Παγίδες από μάρμαρο στους πεζοδρόμους της Τρίπολης (pics)

Παγίδες από μάρμαρο στους πεζοδρόμους της Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 27, 2017 - 11:38
10 σχόλια

Πόσες είναι οι φορές που ενώ περπατάμε στους πεζοδρόμους της Τρίπολης, δεν έχουμε κινδυνεύσει με τραυματισμό από πτώση λόγω του ανώμαλου εδάφους...
Κάνοντας μια βόλτα στους καινούριους πεζοδρόμους αντικρίζουμε σπασμένες πλάκες, υποχωρήσεις εδάφους και πολλές ακόμα «παγίδες» που παραμονεύουν για να σκοντάψει ο διαβάτης.

Μετά του τέλος της πλατείας Άρεως και με την έναρξη του πεζοδρόμου στην οδό Τάσου Σεχιώτη, οι πλάκες έχουν καταστραφεί και έχουν υποχωρήσει και δυστυχώς όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι κυβόλιθοι υποχωρούν και δημιουργούν λακκούβες.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον πεζόδρομο στην Εθνικής Αντίστασης. Σε πολλά σημεία έχουν δημιουργηθεί λακκούβες, σε κάποια σημεία μεγάλης έκτασης σε άλλα μικρότερης.

Σπασμένες πλάκες εντοπίζονται συνήθως εκεί από που περνούν βαρέα οχήματα αλλά και όχι μόνο. Και στο τέλος του πεζόδρομου της Ισαάκ και Σολωμού πίσω από το Μαλλιαροπούλειο υπάρχουν σπασμένες πλάκες, οι οποίες σαφώς δημιουργήθηκαν εξαιτίας των οχημάτων που συχνά πυκνά ανεβαίνουν στην πλατεία.

Ο μικρός πεζόδρομος επί της Οδού Φιλελλήνων είναι ακόμα μία περίπτωση έργου το οποίο έχει κακοτεχνίες, με την κατάσταση να χειροτερεύει επειδή την διασχίζουν οχήματα και μετακινούν τους κυβόλιθους. Στο συγκεκριμένο σημείο ο παράλληλος πεζοδρόμος πρέπει να έχει περισσότερες σπασμένες πλάκες πάρα ολόκληρες...
 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

AYTA EINAI ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΥΠΟΓΕΙΑ PARKING, ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ; ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ !!!!!

Μεσα σε 3 χρόνια έχουν διαλυθεί, τα πάντα. Φτιαγμενα μεσα στην προχειρότητα, ίσα ίσα να προλάβουμε να κόψουμε τις κορδέλες!! Μετα το Μαλλιαροπουλειο τωρα και ολόκληρο το πεζοδρομημένο κέντρο!! Άχρηστε Γιαννακη....

Κάποιοι θα έπρεπε να κρύβονται και όχι να περπατάνε ακόμα στην πόλη. Ευθύνες δεν έχει κανεις;

εγιναν παραγκελιες με δευτερατζα υλικα κλπ κλπ επεσαν και σε μαστορα αλανι που οτι εχει φτιαξει στο μισο μισο -αντε χρονο εχουν χαλασει οτι κι αν εχει φτιαξει .............εεεεε δε θελει κι αλλο...................αυτον τον μαστορα να τον ξαναπαρουνε ....ολοισα τα εχει κανει ΟΛΑ .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για όλα αυτά έχει λύση στο τσεπάκι ο Παυλής μην αγχώνεστε. Αλλά τέτοιος δήμαρχος σας αξίζει αφού τον ψηφίσατε

Γιαννακης Σμυρνιωτης, ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Δημαρχος που πέρασε ποτε απο την Τριπολιτσα....

Όλες οι φθορές στου πεζόδρομους θέλουν δε θέλουν 2000 ευρώ για να αποκατασταθούν. Αλλά ο Παυλής είναι απασχολημένος με το σχεδιασμό των ... Μεγάλων ´Εργων.

Μηπως εισαι λιγο ασχετος με κατασκευαστικα; Με 2000 ευρώ θα διορθωθουν οι κακοτεχνιες; Για να διορθωθουν αυτα πρεπει να ξηλωθει και να ξαναστρωθει ο πεζοδρομος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.