Εξοργισμένη η Επιτροπή Κατοίκων Μεγαλόπολης με το «κλαρί» του Παπαζαχαρία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξοργισμένη η Επιτροπή Κατοίκων Μεγαλόπολης με το «κλαρί» του Παπαζαχαρία

Μάιος 19, 2017 - 09:45
6 σχόλια

Η επιτροπή κατοίκων Μεγαλόπολης με την ακόλουθη επιστολή απαντά στην

σε δήλωση που έκανε ο  γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Παπαζαχαρίας μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Παπαζαχαρίας στις 5 Μαΐου είχε καυτηριάσει το  συλλαλητήριο που διοργάνωσαν η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο Δήμος Μεγαλόπολης και οι φορείς της περιοχής την Πέμπτη 4 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:

«Παράγοντες της Εκκλησίας και άλλων κοινωνικών φορέων που δεν είχε ιδρώσει το αυτί τους ποτέ στο παρελθόν, παρ όλο που οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν ετοιμάσει τή πώληση μονάδων της ΔΕΗ και μάλιστα συγκεκριμένων στη Μεγαλόπολη, βγήκαν χθές στο κλαρί και από το ίδιο το μπαλκόνι βρίζανε και καταργιώνταν τη κυβέρνηση για το έγκλημα που φημολογείται ότι θα κάνει.»

Η επιτροπή κατοίκων απάντησε ως εξής

Αξιότιμε κ. Τ. Παπαζαχαρία

Είμαστε ένας από τους κοινωνικούς φορείς που λάβαμε μέρος στο συλλαλητήριο, που σύμφωνα με τις δηλώσεις σας «βγήκαμε στο κλαρί», ένας από αυτούς που δεν είχε ιδρώσει το αυτί τους στο παρελθόν…

Πιθανότατα δεν γνωρίζετε καν την ύπαρξη μας ή όπως πολλοί τώρα τελευταία από εσάς που ίδρωνε το αυτί σας χρόνια τώρα, αγνοείτε ηθελημένα την ύπαρξή μας.

Να συστηθούμε λοιπόν. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΕΑ.

Δεν είμαστε πολιτικοί, δεν προσκείμεθα σε κόμματα, δημοτικές ή περιφερειακές αρχές και δεν επιχορηγούμαστε από πουθενά. Σε ότι συγκέντρωση, ενημέρωση έχουμε προβεί πάντα κάνουμε αναφορές σε συγκεκριμένα έγγραφα, ΦΕΚ, αποφάσεις, όλα κρατικά και έγκυρα. Δεν στοχοποιήσαμε ποτέ κανέναν, ούτε έχουμε καν την πρόθεση να στήσουμε κανένα λαϊκό δικαστήριο, παρόλο που είμαστε γνώστες του παρασκηνίου. Το ποιος φταίει δεν μας απασχολεί καθόλου. Θα το έχετε διαπιστώσει αφού από την θέση του βρίσκεστε σίγουρα έχετε παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα της περιοχής μας για τον ΧΥΤΕΑ αλλιώς οι ενέργειες σας είναι ανεπαρκείς ως προς την θέση σας. Εμάς αυτό που μας απασχολεί, μόνο, είναι να αποτρέψουμε τον ισχύοντα ΕΣΔΕΑ όσον αφορά την Μεγαλόπολη.

Τώρα το ποιος φταίει για την πορεία των πραγμάτων είναι ένα φθηνό πολιτικό παιχνίδι που μόνο στόχο έχει είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το σημαντικά προβλήματα και να δημιουργήσει έριδες…

Δεν γνωρίζουμε αν ήρθατε στην εκδήλωση ή την παρακολουθήσατε από κάποιο ΜΜΕ. Και στις δυο περιπτώσεις έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικός στην ομιλία μας..

«Βέβαια από την άλλη είναι γνωστή η ιστορία της κακοδιοίκησης των κρατικών επιχειρήσεων που ισχύει βέβαια και στην περίπτωση της ΔΕΗ όπου διοικητικά συμβούλια διευθύνοντες σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι,  μεγαλοστελέχη και ανώτερα διευθυντικά στελέχη των πολύτιμων  πραγματικά κρατικών επιχειρήσεων τα καταφέρνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο κάθε φορά, να δημιουργούν τεράστια χρέη, «να ρίχνουν έξω το καράβι» της κρατικής επιχείρησης. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με κλείσιμο και πώληση η  ΔΕΗ και τα κάθε λογής κοράκια να καραδοκούν να αρπάξουν το υποτιθέμενο πτώμα.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ , με αληθινό έλεγχο των διοικούντων, με ανακλήσεις  και τιμωρία διεφθαρμένων, με εκσυγχρονισμό της παραγωγής»

Αυτά τα ακούσατε?

Η πορεία μας στον αγώνα κατά των ΧΥΤΕΑ μετράει λίγους μήνες όσο και το ΦΕΚ της Κυβέρνησης. Σε αυτούς τους λίγους μήνες από τους πολιτικά εμπλεκόμενους έχουμε ακούσει πολλές υπεκφυγές και ανακρίβειες.

