Το άγγιξε αλλά δεν το σήκωσε ο Αστέρας

Το άγγιξε αλλά δεν το σήκωσε ο Αστέρας

Μάιος 20, 2017 - 22:21
23 σχόλια

Πρωταθλήτρια στις καρδιές μας η Κ17 του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε, έφθασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή στην διαδικασία των πέναλτι τον Γιάννη Νικοπολίδη κατέκτησε το πρωτάθλημα σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Η αρκαδική ομάδα ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ με τον Κανελλόπουλο στο 40' έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον ίδιο παίχτη να έχει και δοκάρι στο 116' της παράτασης με τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν με τον Τσιριγώτη στο 83' .

Ο Γιάννης Νικοπολίδης έπιασε δύο πέναλτι στην διαδικασί των πέναλτι (Αντζουλάς-Γλέζος) και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 1-4.

Θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους στους ποδοσφαιριστές της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης για την τεράστια προσπάθεια τους και για το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έκαναν.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι επιβάλλοντας από το πρώτο λεπτό την κυριαρχία του. Η ομάδα του Κώστα Μπεντεβή με άριστο πρέσινγκ και με πολύ καλή ανάπτυξη πήρε τον έλεγχο του αγώνα όντας καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Στο 19' έπειτα από κόρνερ του Μαρίνου οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έδιωξαν την μπάλα πάμω στην γραμμή. Στην συνέχεια 2 σουτ του Μαρίνου δεν ανησύχησαν τον Νικοπολίδη με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν τελική. Στο 40' η πίεση του Αστέρα έφερς καρπούς με τον Μαρίνο να συνεργάζεται καταπληκτικά με τον Διαμαντόπουλο ο οποίος με άψογη σέντρα βρήκε τον Κανελλόπουλο μέσα στην περιοχή ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ερυθρόλεκους να βγαίνουν με πρόθεση να πιέσουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Αστέρα Τρίπολης να ψάχνει στον χώρο τις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτοβουλία στην μεσαία γραμμή με τους κιτρινομπλέ να συνεχίζουν το πρέσινγκ που περιόρισε τις προσπάθειες των παιχτών του Ολυμπιακού να μπουν στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά από την εστία του Τσιμόπουλου. Στο 74' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γλέζο να τον σταματάει ο Νικοπολίδης με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 83' με τον Τσιριγώτη από κοντά. Στην ίδια φάση ο Νεοφυτίδης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους ερυθλόλευκους να συνεχίζουν με παίχτη λιγότερο. Ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά με το 1-1 να παραμένει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε νε εκμεταλευθεί την αριθμητική του υπεροχή ωστόσο και οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν με τους κιτρινομπλέ καιντους ερυθρόλευκους να έχουν από μία καλή ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και με την αναμέτρηση να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού Αστέρας έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Κανελλόπουλο στο 116' με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμος με τον Νικοπολίδη να αποκρούει δύο πέναλτι και τελικά να δίνει την νίκη και το πρωτάθλημα στην ομάδα του με σκορ 1-4.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Φέκκας και... ΓΚΟΟΟΛ 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Κανελλόπουλος και... ΓΚΟΟΟΛ 1-1 για τον Αστέρα.

Μαρτίνης και... ΓΚΟΟΟΛ 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Αντζουλάς και... αποκρούει ο Νικοπολίδης 2-1 για τον Ολυμπιακό παραμένει.

Δήμος και... ΓΚΟΟΟΛ 3-1 για τον Ολυμπιακό.

Γλέζος και... αποκρούει ο Νικοπολίδης 3-1 για τον Ολυμπιακό παραμένει.

Τσιριγώτης και... ΓΚΟΟΟΛ για τον Ολυμπιακό 4-1!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Νικοπολίδης, Παπαγγέλης, Γαλούπης (67' Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43' Τσιριγώτης), Φυτόπουλος, Βοϊλης Τσερκώνης (36' Φέκκας), Ζιάκας (57' Μπουλάρι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110' Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82' Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57' Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73' Ρούνης), Τζίμας (70' Ζορμπάς).

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

αυτο ειναι σωστο........................με αγαπη .................................απο τη τριπολη

Γειά σου ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ, μεγάλη ομαδάρα που μας κάνεις περήφανους με τους τίτλους σου.Πήρες μια μεγάλη νίκη σε ένα γήπεδο που κυριαρχούσαν τα συνθήματα εναντίον του άξιου προέδρου μας.Είσαι μεγαλη ομάδα γιατί έχεις φιλάθλους καλούς ποδοσφαιριστές και δυναμικό πρόεδρο.Μας έκανες υπερήφανους.Συγχαρητήρια.

