το κάνεις να πάθουμε 'κανα εγκεφαλικό από τα πολλά γέλια και να χεστ0@με επάνω μας; Μπα σε καλό σου!

Εγώ που σε είχα ψηφίσει την προηγούμενη φορά τώρα θα σου ρίξω μαύρο.Πέρνα από τους δρόμους στο Σέχι να μας πεις επί δημαρχίας σου πόσους ασφαλτόστρωσες.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΗΣΟΥΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Ο Σμυρνιωτης το ξέρει πολυ καλα οτι εχει τελειώσει απο τον Δήμο, για αυτο κόλλησε στον Πέτρο μπάς και πάρει καμία θεσούλα το 2019 στην Περιφερεια.

Ενα ηταν το λάθος των δημοτών. Που έβγαλε τον σμυρνιωτη δήμαρχο το 2010. Το μονο που εκανε ηταν η κατασπατάληση 11.000.000€ που του ειχε αφήσει η προηγούμενη αρχή.

Το θέμα είναι ότι ο Σμυρνιώτης άλλαξε την εικόνα της πόλης, προς το καλύτερο. Ολα τα άλλα είναι λόγια χωρίς ουσία. Καληνύχτα σας...

Η προηγούμενη δημοτική πριν τον Σμυρνιώτη μάλλον στον ύπνο της τα είχε αφήσειτα 11,000,000 € και όχι στα ταμεία του δήμου. 'Αλλωστε αφού είχαν τόσα λεφτά και είχαν και τις μελέτες όπως λένε γιατί δεν τα κάνανε? Θα ξεχάσουμε την πλατεί Αρεως που την είχαν σκαμένη 2,5 χρόνια και δεν την προχωράγανε? Θα ξεχάσουμε τα πάρκα που τα είχαν άφτιαχτα και δεν είχαμε να πάμε τα παιδιά μας και άλλα πολλά????

Όχι 11 εκατομμύρια, 11 δις είχε αφήσει ο Κοτσιάνης. Τώρα που το σκέφτομαι 111 δις είχε αφήσει. Μερικά τα έδωσε στον Σώρρας και μας ταλαιπώρησε μετά αυτός. Σε οροπέδιο είναι η Τρίπολη, λογικό είναι οι ψεκασμοί να πιάνουν καλύτερα. Όλοι όσοι κράζουν τον Σμυρνιώτη θα πάνε βόλτα με τα παιδιά τους στο κέντρο που έφτιαξε ο ...Σμυρνιώτης. Θα στείλουν τα παιδιά τους στα καινούρια σχολεία που έφτιαξε ο ...Σμυρνιώτης. Από την άλλη έχουμε 3 χρόνια τώρα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Και έχουμε και τον Τζιούμη που με την βοήθεια του βγήκε ο Παυλής δήμαρχος...Οι πόλεις θέλουν μηχανικούς. Όχι γιατρούς και λογιστές.

μπορείτε παπαγαλάκια να δείτε τον απολογισμό έναρξης του δήμου που έκανε ο Σμυρνιώτης όταν ανέλαβε το 2011 εκεί λέει για τα 11.000.000 ευρώ που άφησε ο Κοτσιάνης κι αν πας και στον απολογισμό του 2014 θα δεις ποσά άφησε ο Σμυρνιώτης, ούτε 3.000.000 ευρώ. Δυστυχώς οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για σας παπαγαλάκια του Σμυρνιωτη. Γιαυτό άλλωστε σας μαύρισαν στις εκλογές οι πολίτες.

Ο Κοτσιάνης άφησε στο ταμείο 8000000 αλλά άφησε και οφειλές πάνω από 9000000. Αρνητική θέση του Δήμου πάνω από 1000000 στις 1-1-2011.

"Απολογισμός έναρξης"... καινούργιος όρος... θα ακούσουμε πολλά ακόμα...