Εσείς είστε εκπρόσωπος τοπικής οργάνωσης του κυβερνόντος κόμματος το οποίο ενέκρινε την ΣΜΠΕ του ΕΣΔΕΑ και υπουργοί της κυβέρνησης υπέγραψαν το ΦΕΚ 4326/τ.Β΄/30.12.2016. Αυτή η πράξη γέννησε αυτήν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.. Μήπως λοιπόν μπορείτε εσείς να μας κανονίσετε μια συνάντηση με τον Υπουργό κ. Φάμελο ή έστω και με εσάς γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία όσον αφορά το θέμα ή και εσείς όπως πολλοί άλλοι θα επιλέξετε να είστε μπροστά στην κριτική και στις πράξεις στα μετόπισθεν?

Καλό το Facebook και τα like, νέοι είμαστε το παίζουμε στα δάκτυλα και αυτό όπως και το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Αλλά δεν το επιλέξαμε διότι πρεσβεύουμε ότι οι πράξεις είναι αυτές που μετράν.

Περιμένουμε την απάντηση σας για συνάντηση.

Εκτός βέβαια αν μέσα στους κοινωνικούς φορείς δεν εννοούσατε και εμάς..

Ή αν πιστεύετε ότι το ΧΥΤΕΑ δεν συνδέεται με την πώληση της ΔΕΗ …

Ή αν πιστεύετε ότι αν κάποιο άλλο κόμμα  ήταν στην αρχηγία δεν θα έτρωγε τα πυρά που εξαπολύετε τώρα από εσάς…

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε νέα σας γιατί αν μη τί άλλο οι Αρκάδες στηριζόμαστε μεταξύ μας…

Εκ μέρους της Συντονιστικής της Επιτροπής Κατοίκων Μεγαλόπολης

Υ.Γ. Οι στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας κ. Παπαζαχαρία επιβάλλουν όταν αναφέρεστε σε γυναίκες και τις στοχοποιείτε στο άρθρο σας, όροι όπως "βγήκαν στο κλαρί" να αποφεύγονται.

 


6 Σχόλια

κ. Τασούλη οι δικοί σου δεν ψήφισαν εχθές το βράδυ το νέο μνημόνιο; μετά σου λέει αριστεροί τι να πούμε; μάλλον προσκυνάνε και έχουν δεξιά σκέψη!

Οι δικοί σου ανώνυμε φίλε όταν ψηφίζανε τα προηγούμενα μνημόνια τι ήταν??

κ.κ. 14.44 & 18.43 όλοι τους είχαν δεξιά τσέπη........μήπως είστε συνοδοιπόροι;

Ο Τασούλης δεν διακρινόταν για κοσμιότητα. Γενικά, οι ασχολούμενοι σήμερα με την πολιτική είναι χαμηλού επιπέδου, φοράνε σικάτα κουστούμια και μιλάνε σαν να είναι σε μπ%υρ#έ*α (δες την παράσταση της Βουλής). Το πρόβλημα του ΧΥΤΕΑ είναι τεράστιο, τα συμφέροντα τεράστια επίσης, εμείς είμαστε μυρμήγκια μπροστά τους. Κι αυτοί όμως που ανεβαίνουν στο πάλκο και καταδικάζουν τη δημιουργία ΧΥΤΕΑ πολιτικά παιχνίδια παίζουν γνωρίζοντας ότι οι κινητοποιήσεις δεν θα εμποδίσουν το έργο αλλά ελπίζουν να κερδίσουν πόντους. Λυπάμαι για τους κατοίκους και συμπαρίσταμαι στην επιτροπή κατά του ΧΥΤΕΑ

Κύριε Παπαζαχαρία είστε συνοδοιπόρος με τον Πάνο τον Καμμένο. Θέλει πολύ θράσος για να κουνάτε το δάχτυλο σε κάποιον ότι είναι ανακόλουθος σε έργα και λόγια. Είστε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Του κόμματος κωλοτούμπα. Του κόμματος που έσκιζε μνημόνια και υπέγραψε ΔΥΟ καινούρια. Του κόμματος που έχει συναίτερο τον Πανούλη που έλεγε "στα 4, στα 4" και πήγαινε να πάθει εγκεφαλικό ότι δεν θα υπογράψει μνημόνιο. Που έλεγε για τον Φούχτελ που τώρα είσαστε μέλι-γάλα. Εσείς έχετε το θράσος να μιλάτε για το πριν και μετά; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;

Να ένας άλλος που χρησιμοποιείτο πρόβλημα για τα κομματικά του παιχνίδια. Ο Τασούλης Παύλο μου πέταξε την κοτσάνα του αλλά δεν ευθύνεται για τη δημιουργία ΧΥΤΕΑ. Κοίτα ρε που θα πρέπει να υπερασπίζομαι τον Τασούλη. Εσύ είσαι θρασύς και απατεώνας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.