Σαμαράς από Άστρος: Η θέση της ΝΔ για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου είναι ξεκάθαρη

Σαμαράς από Άστρος: Η θέση της ΝΔ για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου είναι ξεκάθαρη

Απρίλιος 21, 2017 - 12:31
11 σχόλια

«Αγωνιζόμαστε να φτιάξουμε μια Ελλάδα με σταθερότητα και ανάπτυξη»

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, παραχώρησε μια δήλωση, συνδέοντας το μήνυμα της ημέρας με την ανάγκη για την ανασυγκρότηση της χώρας:

«Από τις πιο θετικές εξελίξεις για την εγκαθίδρυση του Συντάγματος ήταν η Β' Εθνοσυνέλευση στο Άστρος. Είναι μια ευκαιρία η σημερινή να θυμηθούμε εκείνες τις ένδοξες στιγμές που οι Έλληνες με πρώτον τον Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να είναι ενωμένοι για το κοινό καλό. Ταυτόχρονα, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς φίλους αλλά και νέους αγωνιστές της ευρύτερης παράταξης οι οποίοι σήμερα αγωνίζονται για το καλό του τόπου, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα που θα είμαστε υπερήφανοι για αυτήν, με ασφάλεια, σταθερότητα και ανάπτυξη», είπε ο κ. Σαμαράς.

Σε ερώτηση που του ετέθη σε σχέση με την επερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Πελοποννήσου της ΝΔ με την οποία επιρρίπτουν ευθύνη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την καθυστέρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων, και ερωτηθείς αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τη στήριξη της ΝΔ στη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, ο κ. Σαμαράς αρκέστηκε να πει: «Η θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρη και τελική».


11 Σχόλια

Πέτρο ακούς ; Τι ακούς τάχα ; Καμπανάκια ή τρισάγια πολιτικά ;

κ.Μητσοτακη δες τε με ποιους θα φτιαξετε την Ελλαδα που θελετε..Με την Πολαν και το ΠΑΣΟΚ του πατερα του;ή με τον φρουρο του που αμφισβητει τη σχεση με τον πατερα σας;

Παρ, 21/04/2017 - 16:36. τραβα φιλα του το χερι εσυ ρε φλωρε που θες να σου φτιαξει και τη χωρα ο γιος της Ντορας που δεν ξερει τι σημαινει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΗΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πληρωνετε εσυ και ο ΔΕΥΑΤ για δημοσκοπηση το 80 % του μηνιατικου σας..Αλλα το κομμα σου τραβηξε το αυτι..Αρα ετσι εξηγειται η βολβοστροφη σου!!Ειστε παρελθον.Εσυ,ο Παραρας και το σκυλι σου

Πέτρο , το πάλεψες και το παλεύεις, δεν είναι τυχαίο , ο γάτος είναι στη σακούλα , άφησέ τους να κουρεύονται .

Αυτοι που τελειωσαν ειναι εκεινοι που χρειαζονται μονιμως καποιον να τον παιρνει απο το χερι και να τον οδηγει στο κοσμο..Τελειωσαν οι πολιτικοι γυρολογοι της Πολαν και του Πασοκ και ολων των διοικησεων του Δημου Τριπολης που το μονο που κοιτανε ειναι το πως θα επιβιωσουν οι ιδιοι.Βλαση την βολβοστροφη να προσεξεις γιατι ειναι μηνυμα μεγαλης ανησυχιας.Εσυ ανηκεις σε αυτους τους νεους φιλους του Σαμαρα απο τον ευρυ χωρο της ΝΔ ή ο Παρας;Το κομμα σας τραβηξε το αυτι..Ελα αντε γεια!!Να μας πεις τη γνωμη σου για τις πειρατικες ωρες διδασκαλιας κατοικον και τα πειρατικα δρομολογια!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ......ΜΑ....ΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 194ηςΕΠΕΤΕΙΟΥ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΘΛΙΒΕΡΟ.ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΤΗ ΝΙΩΘΕΙΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.