Ναι από τον Παπαηλιού, όχι από τους Κωνσταντινόπουλο και Βλάση για το 4ο Μνημόνιο

Ναι από τον Παπαηλιού, όχι από τους Κωνσταντινόπουλο και Βλάση για το 4ο Μνημόνιο

Μάιος 19, 2017 - 07:42
13 σχόλια

Πέρασε με 153  ψήφους το 4ο Μνημόνιο με τα σκληρά μέτρα και αντίμετρα που έφερε η κυβέρνηση προς ψήφιση χθες στην Ελληνική Βουλή. Οι  Αρκάδες βουλευτές Κώστας Βλάσης από τη Νέα Δημοκρατία και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράσταση ψήφισαν «όχι», ενώ ο Γιώργος Παπαηλίου από τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «ναι», κάνοντας δριμεία κριτική στο ΠαΣοΚ, αναφέροντας πως κατέστρεψε τη χώρα.

Αυτή η δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral στο Διαδίκτυο, με τους χρήστες να υπενθυμίζουν στον Γιώργο Παπαηλίου πως ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠαΣοΚ τα έτη 1989, 1991, 2000, 2004 και 2007.

Φωτογραφία  EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


13 Σχόλια

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ να μην παρουσιαστεί ξανά στην Αρκαδία

Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, ακόμα και όταν πρόκειται για βαρύτατα μέτρα ύψους 4,9 δισ. ευρώ, οι 153 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ "έβαλαν την υπογραφή τους" στο πολυνομοσχέδιο. Η "υπογραφή" αυτή μπήκε σε περικοπές συντάξεων και αφορολόγητου και σε πολλά ακόμη μέτρα. Παρά το λυπημένο ύφος και δηλώσεις όπως "ξέρουμε ότι τα μέτρα πλήττουν την δική μας κοινωνική βάση" που ακούστηκαν από το βήμα της Βουλής αυτές τις τέσσερις μέρες, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έμοιαζαν μάλλον ανακουφισμένοι στο περιστύλιο. "Σε δύο χρόνια γίνονται πολλά" έλεγε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά.

Το λεξικό λέει για την λέξη απατεώνας. απατεώνας ο [apateónas] : αυτός που εκμεταλλεύεται συστηματικά την εμπιστοσύνη και την καλοπιστία των άλλων για να τους εξαπατά, αποβλέποντας σε προσωπικά, κυρίως οικονομικά, οφέλη.

Βρηκαμε ανθρωπο που περναει τα παντα χωρις να ματωσει μυτη και θα τον ριξουμε ? Η μηπως η ΝΔ με Γιακουματους και συριζα αντιπολιτευση θα τα καταφερνε καλυτερα ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ . Με τα μετρα που περναει ο Τσιπρας βγαινει δεξιοτερα της ΝΔ , η ΝΔ δεν εχει πλεον λογω υπαρξης και της ειναι δυσκολο να μαζεψει κεντρωους . Δε ξερω αν προσεξε κανεις τα λογια του Τσιπρα εχτες και τον αερα του στη βουλη . Εδειχνε να λεει οτι τωρα που τελειωσε αυτο ηρθε η σειρα σας (Μητσοτακοαδωνη ) και μαλιστα τους θεωρει και ευκολακια . .Οι Ευρωπαιοι δεν ειναι χαζοι . Ξερουν οτι μονο ο Συριζα μπορεί.......

Μεταξύ 2015 και Μαΐου 2017 δηλαδή μέσα σε 28 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε -2 μνημόνια το τρίτο που υλοποιείται και το 4ο που ψηφίστηκε στις 18 Μαΐου -15,8 δισεκ. ευρώ μέτρα λιτότητας τα οποία μακράν είναι τα χειρότερα στην οικονομική ιστορία της Ελλάδος -116 δισεκ. είναι η ζημία που προκάλεσε η κυβέρνηση της αριστεράς στην χώρα από τις καθυστερήσεις και την λάθος πολιτική που ακολούθησε. Παρήλθαν 28 μήνες επιπόλαιων, αφρόνων και απερίσκεπτων διαπραγματεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση με το αποτέλεσμα να είναι συνεχείς φοροκαταιγίδες….

δλδ τωρα επειδη δεν ψηφισαν οι δυο που γραφετε τι ειναι ? ηρωες η αντισταθηκαν? οταν οι βουλευτες της νδ-πασοκ ψηφιζαν τα πρωτα μνημονια τα ξεχασαμε? ψηφισαν τα πρωτα μνημονια μας εχωσαν για τα καλα μεσα στον κουβα και τωρα το παιζουν αντισταση στα μνημονια και καλα ,ΟΛΟΙ τους καλοι ειναι ,αφου δε μπαινει κανενας στη βουλη αποφασισμενος για ολα να ξεβρωμισει ο τοπος με δαυτους ΟΛΟΥΣ ....................

Εδώ που τα λέμε αυτοί που δούλεψαν σκάρτα 20 χρονάκια έπρεπε να παίρνουν σύνταξη; Παίρνουν και πόση σε κανονικά κράτη;

Ξανά έλα να ζητήσεις ψήφο ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ και τα αλλά δυο γαλαζοπράσινα μαξούμια , που με την μνημονιακή τους ψήφο μας έβαλαν σε αυτό το κανάλι

Αφού οι ναζιστές και οι φασίστες προήλθαν από την Γερμανία , πως γίνετε τώρα οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους να βάζουν τα κόμματα του συστημικού τόξου να αποκαλούν κάποιους άλλους νεοναζιστές και φασίστες; για να μην ξεχνιόμαστε ! πιθανόν τώρα να είναι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων........

Όχι θα αφησουνε οι βουλευτές , 200.000 μισθους δυο χρονων , συν τις μιζες απο τις αποκρατικοποιησεις , να πανε σε ξενες τσεπες επειδη ταχα μου ταχα σας ξεγελασαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.