Σε «σόου» με χειροκροτήματα κατέληξε η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ (pics)

Σε «σόου» με χειροκροτήματα κατέληξε η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ (pics)

Απρίλιος 24, 2017 - 20:14
27 σχόλια

Κόλαφος ο Μανώλης Σκαντζός κατά του Περιφερειάρχη για τα σκουπίδια

Συνεδρίασε ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 24 Απριλίου στην Τρίπολη. Στην κατάμεστη αίθουσα εκτός από τα μέλη του Φορέα, παραβρέθηκαν Συλλογικότητες από την Περιφέρεια και πολίτες. Θέμα της συνεδρίασης για ακόμα μία φορά ήταν η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα απορρίμματα.

Αρχικά, ο πρόεδρος του σώματος κ. Γρυπιώτης ενημέρωσε το σώμα για τις ενστάσεις των προστίμων που έχουν επιβληθεί για τα απορρίμματα στον ΦΟΔΣΑ σε μία διυπουργική επιτροπή. Ανέφερε ότι η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια θα ήταν ένα έγγραφο το οποίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να μην καταβληθούν τα υπέρογκα πρόστιμα.

Έπειτα, έθεσε σε ψηφοφορία ύστερα από πρόταση της διυπουργικής, να ψηφιστεί αν θα προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΦΟΔΣΑ.

Μετά την εισήγηση του προέδρου, μέρος των δημάρχων γέλασε, δείχνοντας ότι δεν θέλει να γίνει η ψηφοφορία με κάλπη, υποτιμώντας την όλη διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει.

Οι δήμαρχοι Καμπόσος, Πνευματικός, Παυλής, Βαλιώτης και Σφυρής τοποθετήθηκαν κατά της προγραμματικής σύμβασης.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε γίνει στο Μαξίμου, τονίζοντας ότι από έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση.

Αυτό που του κάνει εντύπωση, όπως είπε, είναι το περιεχόμενο της σύμβασης σε σχέση με αυτό που επιχειρήθηκε να περάσει διά μέσου του υπουργείου Εσωτερικών και Περιβάλλοντος με νομοθετική ρύθμιση.

Με το τέλος των τοποθετήσεων των παραπάνω δημάρχων, το κοινό που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση χειροκρότησε έντονα, θυμίζοντας κάτι άλλο από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ.

Από την άλλη μεριά, όταν τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας υπέρ της ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, αναφέροντας ότι υπάρχουν κάποια ακόμα ζητήματα τα οποία θα πρέπει να συζητηθούν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι χρειάζεται στρατηγική, το κοινό που παρακολουθούσε τον αποδοκίμασε και γιουχάισε.

Ο κ. Σκαντζός, δημοτικός σύμβουλος Β. Κυνουρίας, είπε ότι «η βρωμιά στην Πελοπόννησο έχει ένα όνομα και οφείλεται στον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος έχει το τιμόνι από το 2012».

Υπάρχει ένοχος και είναι ο Πέτρος ο Τατούλης.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να νομίζει ότι μιλάει σε Αμερικανάκια. Η τιμή μας ενδιαφέρει, είπε ο κ. Σκαντζός κλείνοντας.

Ύστερα από δύο ώρες συνεδρίασης, το Σώμα αποφάσισε να αναβάλει τη συζήτηση του θέματος.

Έφη Καστραντά


27 Σχόλια

Ναι,η τιμη του Σκαντζου αγγιζει την ελαφροτητα φελλου εντος θαλασσης..Ετσι για να μη ξεχναμε την αρχη του ΑΡΧΙΜΗΔΗ κυριε Δημαρχευοντα

Δημαρχευοντα,κατι πετρουλες που επαιρνες απο εκει και εδω για το λιμανι...τοτε ο Πετρος ηταν αδελφος...

Σκαντζέ, προκειμένου να βρίσεις το κάποτε κολλητάρι σου Τατούλη που σου έφτιαξε το λιμάνι και θέλοντας να έχεις ένα μέσο να προβάλλεσαι, έχεις αρχίσει τις κακές παρέες με καναλάρχες "μαϊμούδες" δημοσιογράφους που τα αρπάζουν από παντού, καθώς επίσης και με «συνεργαζόμενες» φίλες τους που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν εργάζονται ως δημοσιογράφοι, αλλά όπου βρεθούν κι όπου σταθούν συστήνονται ως δημοσιογράφοι του ηλεκτρονικού τύπου (μεγάλη υπόθεση να έχεις σώας τας φρένας) και παριστάνουν τους δικαστές. Συγχαρητήρια για τις επιλογές σου να συναναστρέφεσαι με τον υπόκοσμο! Και εις ανώτερα!

