Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Χατζηπέρου στο Λεωνίδιο

Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Χατζηπέρου στο Λεωνίδιο

Μάιος 17, 2017 - 08:30
6 σχόλια

Το Σάββατο 20/05/2017 και ώρα 19.00,στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση τουβιβλίου του κ.Παναγιώτη Χατζηπέρουμε τίτλο “Στη Σκιά του Ποσειδώνα. Η ανταρσία του Αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ»”.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Αντιστράτηγος Σ.Ξ.ε.α. κ. Δημήτριος Αλευρομάγειρος,ενώ οσυγγραφέας του βιβλίου κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, θα αναφερθεί στα γεγονότα της εποχής που οδήγησαν στην ανταρσία και στην ανάδειξή της ως καθοριστικό κίνημα της επερχόμενης δημοκρατικής αποκατάστασης στην Ελλάδα του 1974.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας

Μαρίνης Μπερέτσος


6 Σχόλια

Εσύ που ειρωνεύεσαι τα τσακώνικα άνοιξε τα σταβάδια σου εδώ : http://www.tsakonianarchives.gr/. Ετσι παράγεται πολιτισμός όχι με ειρωνικά σχόλια απο το πληκτρολόγιο .

@ΤΣΑΚΩΝΑΣ 11:44 Χαλάρωσε λίγο λεβέντη και μην τσιτώνεσαι γιατί θα κάνεις ρυτίδες...Δημοκρατία έχουμε, αν ξέρεις τί είναι αυτό...Ό,τι αρέσει σε σένα, δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους...Κατάλαβες ή να κάνουμε και κακά;

Τσακωνα 1/44 δεν είναι υποχρεωτικό να μας αρέσουν τα Τσακώνικα μια γλώσσα νεκρή.Τα παιδιά μας σήμερα μαθαίνουν Αγγλικά Ισπανικά Γαλλικά γιατί θελουν να μορφωθούν και να συνεννοούνται στο εξωτερικό., που πηγαίνουν γαι σπουδές.Αρκετά μας έχετε ζαλίσει.

Ανώνυμε 22:10, η έννοια του πολιτισμού σού είναι εντελώς ακατανόητη φαντάζομαι. Σου προκαλεί ζαλάδα. Άντε, πήγαινε στο εξωτερικό να δουλέψεις.Και μην τους λες ότι είσαι έλληνας, μη μιλάς ελληνικά, κι αυτή νεκρή γλώσσα είναι, μέσα σε εφτάμισι δισεκατομμύρια τα δέκα δεν είναι ούτε σταγόνα στον ωκεανό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.