Οι μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός δείχνουν την αξία τους μέσα στον αγωνιστικό χρόνο. Γι αυτό απαιτείται σεβασμός σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει γράψει Ιστορία με χρυσα γράμματα.Συγχαρητήρια στο νέο αίμα .Τα καλλίτερα έρχονται.Συγχαρητήρια και στον Πρόεδρό μας.

o γκλεζος και αντζουλας τα τελευταια χρονια ειναι μαζι με τον νικοπολιδη στα κλειμακια των εθνικων ομαδων και ειξερε πωςκτειπανε τα πεναλντι η παιχτες του αστερα Το παιχνιδι επρεπε να το παρουμε στη κανονικη δυαεκεια του αγωνα

Είδα για μία ακόμη φορά τον Μπάκο να φεύγει απογοητευμένος από το γήπεδο. Διώξε τους ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ τώρα πριν την καινούργια χρονιά.

Ο Ολυμπιακός απόψε τιμώρησε την υπεροψία.Πότε επιτέλους ο Αστέρας Τρίπολης θα μάθει να κρατάει μικρό καλάθι.Πότε επιτέλους θα πάψει να λέει μεγάλα λόγια.Και πότε επιτέλους θα μάθει να σέβεται ομάδες με Ιστορία.Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πανάξια νίκη του.Αλλο ένα κύπελλο αν και τριπολιτσιώτης ένιωσα υπερήφανος.

Οι μεγαλες ομαδες σιγουρα δεν εχουν παιδακια 16 ετων να καλουν κωλοδαχτυλα στην εξεδρα οταν βαζουν γκολ... μπραβο για τη νικη σας, συγχαρητηρια στην ομαδα του Αστερα..στη μπαλα δε νικαει παντα ο καλυτερος...

συνέχεια από πιο πάνω¨.Απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα ακόμα και στους μικρούς που αύριο θα είναι μεγάλοι για την ομάδα μα.Ο Αστέρας δυστυχώς απογοητεύει τους φιλάθλους του παρά την αξιεπαινη προσπάθεια των μικρών επειδή δεν περιμένει μέχρι το τέλος,δημιουργεί κλίμα ενθουσιασμού και χάνονται όλα.Δυστυχώς.

και στον τελικο θα γινει του αστερα !!!!!!!!!!!!!!!!!! και εγινε .........................οταν βγαζεις τετοιες ανακοινωσεις και γραφεις τετοια παργματα ΠΡΙΝ τον τελικο και παιζεις με μια ομαδα που ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ στην ελλαδα,που πας ρε? τελικο πας να παιξεις κρατα μικρο καλαθι,μη μιλας,βγες και πες μετα οτι θες αν το παρεις,αλλα αυτη η επαρση μια ζωη .................παρτα στο κεφαλι τωρα...................ετσι ρε ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κουπα και παλι κουπα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ανωνυμος 22:39 Έχεις απόλυτο δίκιο...Οι αχρείοι φίλαθλοι, έβριζαν τον άσπιλο, άχραντο και αμόλυντο πρόεδρό σας...Τον καημένο, είναι ο κατατρεγμένος της κοινωνίας...Ουστ, από δω ρε...

Αγαπητέ φίλε δεν είναι γκαντεμιά είναι ανικανότητα των διοικούντων.Πρέπει η Τρίπολη να καταλάβει ότι ο Αστέρας δεν πληρώνει και δεν παίρνει ποιοτικούς παιχτες.Ακόμη πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν οι φίλαθλοι και να καταλάβουν τις κιτρινομπλέ φούσκες που ξεφουσκώνουν και γίνονται αέρας κοπανιστός.Περαστικά.

αραγε θα τιμωρηθει αναλογα και παραδειγματικα ο μικρος που εκανε την ασεμνη χειρονομια στους φιλαθλους ή με την πιθανη ατιμωρησια θα γαλουχηθει ο μελοντικος,πιθανον,προξενος επεισοδειων σε ποδοσφαιρικο αγωνα.αναμενουμε ..........τι θα πραξει η διοικηση του μεγαλου και ιστορικου συλλογου!

Συμφωνώ με όλους τους πιο πάνω.Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα έχει μεγάλη ιστορία καλούς παίχτες πρόεδρο που πληρώνει,ίσως και ο μοναδικός που πληρώνει και φέρνει καλούς παίχτες.Ο Α στέρας δυστυχώς η ομάδα της πόλης μας μένει μόνο στα μεγάλα λόγια στις υποσχέσεις και όλο αυτό στο τέλος γίνεται μια φουσκα.