Σκαντζε,κανεις ψευτοδιαχειριση με μηχανολογικο εξοπλισμο που δεν σου ανηκει..πληρωνεις ρευματα..το υπολειμμα σου μενει και το θαβεις..και πληρωνεις μονο 65 ευρω τον τονο..καλυτερα να εδινες τα 800000 σε κανενα εργο που δεν κανεις παρα μονο αναθεσουλες για να διατηρειται η πελατεια των εργολαβων..με λιστα παντα..Επιπλεεις ναι η οχι ;Να ρωτησουμε τον Αρχιμηδη να μας παρουσιασει ξανα την Αρχη του...Συμφωνεις δημαρχευοντα γιατρε;Τον Τακη,τον Μητσο που τους εχεις ; Ο καθενας στον τομεα του..

Πόσο σας πόνεσε απόψε το υπόθετο που πήρε το αφεντικό σας, φαίνεται από τη μπόχα που βγάζει το μυαλό σας. Τα πληρωμένα μισθοφοράκια πιάσανε δουλειά στα σχόλια. Καλά και ποιός δεν καταλαβαίνει πως είναι γραμμένα από το επιτελείο του μεγάλου αιρετού, που τον άδειασε το κόμμα του και οι προστάτες του και χτυπάει με λύσσα όποιον του λέει κατάμουτρα τις αλήθειες του ; Το σπάνιο είναι να έχουν τα μούτρα να βγουν επώνυμα σε διάλογο. Η αλητεία του ανώνυμου βρισίματος απλά δείχνει και το βόρβορο που εχουν για επίπεδο και οι εντολείς τους και οι σχολιαστές . Από τις ατάκες που γράφουν αποκαλύπτονται.

Ψυχίατρε για δείξε μας τα πτυχία σου, γιατί θα σε χρειαστούμε, να μαζέψεις μερικούς απο κείνους που σε πληρώνουν για να γράφεις τις μακακίες που σου υπαγορεύουν. Αν ήσουνα και ψυχίατρος θα σου είχανε μάθει, πως από τις μακακίες που λες και που γράφεις, φαίνεσαι καθαρά και ποιος είσαι. Δηλαδή γκαρίζεις την ταυτότητά σου, επειδή τυχαίνει τις ίδιες μακακίες να τις έχουνε πει και οι αλήτες που σε πληρώνουν και μάλιστα δημόσια και είναι και γραμμένοι σε βίντεο. Βλέπεις τας φρένας τας έχουμε μερικοί καλά δεμένας. Και καλά λαδωμένας. Και δεν χάνουν στροφάς. Ούτε λάδια. Το χάσατε το τρένο της αρπαχτής

Χειροκροτήματα για ποιον; Προσοχή! θα βρέξει , ποιος ξέρει τι θα βρέξει.......λεπτομέρειες!

ΠΕΣ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ... Η ΨΥΧΙΑΤΡΟ Η ΓΙΑΤΡΟ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!!

Κράτα ομπρέλα ρε φίλε αφού θα βρέξει. Και φόρα και κανα παλτό μη πουντιάσεις. Και κανα κασκόλ. Μέχρι να ξαστερώσει έχουμε καιρό. Και μέχρι τότε θα φταρνίζεσαι μόλις ανασαίνει ο Πέτρος. Σας πόνεσε το χειροκρότημα ; Πέστε πως ήσασταν στο θέατρο και βλέπατε καραγκιόζη βρε.

Μεγάλη πίκρα πρέπει να είχε ο Τατούλης σήμερα το βράδυ μετά την Απόρριψη με ομόφωνη παρακαλώ απόφαση όλων των Δημάρχων εκεί στον ΦΟΔΣΑ !!!! Πέρασα απο την Περιφέρεια και ήταν μεχρι αργά το βράδυ στο γραφείο του... Θα έπαιρνε τηλεφωνο τους Δημάρχους που κραταει στο χέρι και θα του κατέβαζε καντήλια που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν ότι τους είπε !!

@ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤ... (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 24/04/2017 - 22:50 Όταν βγεις κι εσύ επώνυμα, συμπεθέρα, μπορεί να βγούμε κι εμείς, γιατί το δικό σου ονοματάκι δεν το βλέπουμε και ασκείς κριτική σ' αυτούς που γράφουν ανώνυμα σχόλια. Αφού ξέρουμε ποια είσαι, ***ι***! Σε ξέρουμε χρόνια από το fb, το *** και όλους τους άλλους βόθρους που χύνεις τη χολή και τα κόμπλεξ σου...Τράβα να σε (ξανα)κοιτάξει ψυχίατρος, μπας και ηρεμήσει η μούρλια σου...

