Θα συλλαμβάνονται οι παππούδες που κερνούν φραπέδες

Θα συλλαμβάνονται οι παππούδες που κερνούν φραπέδες

Απρίλιος 19, 2017 - 19:06
3 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Η κυβέρνηση σύντομα θα αποφασίσει τη σύλληψη των παππούδων που χαρτζιλικώνουν τα εγγόνια τους για να πίνουν φραπέδες. Διότι τα παιδιά αποκτούν νεύρα και δεν κάνουν τίποτε δημιουργικό, παρά ρουφούν καφέ μασώντας το καλαμάκι. Αντιθέτως, οι παππούδες θα πρέπει να δίνουν στο κράτος 100 ευρώ τον μήνα για να φτιάξει το κράτος δουλειές για τα εγγόνια τους. Ώστε και να μην είναι άνεργα και να μην τους σπάσουν τα νεύρα.

Παράλογο. Αλλά όχι, σταθείτε. Ίσως το πιο βαθύ κ@λόχερο στη σύνταξη του παππού να είναι η απάντηση στην ανεργία!

Τα χρόνια τα παλιά, προτού οι Βρυξέλλες κόψουν τη μαγκιά του Τσίπρα και εκείνος ξεκινήσει να κόβει τις συντάξεις, ούρλιαζε ότι εξαιτίας της ανεργίας από τις συντάξεις των παππούδων ζουν ολόκληρες οικογένειες. Τώρα, η πρωταθλήτρια των κυβιστήσεων κυβέρνηση, ονειρεύεται μέσω του βουλευτή της Δημήτρη Καμμένου ότι θα χρηματοδοτήσει «δουλειές» για τους νέους, παίρνοντας τα 100 ευρώ από τη σύνταξη του παππού που γίνονται φραπέδες, βρε αδερφέ.

Ναι, φίλοι μου! Ο «φωστήρας» οικονομολόγος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ξέρει και από οικονομία και από σεβασμό...

Οι οικονομίες των παππούδων, των γιαγιάδων και των γονιών μας έγιναν ΕΝΦΙΑ, ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, χρεώσεις υπέρ τρίτων (ποιων τρίτων;) στη ΔΕΗ. Τα ακίνητα πουλιούνται για 5 χιλιάρικα στο κέντρο της Αθήνας και είχαν αγοραστεί με εξήντα και εβδομήντα. Το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας έγινε χρέος, κατάσχεση, ντροπή στη γειτονιά. Τα λίγα οικογενειακά κειμήλια, λιώνουν σε χωνευτήρια αφού περάσουν από τα ενεχυροδανειστήρια.

Η δουλειά έγινε πολυτέλεια από δικαίωμα.

Και εσύ, Δημήτρη Καμμένε, αφού η άθλια κυβέρνησή σου τα έκανε σκ@τά -όπως και οι προηγούμενες, δεν λέω- θες να ελέγξεις και το τι θα κάνει ο παππούς τη σύνταξή του! Και τολμάς να λες ότι τα 100 ευρώ που θα δώσει ο παππούς στον εγγονό είναι καλύτερα να του τα παίρνει το κράτος!

Ε, όχι! Ας τα κάνει στραγάλια άμα θέλει ο παππούς τα λεφτά του κι εσύ, αν είσαι άξιος, που δεν είσαι, ας φτιάξεις δουλειές για τον εγγονό!

Συνέχεια θα κλέβεις από τις συντάξεις με το πρόσχημα ότι κάτι θα φτιάξεις ως κυβέρνηση;

Μια χούφτα Έλληνες χρωστάνε στην εφορία εκατομμύρια επί εκατομμυρίων. Αυτά δεν μπορείς να τα εισπράξεις και να τα κάνεις δουλειές για τον εγγονό. Τόση σπατάλη στον δημόσιο τομέα δεν μπορείς να την συμμαζέψεις. Αλλά «προτεσταντικά» επιχειρήματα του πισινού έχεις για να κλέψεις ακόμα λίγο από τη σύνταξη του παππού!

«Προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό», είπε στον ΣΚΑΪ.

Δεν είσαι σοβαρό κράτος! Ληστής είσαι...

Ο Δημήτρης Καμμένος έχει ξεχάσει ότι το «μπες μες στο καμπριολέ, πάμε για κανά καφέ» έχει ψοφήσει εδώ και χρόνια και ότι με αυτά τα 100 ευρώ ζει μια οικογένεια για έναν μήνα. Αλλά τι να του εξηγήσεις. Ας καθήσει να δει τα βίντεο του Τσίπρα. Μια χαρά τα έλεγε πριν από κάτι χρόνια. Ή ας πιάσει έναν παππού με 420 ευρώ σύνταξη που διακονεύει για να ζήσει. Αλλά πού να τον δει;

Ο Δημήτρης δεν συχνάζει στα καφενεία της Αχαρνών.

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Οι ληστές πάντα ληστές θα είναι από όπου και να προέρχονται με τις ευλογίες φυσικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των εδώ προσκυνημένων αντιπροσώπων τους, στα τέσσερα- στα τέσσερα όπως είπε ο εκ Μεσσηνίας προερχόμενος τελειόφοιτος του Χάρβαρντ τέως πρωθυπουργός και συμμαθητής του παιντιού......

@ 20.17 άμα ξοφλήσεις τη Μιχαλού, μπορείς να σηκωθείς

20.48 είναι εμφανές ότι εσύ χρωστάς στην φίλη σου την Μιχαλού καθότι προσκυνητής των τροικανών . βοήθειά σου.......... Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.