19.33 ειδες ποτε οταν επαιξε ο ολυμπιακος εστω με τον αστερα να βγει και να πει λογια τυπου : και στον τελικο θα γινει του ολυμπιακου η κατι παρομοιο? και ειναι μια μεγαλη ομαδα ,η μεγαλυτερη της ελλαδας,τα αποτελεσματα αυτο δειχνουν,αντιθετα βλεπουμε επαρσεις καθε λιγο απο τη πλευρα του αστερα ,οπως αυτο ο τιτλος "και στον τελικο θα γινει του αστερα" γιατι απο μεσα εχει δωθει................ο αστερας εχει κανει πραγματα και ειναι πλεων σοβαρη ομαδα,αλλα παιξε τη μπαλα σου ρε παιδακι μου,και ασε τα λογια ....εστω για μετα ,αυτο λενε -λεμε οι πιο πανω αν δεν καταλαβαινεις

Ανώνυμε 20/40 συμφωνώ μαζί σου.Δεν ξέρω τι φταίει είναι ανικανότητα;Είναι έπαρση;Είναι φρούδες ελπίδες;Πιστεύω ότι είναι όλα αυτά μαζί.Πάντως μακάρι να διαψευστώ αλλά τα χειρότερα έρχονται.Φέτος πέφτουν 4 αν δεν κάνω λάθος ομάδες.Μακάρι να μην είμαστε μέσα.Συγχαρητήρια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για τη νίκη του.

Συνέχεια κομπλεξικοί οπαδοί γράφουν κομπλεξικά σχόλια για τον Αστέρα. Τώρα ασχολούνται και με αγώνα Κ17 που κρίθηκε στα ...πέναλτι. Αντί να ξύσουν το κεφάλι τους και να δουν ότι για να νικήσει ο "μεγάλος" σύλλογος του τον Αστέρα, χρειάστηκε να σταθεί τυχερός στα 120 λεπτά και να πάρει το τρόπαιο με την ψυχή στο στόμα στα πέναλτι. Την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι Αστέρας και Ολυμπιακός έκλεψαν το τρόπαιο από τον καλύτερο Αστέρα που είχε και τότε υποπολλαπλάσιο προύπολογισμό. Αλλά ο κομπλεξικός οπαδός δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Ο κομπλεξισμός υπερκαλύπτει τα πάντα.

@Παύλος 23:58 Συμφωνώ απόλυτα μ αυτό που λες και προσθέτω πως τα πάντα υπερκαλύπτει επίσης και το να ασχολείται κανείς με το άθλημα της «σφεντόνας» από το γενοφάσκια του. Κοινώς, μ@λ@κ@ς...Γι' αυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί έχει οπαδούς πρωταθλητές στην εξυπνάδα και στη μ@λ@κί@...

Παύλε και ο Αστέρας με την Ξάνθη στα πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας.Για να είσαι όμως κομπλεξικός διαλέγεις και παίρνεις.Βάζω στοίχημα ότι είσαι μισθοφόρος του Αστέρα.Κάτι τέτοια μπουμπούκια σαν και εσένα πρέπει να κυνηγήσει ο Αστέρας.Εκτός όμως από κομπλεξικός είσαι και άσχετος και βγάζεις και κακία.

14.09 τωρα καθεσαι να εξηγησεις στον παυλο και στον καθε παυλο ,για να του δωσεις να καταλαβει τι? καποια στιγμη μπηκα και εγω στο τρυπακι να του απαντησω,αλλα ο ανθρωπος εχει επιλεκτικη μνημη (αποδεικνυετε και τωρα με αυτα που του απαντας) αλλα γραφουν περι συμπεριφορας -επαρσης απο μεσα -διοικηση κλπ και αλλα βγαινουν και απαντανε αυτοι ....................οι διορισμενοι απο μεσα να απαντανε,αφου δεν παιρνουν χαμπαρι τι τους λες...........ποσο μαλλον να βαλει μυαλο η διοικηση,και ο καθε παυλος...................θα βγει και θα σου απαντησει τωρα ,αλλου για αλλου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμε 15/18 έχεις απόλυτο δίκιο.Δεν θα ασχοληθώ εφεξής με τη βλακεία του κάθε Παυλου,γιατί από ότι φαίνεται πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, που ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.

@14:09 - Τι σχέση έχει ότι ο Αστέρας κέρδισε την Ξάνθη στα πέναλτι; Αμφισβήτησα τη νίκη του Ολυμπιακού; Επισήμανα ότι ο Αστέρας στα 120 λεπτά ήταν καλύτερος. Δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του αγώνα και έχασε τεράστια ευκαιρία να το κερδίσει στην παράταση. Στα πέναλτι τι να κρίνεις; Δίκαια το πήρε ο Ολυμπιακός. Το ότι είστε κομπλεξικοί είναι πασιφανές. Τα βάζετε με το ArcadiaPortal επειδή έδειξε ενθουσιασμό για τον τελικό...Που οι οπαδικές φυλλάδες του ΠΟΚ γράφουν αρκούδες και το αστείο είναι ότι τις πιστεύετε κιόλας. Δεν υποστηρίζετε την ομάδα της πόλης σας. Απλά, κομπλεξικοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.