«Καραμπόλα» στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας (pics)

«Καραμπόλα» στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας (pics)

Μάιος 18, 2017 - 18:34
2 σχόλια

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες πριν από τη σήραγγα της Στέρνας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως - Καλαμάτας, λίγο πριν τη σήραγγα της Στέρνας. Αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω σε προπορευόμενα, που κινούνταν με μικρή ταχύτητα λόγω «μποτιλιαρίσματος» από την εκτέλεση έργων. 

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν 4 αυτοκίνητα συνολικά, ενώ σ’ ένα απ’ αυτά ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ ακόμα δεν έχει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες από τη σύγκρουση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με την Αστυνομία, πληροφορήθηκε ότι το τροχαίο συνέβη στο 45ο χλμ. στο ρεύμα προς Καλαμάτα στις 17:10 και ότι σε αυτο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, το ένα ανεφλέγη. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μέχρι στιγμής.

(ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr, Φωτογραφίες Νίκος Μαλαπέτσας)


2 Σχόλια

Πέρασα τρία τέταρτα πριν το ατύχημα. Ήμουν τυχερός. Πόσο απρόσεκτοι είμαστε. Δεν ήταν μποτιλιάρισμα, γίνονται έργα συντήρησης και η σήμανση είναι πλήρης.

Άμεση αφαίρεση διπλώματος κ.λ.π. σχετικών εγγράφων του κυρίου βιαστικού οδηγού, εφ' όρου ζωής.-

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.