Ημερίδα «Τι δρομολογείται στην παιδεία» στην Τρίπολη (vid)

Ημερίδα «Τι δρομολογείται στην παιδεία» στην Τρίπολη (vid)

Μάιος 31, 2017 - 11:13
10 σχόλια

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 19:30, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, θα διεξαχθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Τι δρομολογείται στην παιδεία»

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κα Μαρία Μαντουβάλου, Καθηγήτρια Φιλοσοφικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  και ο κος Απόστολος Χατζητόλιος, Καθηγητής Παθολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συνδιοργανωτές: Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας, Σύλλογος Τριτέκνων Αρκαδίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της ημερίδας θα εκτελέσει η κα Καλοπίση Λένα Φιλόλογος Εκπαιδευτικός.

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής

Ειδήσεις: 
Video: 

Τρίπολη, Ημερίδα ΄΄Τι δρομολογείται για την Παιδεία 31-5-2017


10 Σχόλια

Να σας πω τί ΔΕΝ θα πουνε ολοι αυτοι οι διοργανωτες; Δεν θα πουν τιποτα εαν τα παιδια πεινανε.Ουτε εαν το επιπεδο της μορφωσης ειναι συγχρον.Ουτε εαν τα μνημονιακα κονδυλια για την παιδεια συνεχως κουρευοντε,ουτε για το 55% της αναργειας των νεων,ουτε για την μεταναστευση 600000 νεων ,ουτε για τις αυτοκτονιες,ουτε για την υπογεννητικοτητα....ευχες και ανοησιες δεν δινουν λυση.

@ 11:14 Είσαι εκτός τόπου και χρόνου... Το δε επίπεδο μόρφωσης είναι σύγχρονο και ανάλογο του επιπέδου μόρφωσης το Έλληνα Πρωθυπουργού...

Συγχαρητήρια για την υποστήριξη σας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για την παιδεία και την ελληνική οικογένεια!!! Β.Α

κακώς η εκκλησία δείχνει συμπαράσταση αφού έχει ταχθεί πλήρως με τον συριζα. όλοι εκεί ενάντια στα εγγόνια του γκράμσι!

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/12/blog-post_11.html συνένοχος ο Ιερώνυμος

https://www.youtube.com/watch?v=PeLaGb4iY9M εύγε για τον αντικαθεστωτικό λόγο της κας Μαντούβαλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.