Τζιούμης: Τραγική η κατάσταση στη χωματερή του Αγίου Βλάση (vid)

Τζιούμης: Τραγική η κατάσταση στη χωματερή του Αγίου Βλάση (vid)

Μάιος 19, 2017 - 13:48
23 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης την Παρασκευή 19 Μαΐου όπου και σχολίασε τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ.

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τις πάγιες προκαταβολές των πρόεδρων των τοπικών κοινοτήτων, σημειώνοντας ότι οι πρόεδροι θα πρέπει να παίρνουν 1.000 ευρώ, όπως έως τώρα έπαιρναν, και όχι 500 ευρώ, αλλά τα ποσά που θα πρέπει να λάβουν θα πρέπει να είναι σύμφωνα με όσα όμως ο νόμος ορίζει.

Ως προς τα Κέντρα Κοινότητας, ο κ. Τζιούμης ανέφερε ότι  ο Δήμος Τρίπολης θα πρέπει να κινηθεί άμεσα προκειμένου  οι δημότες να μην χάσουν αυτή την ευκαιρία.

Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σχολίασε αυτό των έμφυλων ταυτοτήτων και της εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας, λέγοντας ότι η εγκύκλιος αυτή πρέπει να ανακληθεί και να γίνει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Οι χωματερές του Αγίου Βλάση και της Αγίας Τριάδας, δεν θα μπορούσαν να βρεθούν εκτός συζήτησης. Ο κ. Τζιούμης χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση που επικρατεί στη χωματερή του Αγίου Βλάση.

Όπως ανέφερε, μέλη της παράταξης βρέθηκαν στη χωματερή και διαπίστωσαν  ότι η χωματερή έχει γεμίσει και ότι τα απορρίμματα έχουν διασκορπιστεί και στο υπόλοιπο δάσος, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να υπάρξει πυρκαγιά. Ανέφερε ακόμα ότι από το γήπεδο του Αστέρα είναι ορατός  ο δρόμος που έχει δημιουργηθεί στο δάσος για να περνούν τα απορριμματοφόρα και να αδειάζουν τα σκουπίδια και  δυστυχώς αυτό αφήνει το λιγότερο άσχημες εντυπώσεις.

Στις 15 Ιουλίου θα πρέπει τα απορρίμματα να σταματήσουν να πηγαίνουν στον Άγιο Βλάση

Φανερά απογοητευμένος φάνηκε ο κ . Τζιούμης με τη δημοτική αρχή και με τους έως τώρα χειρισμούς που έχει κάνει για τα απορρίμματα, αναφέροντας ότι «ακόμα βρίσκεται στο σημείο μηδέν».

Τέλος έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για του καλοκαίρι το οποίο, όπως εκτίμησε, θα είναι δύσκολο, με κίνδυνο τα απορρίμματα να μείνουν πάλι στους δρόμους.

Aκολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Τραγική η κατάσταση στη χωματερή του Αγίου Βλάση


23 Σχόλια

Ρε κοιτάτε γύρω σας τι γίνετε με τα σκουπίδια και ανάψτε κανένα κερί που έφυγαν έστω και προσωρινά τα σκουπίδια από την πόλη.

Μπράβο ΤΖΙΟΥΜΗ. Σπουδαία δουλεια. Καμία πρόταση? Εισαι για νταουλόβεργες και πανηγύρια, οπως έλεγε και ο κολλητός σου Αλεκος!!!

Εσυ και η παραταξη σου ψηφισατε να πανε τα σκουπιδια στον Αγιο Βλαση, Ο μοναδικος απο την αντιπολιτευση που στηριξε την προταση Παυλη εχεις και εσυ ευθυνη για τον Αγιο Βλαση Κωστα

Κωστακη μετα απο δυο χρονια θυμηθηκες να πας να δεις την κατασταση στον Αγιο Βλαση οταν τον ψηφισες ηταν καλα ,

Οταν ησουν προεδρος του Δ Σ επι Κοτσιανη εποχη τι προτασεις ειχες κανει και τ μετρα ειχατε παρει τοτε .Μαλλον ξεχασα προσπαθουσατε να δειτε εαν το Πλατωμα μπορει να γινει σταθμος μεταφορτωσης τησ πελοποννησου γι αυτο αφηνατε να αδειαζουν ολα τα σκουπιδια απο τους γυρω δημους. ασε ρε Κωστακη το δουλεμα στο κοσμο

Κωστα εσενα μην σε απασχολουν τα σκουπιδια εαν ξανα βγουν στο δρομο ετσι και αλλιως θα εισαι στο εξοχικο σου στο Αστρος μπροστα στην παραλια και θα βρεχεις τα ...... ποδια σου,αλοιμονο απο εμας που θα τραβαμε τα...... μαλια μας.

