«Μην κλαις που τελείωσε, χαμογέλα που συνέβη» (vid)

«Μην κλαις που τελείωσε, χαμογέλα που συνέβη» (vid)

Μάιος 23, 2017 - 11:30
7 σχόλια

Ο τελικός για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League ήταν συγκλονιστικός με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό να καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο με την αναμέτρηση μετά το τελικό 1-1 να οδηγείται στην παράταση και αμέσως μετά στα πέναλτι.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμος και έτσι μπόρεσε να ρίξει νοκ-άουτ τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ήταν καλύτερος στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και στην παράταση με την τύχη όμως να μην είναι ποτέ με το μέρος του.

Το τέλος του τελικού έφερε και το ξέσπασμα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Κώστα Μπενεβή όπου λύγισαν από την υπερπροσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο με τα δάκρυα να κάνουν την εμφάνιση τους αφού έφθασαν τόσο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε μια πολύ ωραία στιγμή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έστησαν θριάμβου στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης για να πάρουν να αναμνειστικά τους μετάλλια ενώ η απόλυτη στιγμή δεν είναι άλλη από την παρηγοριά παίχτη του Ολυμπιακού σε αντίπαλο του.

Το μέλλον έδειξε το δρόμο για το πραγματικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε…

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ο Ολυμπιακός έχει επίπεδο και είναι μια ευγενική ομάδα.Αντιμετωπίσθηκε εχθρικά από τους φιλάθλους του Αστέρα,βρίζοντας το πρόεδρό μας.Μακάρι να καταλάβει ο Αστέρας ότι είναι μια μικρή επαρχιακή ομάδα,που με σωστή δουλειά και καλές μεταγραφές μπορεί να γίνει μεγάλη.

Ιδανικη φιλοξενια, εκτος κι αν θεωρεις εχθρικο το να φωναζουν οι γαυροι '' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' και να γιουχαρει το γηπεδο

@ανωνυμος Τρί, 23/05/2017 - 13:26 Βρε τί μας λες; Έβρισαν τον πρόεδρό σας; Αυτό το διαμάντι που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι λες βρε παιδί μου...Στεναχωρήθηκα τώρα...Βρε ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ κ@λόγαυροι που έχετε και μούτρα να μιλήσετε κιόλας! Σιχαμένη ομάδα! Γι' αυτό σας κράζει όλος ο κόσμος και σας φτύνει κι εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει! Ουστ από δω σιχάματα!

22.26 ενω τον αστερα δεν τον κραζει ολος ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με τα γνωστα παιχνιδια που εχει "χασει" κλπ κλπ κλπ ........................

@ 13:26 - Όσο και να βρίσουν τον συγκεκριμένο σύλλογο στο ποδόσφαιρο, δίκιο θα έχουν. Το άτιμο κλέψιμο του κυπέλλου δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι απαράδεκτες διαιτησίες σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι επαναλαμβανόμενες. Προσωπικά δεν θα ασχολούμουν με παιχνίδι Κ17 αλλά μόνο με την ανδρών.

Ανώνυμε22/26 πες αλεύρι ο Μαρινάκης σας γυρεύει.Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.Σας πήρε και άλλο κύπελλο.Χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

@anonymos 09:31 & ανωνυμος 13:18 Σας καταλαβαίνω και τους δύο γιατί τσιτώνεστε. Δύσκολα φεύγει η ρετσινιά του σιχαμένου από πάνω σου...Σιχάματα σκέτα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.