Το συμπέρασμα ενα. Ο Σμυρνιωτης όσο και να ζορίζεται με τα παπαγαλάκια του ηταν ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Δημαρχος που πέρασε!! Άλωσε τα ταμεία του δήμου για να κανει ενα έργο τις προηγούμενης διοίκησης και αυτο ελαττωματικό!!! (Φαίνετε απο τα προβλήματα που υπάρχουν παντού. Πλάκες,Μαρμαρα, κυβόλιθοι,σχάρες κλπ)

Καταρχήν μένω σε άλλη πόλη και δεν ψηφίζω πλέον στη Τρίπολη.Διαβάζοντας όμως όλα τα σχόλια απο τους μικροπολιτικούς αντίπαλους του Σμυρνιώτη καταλαβαίνω οτι για μια ακόμη φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κανένας δεν αγιάζει στον τόπο του !Όλοι αυτοί απολαμβάνουν το κέντρο της πόλης με τις οικογένειές τους αλλά πάντα βρίσκουν "αφορμές". Λυπάμαι διότι είσαστε όλοι λίγοι. Τουλάχιστον έπρεπε σαν μια γροθιά εσείς που ασχολείστε με τα κοινά να αναγνωρίζατε οτι κάτι άλλαξε στην Τρίπολη ο Σμυρνιώτης και να προσπαθήσετε να προτείνετε κάτι ακόμη καλύτερο.

Εσυ μανάρι μου που ζεις σε άλλη πόλη ασχολείσου με την πόλη σου. Εδώ λοιπόν που ζούμε εμείς τον Γιαννακη τον φτύνουμε και νομιζει οτι ψιχαλίζει.

Μαναρι για πες μας ποιος υποψηφιος Δημαρχος που θα ειναι για παντα υποψηφιος ειναι το ονομα του στην λιστα Λαγκαρτ για παρανομο πλουτισμο?

@ 15:19 - Δεν είναι πόλη σου η Τρίπολη. Δεν σου ανήκει. Χαλάρωσε γιατί πήρες φόρα και νομίζεις ότι είναι ιδιοκτησία σου ο Δήμος. Πολύ άγχος έχετε βλέπω με τον Σμυρνιώτη. Λογικό. Βλέπετε ότι ο δικός σας δεν έχει κάνει τίποτα και καταλαβαίνετε ότι το μαύρο έρχεται. Βλέπω ελαττώθηκαν και τα σχόλια "Χ χρόνια είναι πολλά;". Τελειώνει στην κλεψύδρα ο χρόνος και αγχώνεστε; Ευτυχώς για την πόλη, δυστυχώς για εσάς.

Αλήθεια με τη βοήθεια τίνος ο Γιαννάκης έγινε δήμαρχος; Μακριά κι αλάργα απ αυτόν ήμουν υποψήφιός του και τα είδα όλα......

Για πολλά γέλια τα παπαγαλάκια. Άρες μάρες κουκουνάρες και για την ταμπακιέρα (συνέντευξη) τίποτα. Πονάνε τα έργα του Σμυρνιώτη γιατί είναι πραγματικά και όχι μακέτες και θυμίζουν την ανυπαρξία και την ανικανότητά σας. Όσο για τις μελέτες και τα λεφτά που λέτε του αφήσατε υπάρχουν απαντήσεις: Α. Η μη υλοποίηση έργων υποδεικνύει είτε ανικανότητα είτε απλά υιοθέτηση της άποψης "στις μελέτες είναι τα λεφτά" και Β. Και ο Παυλής έχει λεφτά το ταμείο αλλά τα σκορπάει στο "γάμο του καραγκιόζη" και όχι μόνο.

Αnonumous 15:36 Ρε μεγάλε με τόσα έργα ο Γιαννάκης και ο κόσμος τον μαύρισε;γιατί άραγε; Και λιγότερη εκθεση ιδεών παρακαλώ κουράζετε .....

@Anonymous 28/05/2017 - 18:19 Κι εγώ μαζί σου μεγάλε. Πες τα. Μηδέν έργα ο Σμυρνιώτης. Θα σε παρακαλούσα όμως, επειδή έχω ασθενή μνήμη, να μου αναφέρεις ένα έργο (μόνο ένα) που έχει κάνει ο Παυλής εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ και τράβα ρούφα το αυγό σου τώρα.

Anonumous 18:47.Εγώ εκφέρω γνώμη για το Γιαννάκη .Και τον Παυλή εκεί θα τον πάει ο κόσμος στη γωνία .Αντε τώρα στεγνωσε το παντελονάκι σου.Εγω το ρουφηξα τ αυγό και ήταν πολύ ωραίο..

Anonumous 18:47 .Επειγόντως στο γιατρό με την ασθενή σου μνήμη. Κρύβει διάφορες ασθένειες να το προλάβεις....Περαστικά σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.