Ανώνυμε Τρί, 25/04/2017 - 08:39 Ρε τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό ; Γιατί δεν γράφετε σε ποιά αναφέρεστε ; Αφού ξέρετε να μάθουμε κι εμείς που διαβάζουμε τόσες κακαράτζες εδώ μέσα. Αλλιώς απαγορεύστε τα σχόλια. Αυτός δεν είναι τρόπος να κάνουν διάλογο οι πολίτες. Είναι καρμανιόλα για γύφτους.Που τη θέλετε την κατάντια των κατοίκων της πόλης στα χαντάκια ή στα πηγάδια ; Τόσοι ξερόλες μαζεμένοι στην Τρίπολη κι ακόμα δεν την έχετε σώσει ; Η ιστορία έχει δείξει πάντως, πως εκείνοι που λένε τις αλήθειες βάλλονται περισσότερο και με τους πιο βρώμικους τρόπους από εκείνους που ξεβρακώνουν. Λέτε να;

ΣΚΑΤΖΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΚΑΤΖΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ

Οταν δειτε λύση για τα σκουπίδια να μου.....τηλεφωνήσετε!(ευθύνες τεράστιες απ ολους:περιφέρεια,δημάρχους πολίτες,πολιτικάντιδες καισυμφεροντολόγους-ΝΤΡΟΠΗ)

Ανώνυμε Τρί, 25/04/2017 - 08:39 Αφου ασκεις κριτικη ρε κομπογιαννιτη σχολιαστη γιατι δε μας λες το ονοματακι σου να σε μαθουμε για να ρθουμε να σε βρουμε εκει που αραζεις καθε μερα και πινεις καφεδακι και πετας τις αρλουμπες? Και σε αυτη που αναφερεσαι, εχει περισσοτερα αρχιδια απο εσενα και δε φοβαται κανεναν σας, μιας και οταν σχολιαζει γραφει το ονοματακι της εδω μεσα, αλλα αυτα δε τα βλεπεις, γιατι οποτε σου λεει το αφεντικο σου να γραψεις, σου υπαγορευει το τι να γραψεις, διοτι το Δημοτικο δυσκολα το χες

@Anonymous 25/04/2017 - 09:34 Μία είναι η κριτής πάντων όσων κινούνται κι αναπνέουν. Κάθε (μα κάθε) βράδυ εμφανίζεται ως μαϊντανός στο δελτίο ειδήσεων του SUPER TV μόνο με το ονοματεπώνυμό της (ντρέπεται βέβαια να βάλει και το επάγγελμά της - το κανονικό όχι αυτό που λέει ότι είναι ) λες και είναι η τιτανομέγιστη διασημότητα και ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι...Α, επίσης έχει τεράστιο κόμπλεξ και εμμονή με τον Τατούλη, σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω μήπως φτιάχνεται κιόλας με το που γράφει εναντίον του ή αναφέρει το όνομά του...

Μια πρόταση κοστολογημένη για την ολοκληρωμένη πεξεργασία των σκουπιδιών από πλευράς ΦΟΣΔΑ - διαφωνούντων δημάρχων που να ανατρέπει το κοστολόγιο της ΣΔΙΤ σε παράθεση δίπλα δίπλα θα ήταν το καλύτερο πειστήριο για τους πολίτες . Φοβάμαι πως δεν υπάρχει

δεν μας λετε και ονοματα να καταλαβαινουμε και οι υπόλοιποι; ποιος ειναι ο μαιντανος;

@Σε βαθια νερα μ... (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 25/04/2017 - 13:37 Πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις...Στά'χει δείξει αυτά που λες πως έχει και έχεις προσωπική άποψη; Κοίτα μήπως τα μπερδέψετε ο ένας του άλλου τόσοι @ρχ#δ@τοι που μαζευτήκατε, άντρες και γυναίκες...

ρε ο φοσδα να μας πει την προταση του. τοσο καιρο συνεδριασεις και ντορος αλλα προταση καμια. που παμε ρε με τέτοιους δημαρχους που εχουν σκοπο μονο τις φανφαρες και δεν προτεινουν ουτε μια λυση!!! ουτε μια!!! θα πω την ατακα που δεν μου αρεσει αλλα θα την πω... μνημονια μεχρι να την δευτερα παρουσα!!

Α ρε Πέτρο. ποιός να σου τόλεγε πως θα κατάφερνες να κάνεις την Τρίπολη ένα πηγάδι με σκατά και χωρίς πάτο. Καμαρώνεις τώρα το δημιούργημά σου ; Να γίνονται οι πολιτες που διοικείς μια μάζα από σκύβαλα και να βρίζουν σαν χαμάληδες του λιμανιού εδώ μέσα ο ένας τον άλλον και πολλοί κάποιους που δεν τους λένε ούτε ονομαστικά. Τι επίπεδο ρε Πέτρο πολιτισμού έφερες στην Πελοπόννησο και στην Αρκαδία εσύ που έγινες και υπουργάρα του επί του Κωστάκη Καραμανλή. Να σε καμαρώνουν άραγε οι ψηφοφόροι σου ή να σκέφτονται το κοψοχέριασμα ; Με τέτοιες μεθόδους θα παει και η Εύη σου να πορευτεί ; Μαύρο βλεπω.

@ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ 24/04/2017 - 22:57 Έλα ρε μέντιουμ! Πώς το ανακάλυψες βρε θηρίο; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Πρόσεξε μην γλιστρήσεις από το πολύ το λάδι! Και ξέρεις τί λένε ε; Βάλε λάδι κι έλα βράδυ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.