Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον δρόμο Βλαχέρνας - Βυτίνας

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον δρόμο Βλαχέρνας - Βυτίνας

Μάιος 18, 2017 - 18:01
2 σχόλια

Σώοι από θαύμα οι τρεις επιβάτες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου στον εθνικό δρόμο Βλαχέρνας – Βυτίνας, πιο πάνω από τη διασταύρωση της 111 (στη θέση Μυγδαλίτσες).

Επιβατικό ΙΧ προφανώς έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε γκρεμό 30 – 50 περίπου μέτρων. Ευτυχώς, το αυτοκίνητο κατά την πτώση του πριν προσγειωθεί  στο βραχώδες έδαφος, προσέκρουσε στα κλαδιά ενός δένδρου (γκορτσιάς) και η πρόσκρουση αυτή φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήρια για τους τρεις επιβάτες του οχήματος.

Κάτοικος της Βλαχέρνας, είδε από τη βεράντα του σπιτιού της, από απόσταση 500 μέτρων, το όχημα που εκτινάχτηκε από την άσφαλτο προς το γκρεμό και ειδοποίησε την τροχαία. Επί τόπου κατέφθασε και η Πυροσβεστική Βυτίνας για παροχή βοήθειας, αλλά οι επιβάτες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Κατάγονται από την περιοχή Αχαΐας.

(ΠΗΓΗ: vlaxerna.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ξεραμε τα ελληνικα ρανταρ (τις γειτωνισες στα παραθυρα ) να και ο πατριωτης ρανταρ που εντοπισε το αμαξι και το τροχαιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.