Σαρωτική νίκη με αυτοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης στις φοιτητικές εκλογές

Σαρωτική νίκη με αυτοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης στις φοιτητικές εκλογές

Μάιος 24, 2017 - 21:27
6 σχόλια

Την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας. Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Τρίπολης καταγράφοντας εντυπωσιακά ποσοστά σημείωσε μία εμφατική νίκη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών που συμμετείχαν στις εκλογές τίμησε με την εμπιστοσύνη της τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο. Με όπλο μας αυτή την εμπιστοσύνη θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και για την εξάλειψη των παθογενειών και των νοσηρών νοοτροπιών, από όποιους και όπως αυτές εκφράζονται. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ψηφίσαντες : 161 Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ : 87 ΟΜΑΔΑ: 32 ΑΡ.ΕΝ: 23 Π.Κ.Σ: 15 Άκυρα : 2 Λευκά : 2 Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δεν υπάρχει ελπίδα ούτε στη νεολαία . Τι σας τάξανε ; Παρτυ ; Πρέπει λίγο εσείς οι φοιτητές να σοβαρευτείτε . Καταλάβατε ποιά παράταξη βγάλατε ; Γουστάρετε πολιτική μνημονίων ; Μήπως έχετε συμφέρον ; ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ !

@ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ 00:50 Δεν περίμενα κάτι περισσότερο, από παιδάκια που έχουν αποχαυνωθεί μπροστά σ' ένα κινητό από το πρωί μέχρι το βράδυ...Το'χουν κάψει τελείως, δεν έμεινε και τίποτα μέσα στο κεφάλι τους...

Αυτό που ο κάθε πυροβολημένος θεωρεί ότι ψηφίζοντας ΔΑΠ ψηφίζεις μνημόνια ποτέ δε θα το καταλάβω. Βάλτο στο στενό σας μυαλουδάκι ότι η κεντρική πολιτική σκηνή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορεί οι εκπρόσωποι των αριστερών παρατάξεων στο 9λεπτο βίντεο που βγήκε να θέλουν σύνδεση αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι που θάβει το ίδιο το πανεπιστήμιο και όποια προσπάθεια γίνεται να πάει μπροστά ακόμα και ακροτηριασμένο οικονομικά.

Ρε τα μαυρα ... Θυματα ειναι προεδρων και αλλων συμφεροντων... Δεν ειναι και για πολλα κουνηματα....

Και ο Τσίπρας, σβήνοντας το τσιγάρο του πέταξε μια υπογραφή στο 4ο μνημόνιο. Και προφανώς, φταίνε οι ΔΑΠιτες. Seems legit.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.