Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία

Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία

Απρίλιος 18, 2017 - 17:38
8 σχόλια

Αχ, καημένη Παπακώστα... Τι το 'θελες να τα βάλεις με τον Αντιπρόεδρο; Τον Άδωνι = το δεξί χέρι του Κυριάκου (και άκρως δεξί, ας τολμήσουμε να πούμε), τον προσφάτως μετανοημένο για τα όσα έχει σούρει στον Εκλεκτό Λαό, εκείνον που παρότρυνε από τηλεοράσεως στην Εσπερία να αγοράσουν τώρα Ελλάδα οι ξένοι επειδή τώρα είμαστε φθηνοί, εκείνον που υποσχόταν στους ξένους ότι ο Κυριάκος θα είναι ο νεοφιλελευθερότερος νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός που θα έχει κυβερνήσει αυτή τη χώρα...

Ε, να αγιάσει το στόμα σου, κοριτσάρα μου! Έγραψε στο Facebook η Παπακώστα:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Και ο αρχηγός διά δημοκρατικών διαδικασιών, επειδή του έθιξε το «δεξί», την έστειλε από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχου Υγείας και στη θέση της όρισε τον Φωτήλα, τον «γατίλα» που πήδησε από το Ποτάμι και κάθησε στον πυρσό της ΝΔ.

Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία. Κάνει Άδωνι -και τα παράγωγα αυτού.

Ειδήσεις: 
Tags: 

8 Σχόλια

Η κυρία Παπακώστα εκπροσωπεί την παλαιά λαϊκή δεξιά που αγαπάει τον κρατισμό. Εκείνο το είδος της δεξιάς που σιγοντάρισε τις αριστερές μπαρούφες που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια και χρεοκόπησαν την χώρα. Όλος ο δυτικός κόσμος πλουτίζει και προοδεύει με φιλελεύθερους πολιτικούς και πολιτικές. Απολαμβάνουν κοινωνικά κράτη και υπηρεσίες που δεν τα έχουμε ονειρευτεί. Αυτά με τους φιλελεύθερους. Στην Ελλάδα με τους μπαρουφο-αριστερούς βαρέσαμε κανόνι. Όσο και να προσπαθείτε η καραμελίτσα σας έλιωσε. Ο φιλελευθερισμός είναι το μέλλον του τόπου, ευτυχώς για την πατρίδα.

Αλίμονο αν δεν υπερασπιζόταν ο μισθοφόρος αρθρογράφος την μανταμίτσα που με την υπουργοποίησή της από τον Σαμαρά μαζί με Αργύρη Ντινόπουλο και Μάκη Γιακουμάτο σηματοδότησε την μετάβαση στους συριζοψεκασμένους.

Μιλάνε όλοι μιλάνε και κάτι τρολάκια του κ. Κούλη , ξεχάσατε το Βάστα Γερουν-Βάστα Γερούν των νεοδημοκρατών ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις; Πάρτε τα μνημόνια σας και τους συνοδοιπόρους σας και εμπρός, δεν σας θέλει ο λαός, ξεπουλήσατε την παράταξη, παιδάκια,διότι ¨τα παιδία πάιζει¨ .

Μην ζοριζεστε για το ποιος σχολιαζει..Ειναι ο Βουλευτης του νομού που θελει να δειξει την προσήλωση του στον κ. Μητσοτακη και να ξορκισει τα σχολια του φρουρου..για την πατροτητα του Προεδρου..

@20:46 - Είσαι από τους "ψεκασμένους" προφανώς. Πες μας και άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Πες μας για τους εβραίους που δεν ήταν στους δίδυμους πύργους. Για την δήθεν κατάκτηση του φεγγαριού. Τεράστιο IQ...

Παύλο αυτά περί αριστερές μπαρούφες τα διάβασες σε βιβλία του του Λιακόπουλου ή τα έλεγε ο Μπάμπης μαζί με τον Μπογδάνο

Καλώς τον Παύλο τον φιλελε, βρε παληκαρε στα έχω ξαναπεί ότι και να γράφεις όλοι σε φτυνουν εσένα, το κόμμα σου είναι το παρελθόν και φαίνεται ήδη από τους υπουργούς του. Λοιπόν μην γράφεις μαλακιες για αριστερες μπαρουφιες γιατί εσείς μας τις μάθατε. Λοιπόν χαλαρωσε λίγο το στοματακι σου το βρώμικο. Α ήθελα τη γνώμη σου, ο Κωστάκης τι έγινε? Κλωτσιές που θες παυλακο και εσύ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.