Έργα πνοής από τη ΔΕΥΑΤ στη Νεστάνη (pics,vid)

Έργα πνοής από τη ΔΕΥΑΤ στη Νεστάνη (pics,vid)

Μάιος 24, 2017 - 18:27
8 σχόλια

Έρχονται έργα ανάπλασης για το ιστορικό χωριό της Αρκαδίας

 

Τόσο ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης όσο και ο Δήμος Τρίπολης έχουν σχέδια για τη Νεστάνη Αρκαδίας, το κεφαλοχώρι με την πλούσια ιστορία. Αλλά και οι ομογενείς πατριώτες δεν ξεχνούν τον τόπο τους. Κάθε άλλο, προσφέρουν σε αυτόν με κάθε ευκαιρία. Στόχος όλων, η ανάπλαση της πλατείας, αλλά και η αποκατάσταση όλων των παραδοσιακών βρυσών του χωριού.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου, ο κ. Δ. Παυλής βρέθηκε στην πλατεία του χωριού, όπου πραγματοποιεί έργα η ΔΕΥΑΤ:

«Προχωράμε ένα σημαντικό έργο που δημιουργούσε προβλήματα στην πλατεία της Νεστάνης», είπε ο κ. Παυλής, «καθώς τα όμβρια νερά έμπαιναν στα σπίτια. Έτσι έγινε αυτή η παρέμβαση και τα νερά θα μεταφερθούν στο μεγάλο βαθύ ρεύμα, έξω από το χωριό. Υπάρχει ένας σχεδιασμός από την πλευρά του συλλόγου και των κατοίκων του εξωτερικού να στηρίξουν το χωριό τους με την ανάπλαση της πλατείας και αυτό το έργο έπρεπε να προηγηθεί».

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε και στο έργο στο Μεθύδριο, όπου αποκαταστάθηκε ένας αγωγός και θα αποκατασταθούν άλλοι δύο από τους πέντε.

Τα έργα είναι πολύ σημαντικά. Η ΔΕΥΑΤ παρεμβαίνει όπου υπάρχει ανάγκη, σε κάθε χωριό. Προχωρούμε μόνοι μας, χωρίς εργολαβίες. Προσωπικό υπάρχει, εργαλεία υπάρχουν.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, εκπρόσωπος του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης, μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά των ομογενών, αλλά και του Δήμου Τρίπολης στο χωριό: «Συνεργαζόμαστε άψογα με τον Δήμο και οι προτάσεις μας γίνονται σεβαστές. Υπάρχουν έργα που μπορούν να γίνουν στο χωριό μας και έχουμε στόχο να αξιοποιήσουμε όλες τις βρύσες του χωριού σύμφωνα με την παράδοση και έχουμε μεγάλους στόχους. Προσπαθούμε να βρούμε πόρους, και βρίσκουμε από τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό».

Ο κ. Κωνσταντίνος Αϊβαλής, σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Νεστάνης, χαρακτήρισε το έργο της ΔΕΥΑΤ «έργο υποδομής για την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα της ΔΕΥΑΤ στην Νεστάνη


8 Σχόλια

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ !!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΩΝΗΔΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ! ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τα δολάρια έρχονται από τους ξενιτεμένους Νεστανιώτες να μην ξεχνιόμαστε ε κ. Μητσο μας;

Μπράβο, τόσα χρόνια πνιγόταν η πλατεία στα νερά! Ενα Τισό απλό έργο που δεν ειχε κανει κανεις!!

@Anonymous Τετ, 24/05/2017 - 23:42 Οπότε εσύ λες ότι πρέπει να μας ξανακάτσει στο σβέρκο ο Παυλής και το ασκέρι του και μετά το 2019, αφού έχουν κάνει τεράστιες εργάρες στο δήμο τα τελευταία 3 χρόνια...Ρε ΟΥΣΤ παπαγάλοι που σας φτύνουμε και νομίζετε ότι ψιχαλίζει! Ευτυχώς, πλησιάζεδι ο καιρός που θα ξεβρωμίσετε από το δήμο και θα ανασάνει η πόλη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.