Απογοητευτική η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Απογοητευτική η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 19, 2017 - 10:56
8 σχόλια

Με ελάχιστη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι κινητοποιήσεις της Πέμπτης 18 Μαΐου που διοργάνωσε η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ την ημέρα ψήφισης των νέων μέτρων στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή στην Αθήνα μαζικά συμμετείχε το Εργατικό κίνημα στις συγκεντρώσεις ενάντια στα μνημόνια.

Στο απογευματινό συλλαλητήριο στην πλατεία Πετρινού συγκεντρώθηκε ένας απογοητευτικός αριθμός συμμετεχόντων οι οποίοι με την παρουσία τους θέλησαν να στηρίξουν  τις δράσεις των συνταξιουχικών σωματείων του Νομού, ενάντια στον νέο σφαγιασμό των συντάξεών, στη νέα φοροληστεία, στον αυτόματο «κόφτη» σε ό,τι πενιχρό έχει απομείνει.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


8 Σχόλια

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτοί που διαχειρίζονται την αριστερά στην Ελλάδα, είναι άνθρωποι που νομίζουν ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια, απομονωμένοι απο τις σημερινές πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και δεν μπορούν να κατανοήσουν την στρατηγική των συνεργασιών και συμμαχιών, που είναι ο μόνος τρόπος για να διαμορφωθεί ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα που θα μπορεί να δημιουργήσει και εναλλακτική πολιτική πρόταση.

@ 11.28 Σωστά, πες μου με ποιούς κάνει εκδρομές στο Καστελόριζο ο στρατηγικός σου συγκυβερνήτης για να ατσαλώσει το λαϊκό κίνημα - μέτωπο

Και πολλοί είναι για μια παρωχημένη ιδεολογία με παλαιολιθικές πρακτικές 19ου αιωνα

Φίλε ανώνυμε G ποια ειναι η πραγματική συμμαχία ή συνεργασία για τη διαμόρφωση του ισχυρού λαϊκού κινήματος? Το ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΣΥ,ποιοί? αυτοί που χαντάκωσαν την Ελλάδα 40 χρόνια ?

Άν θέλει κάποιος να μάθει αλήθειες και πλούσια ρεπορταζ ας διαβάσει ένα φύλλο ριζοσπάστη του 1930.Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Οχι ...ο συριζα.....που θα μας χαντακωνε περισσοτερο αν ηταν 40 χρονια στη κυβερνηση.... Εδω δυο χρονια ειναι και τα εχει κανει σκατα....(άλλωστε κυβερνα με πολλους απο αυτους που ηταν στις κυβερνησεις των 40 ετων...) ή δεν το βλέπεις????? Ξύπνα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.