Συνεργασία Καϋμενάκη - Μπάκου με Κινέζους

Συνεργασία Καϋμενάκη - Μπάκου με Κινέζους

Μάιος 26, 2017 - 10:28
10 σχόλια

Σενάριο που θέλει τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο να συνομιλούν με Κινέζους για επιχειρηματική συνεργασία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας ''Goal''.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα Κινέζοι επιχειρηματίες βρίσκονται στην Τρίπολη και έχουν ξεκινήσει οι συνομιλίες με τους δύο ισχυρούς άνδρες του Αστέρα Τρίπολης με τα ραντεβού να αφορούν κυρίως θέματα ναυτιλιακής φύσεως ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και μια πιθανή ποδοσφαιρική συνεργασία.

Είναι δεδομένο πως οι κ.κ. Γιάννης Καϋμενάκη και Δημήτρης Μπάκος απολαμβάνουν σημαντικής αναγνώρισης στον επιχειρηματικό κόσμο και μένει να δούμε αν τελικά καταφέρουν να συνεργαστούν με μια τόσο ισχυρή επιχειρηματική αγορά όπως είναι αυτή της Κίνας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Goal''

''Για Κινέζους... εισβολείς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο...)Από που να αρχίσει κανείς: Από τον Ολυμπιακό που τα δύο χρόνια... πωλείται στους Κινέζους; Για τον Παναθηναϊκό που είναι μόνιμο αλλά πάντα διακριτικό; Η κατά καιρούς σενάρια για διάφορες Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ; Και επειδή όπως λέει ο σοφός λαός ''όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι'' από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μπορεί να προκύψει. Και αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης από χθες το βράδυ Κινέζοι βρίσκονται στην Τρίπολη και συνομιλούν με τα αφεντικά του Αστέρα Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ραντεβού, που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο αλλά άπτονται ναυτιλιακών θεμάτων, καθώς όπως καταφέραμε να μάθουμε, οι συγκεκριμένοι εκπροσωπούν μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας, που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία που έχουν τα αφεντικά του Αστέρα στο Ντουμπάι! Βέβαια ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, στο τραπέζι των συζητήσεων, να πέσει και το ενδεχόμενο της επενδυτικής τους συμμετοχής και στον Αστέρα. Άλλωστε πλέον τέτοια deal είναι συνηθισμένα, αποτελώντας την “ουρά” άλλων, μεγαλύτερων συμφωνιών, ενώ ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη αναμφίβολα θα ήθελαν έναν τέτοιον ''συμπαίχτη'' για τον Αστέρα, προκειμένου να τον αναβαθμίσουν και να τον αλλάξουν επίπεδο''.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Για σας που ξέρετε από μεταγραφές πηγαίνετε να αναλάβετε να κάνετε καλύτερες μεταγραφές αφού δεν ξέρουν αυτού Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ έχει δηλώσει ότι την παραχωρεί δωρεάν την ομάδα σε καλύτερους από αυτόν σε προσφορά στην ομάδα Εμπρός ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα Άντε να σας δω πολύξεροι του πληκτρολογίου

@Anonymous 27/05/2017 - 18:33 Καταρχάς, χαλάρωσε λίγο, γιατί θα σου σκιστεί το καλσόν και θα σου φύγει καμια τιράντα από το σουτιέν (μήπως θα σε κάνουν "ντα" τα αφεντικά σου;). Κατά δεύτερον, δεν είπε κανένας ότι γνωρίζει από μεταγραφές, αλλά προφανώς ότι οι αυτές που έχουν γίνει, τουλάχιστον τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι για σφαλιάρες. Όλος ο κόσμος το λέει. Για πες μας εσύ (που απ' ό,τι φαίνεται ξέρεις περισσότερα και τσιτώνεσαι που σου θίξαμε τα αφεντικά), τί μεταγραφάρες έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια; Μάλλον οι μεταγραφάρες θα φταίνε, που πέρσι και φέτος η ομάδα πήγε άκλαφτη...

@Anonymous - 20:27.εσυ μη τσιτωνεσαι πολύ μεγάλε Εγώ έχω μάθει να ευγνωμονώ ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μου και απάντησα σε σχόλιο που υποτιμούσε ανθρώπους που προσφέρουν πολλά ειδικά στο ποδόσφαιρο Δεν ήταν σχόλια κριτικής να τους λες κινέζους κατάλαβες γίδι

Ανώνυμε 22/51 καλά σου γράφει ο άνθρωπος ότι θα σου σκιστεί το καλτσόν.Είσαι σίγουρα έμμισθος του Αστέρα γι αυτο ζορίζεσαι.Το αν προσφέρει ο καθένας άσε να το κρίνουμε εμείς οι άλλοι που δεν είμαστε έμμισθοι.Από το τρόπο που εκφράζεσαι εγώ δεν θα σεπω ούτε γίδι.Είναι κακό για το καημένο το ζωντανό.

22.51 πολλα τα ζορια βλεπω,οταν γραφει ο κοσμος αυτα που βλεπει,και ο κοσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ................ η κοινη αισθηση ΠΟΤΕ δεν κανει λαθος....................ακου γιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε παρτε κανα χαπι να χαλαρωσετε εκει στη τερτσετη που τσιτωνεστε τοσο πολυ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι η ...βλακεία. Αυτή την στιγμή στην Τρίπολη η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Και υπάρχουν κάποιοι που ειρωνεύονται και λοιδορούν αυτή την επιχείρηση, επειδή ο Αστέρας δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα...Μάλιστα θεωρούν μομφή το να δουλεύει κάποιος σε αυτή την επιχείρηση. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα λένε και για τις υπόλοιπες ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης. Η βλακεία είναι αήττητη. Γραφικοί και μίζεροι.

Παύλε έχεις σκεφτεί αν φυσικά μπορείς να σκεφτείς πως μπορεί να μετρηθεί η δική σου ΒΛΑΚΕΙΑ;

παυλακι δεν εχεις βαρεθει να βγαινεις να γραφεις (οχι μονο στα αθλητικα) και να σε λενε παντου λακαμα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.