Πρόταση για μετονομασία σήραγγας Αρτεμισίου σε «Αρχ. Θεόδωρου Κολοκοτρώνη»

Πρόταση για μετονομασία σήραγγας Αρτεμισίου σε «Αρχ. Θεόδωρου Κολοκοτρώνη»

Απρίλιος 21, 2017 - 10:09
5 σχόλια

Με αίτημα του προς την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ο Χρήστος Κιντής ζητά να εξεταστεί η μετονομασία της σήραγγας Αρτεμισίου σε "Αρχ. Θεόδωρου Κολοκοτρώνη".

Η επιστολή του στην ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.:

Με αφορμή την πρόσφατη διαδικασία ονοματοδοσίας των σηράγγων που παραδόθηκαν στο εθνικό οδικό δίκτυο παρακαλώ πολύ όπως η εταιρεία σας εξετάσει το ενδεχόμενο η σήραγγα του Αρτεμισίου να ονομαστεί σε σήραγγα "Αρχ. Θεόδωρου Κολοκοτρώνη" μιας και έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία, ως ένδειξη απόδοσης τιμής στον Αρχιστράτηγο των Ελλήνων όπου η συμβολή του ήταν καταλυτική στην αποτίναξη του τούρκικου ζυγού και στην απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Οθωμανούς δυνάστες.

Επίσης προτείνω την κατασκευή 2 μαρμάρινων πλακών με την προσωπογραφία του και να τοποθετηθούν στην είσοδο των τούνελ. 

 

Με εκτίμηση

Κιντής Χρήστος


5 Σχόλια

φτάνει πια με το όνομα κολοκοτρώνης... γήπεδα πλατειες νισάφι πια εχει καλυφτει ολη η αρκαδία με τον κολοκοτρώνη. άλλους δεν εχουμε να τιμήσουμε;

Γιατί όχι "Ευάγγελος Γιαννόπουλος" που εμπνέει τον Σπίρτζη και σηματοδοτεί την παντός καιρού πασοκάρα;

Ρε με τι ασχολούνται καποιοι...επλίζω ο τύπος να είναι συνταξιούχος προχωρημένης ηλικίας ειδάλλως δε κατανοώ πως μπορεί κανείς να ασχολείται με τόσο ασήμαντα πράγματα!!! Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: τώρα και σε σήραγγα!! Εγώ θα προτείνω το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη..νομίζω δένει πιο πολύ με το τούνελ από τον Κολοκοτρώνη!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.