Κωστα ειχες και το Γιωργο μαζι σου ?Τον φανταζομαι με το μπερμπερις το πουκαμισο και αρμανι παντελονι να ειναι στον Αγιο Βλαση Δεν νομιζω να εκανε τετοιο λαθος ο Γιωργος αυτος ειναι γεννημενος για μεγαλες θεσεις και για σαλονια

Άσχετε Ανώνυμε των 15.04. Μάρτιος 2015 συνέντευξη τύπου του Τζιούμη και ολοκληρωμένη πρόταση 45 σελίδων,κατατιθεμενη στο δήμο. Όχι σαν το δικό σου τον Παυλή που είχε την πρόταση στο τσεπάκι κι ακόμη δεν την έχει δει κανένας !!!!!!!

Ακομα μια μεγαλη επιτυχεια απο την παραταξη Τζιουμη μετα απο δυο χρονια καταλαβε την κατασταση στον Αγιο Βλαση Μπραβο Και μην ξεχαστουμε σε δυο χρονια εχουμε εκλογες να μας θυμησεις να σε ψοφισουμε

Η μόνη παράταξη που έχει επισκεφθεί τον Άγιο Βλάσση πολλές φοράς και έχει φέρει το θέμα στο συμβούλιο. Δες τε τα πρακτικά του συμβουλίου. Οι άλλοι δεν πήγαν ποτέ μόνο να τα διώξουν από το σπίτι τους τους ένοιαζε. Ο Τζιούμης ποτέ δεν ψήφισε τον Άγιο Βλάσση, ψήφισε όπως είχαν συμφωνήσει όλες οι παρατάξεις την προηγούμενη μέρα να βρει ο δήμαρχος ένα χώρο να φύγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους που ήταν τότε κάτω για πέντε μήνες και αυτό για δυο μήνες. Αφήστε λοιπόν το παραμυθάκι σας έχει καταλάβει ο κόσμος

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΗ.

μην ψηφιζετε ρε κορόιδα τον Τζιούμη που εχει σπίτι στο Άστρος ψηφιστε αυτους που δεν έχουν δουλειά και πήγαν στο δήμο να ξεχρεώσουν και περιμένουν να ξαναπάνε κι αυτούς που χρωστάνε σε όλους τους Τριπολιτσιώτες και τους κυνηγάνε τώρα στα δικαστήρια. είσαστε σαίνια ρε

Όχι ρε σαν τον Τσιαμούλο που κοίταζε πως θα φύγουν τα σκουπίδια από τη γειτονιά του και πως θα βγει από αυτό,δημ. σύμβουλος και τώρα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον Άγιο Βλάσση

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΕΔΩ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ,ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ

Πρεμουρα βλεπω με τον Τσιαμουλο?????? Αλλα εγω ξερω γιατι.Γιατι φθανει η ωρα της κρισης?????? Εν τω μεταξυ Anonyme του Τζιουμη για πες ποσα προστιμα εχουν καταβληθει στον Δημο για την Αγια Τριαδα και τον Αγιο Βλαση(περιπου 650.000,00). Για πες μας επισης για το Πλατωμα πόσα??? 00000000 .Ξερω ποναει που σας το εκλεισε με τον Κοτσιανη τοτε-Τζιουμη-Κουρο και λοιποι(θα μεινετε αλλωστε αξεχαστοι για τα περιβαλλοντικα εγληματα) αλλα τι συζηταμε.Το 2019 ειναι διπλα.

Καλά ας ξεπεράσει το 7% που πήρε στη δημοσκόπηση ο Τσιαμούλος και βλέπουμε για το 2019. Την πλήρωσε και την έκρυψε μετά τη δημοσκόπηση,γελάει ο κόσμος με το παιδάκι.

ΑΝΩΝΥΜΕ 21.23 όπως καλά είπες τα 650000 πρόστιμα είναι για την Αγία τριάδα κι τον άγιο Βλάσση,τα δημιουργήματα του Τσιαμούλου. Για το πλάτωμα δεν έχουμε πληρώσει ούτε ευρώ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΛΕΣ, ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Ή ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ.ΑΝ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 7% ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2014 ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ 2% ΚΑΙ ΠΗΡΕ 11%.ΑΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Τι έγινε παιδάκια? Σφίξανε τα γάλατα που λένε, επειδή καταφθάνει ο Ιούλιος? Σκουπιδάκια παντού σε ενάμισι μήνα παρά κάτι ψιλα!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΝΕ ΞΕΣΞΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.