Συνεδριάζει ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Συνεδριάζει ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Απρίλιος 21, 2017 - 20:09
2 σχόλια

Την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 18.00 συνεδριάζει στην Τρίπολη το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με θέμα την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση των έργων κεντρικής διαχείρισης, που περιλαμβάνονται στον αναθεωρημένο ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου.

Η απόφαση θεωρείται κρίσιμης σημασίας για να δημοσιευθεί ο αναθεωρημένος ΠΕΣΔΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία με την υπογραφή της σύμβασης μέχρι το τέλος Απριλίου, όπως αποφασίσθηκε πρόσφατα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Υπουργού Επικρατείας Αλέξανδρου Φλαμπουράρη.


2 Σχόλια

Τι γράφετε ρε παιδιά ; ότι σας στέλνει του γραφείο του Πέτρου ; Χωρίς τον ΠΕΣΔΑ δεν προχωράει τίποτα , ανάποδα τα ξέρετε. Μην είστε και τόσο εύπιστοι στις προπαγανδιστικές ειδήσεις που σας σερβίρουν από το σουλτανάτο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ζήτησε ο Παυλής να παρευρεθούν στο πνευματικό κέντρο την ώρα της συνεδρίασης του ΦΟΣΔΑ όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τηκαι κοινοτικοί της παράταξης του για μπούγιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.