Λυκουρέντζος: Προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να βεβηλώσει την ελληνορθόδοξη παράδοση

Λυκουρέντζος: Προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να βεβηλώσει την ελληνορθόδοξη παράδοση

Απρίλιος 12, 2017 - 12:10
20 σχόλια

Με μία ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να σχολιάσει ο πρώην βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως.

Αναλυτικά έγραψε:

"Τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας,στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να βεβηλώσουν την ελληνορθόδοξη παράδοση.

Αποτυγχάνουν ωστόσο διότι η πνευματική δύναμη της Ορθοδοξίας και οι αξίες του πολιτισμού μας συνθέτουν την άφθαρτη Ελληνικότητά του λαού,η οποία κληροδοτείται απο γενιά σε γενιά,χωρίς αλλοιώσεις.

Αποκαλύπτουν τις ανομολόγητες επιδιώξεις τους και ευτελίζονται..."


20 Σχόλια

Ενώ οι θεοσεβούμενοι της ΝΔ ,ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης ,ψήφισαν να καταργηθεί η αργία της Κυριακής ,επι δήμαρχιας κακλαμανη ξεκίνησαν τα γκει parade στην Αθήνα ,και μεγάλοι μασόνοι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ έτρεχαν και τρέχουν να γιορτάσουν τις μεγάλες γιορτές μας δίπλα σε μητροπολίτες και ιστορικά μοναστηρια και προσκύνηματα

@ Observer (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 14/04/2017 - 19:19. Γελοιότητες γράφεις ,ως συνήθως.Οι πολιτικοί έμαθαν τον κόσμο τάζοντας για ψήφους.Όταν έβλεπαν πως γίνονται οι διορισμοί τι ΄να κάνουν;;;;;

Η παράταξη σου Ανδρέα χτυπιοταν και χτυπιέται να χτίσει τζαμί στον βοτανικό !Η παράταξη σου ειχε βάλει τους ανθέλληνες στο υπουργείο παιδείας την (ΔΡΑΓΩΝΑ,Ρεπούση )για να ανοίξει ο δρόμος του αποχριστιανισμού των επόμενων γενεών !Η παράταξη σου επι ραλλη άλλαξε την καθαρεύουσα σε δημοτική σε ένα βραδυ !ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Τι κάνουν τα μνημόνια σου κ.κ. πολιτευτή, τ. βουλευτά, τ. υπουργέ; μήπως δημιουργούν επιπλέον κακό στους ψηφοφόρους σου;

ΚΥΡΙΟΙ,ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κ.ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ,ΚΡΙΜΑ.

Ποια λάσπη λες βρες πατριώτη ;πήγε κανένας μας να δικαιολογήσει τους άθεους του Σφυριζα;Δηλαδή να θυμόμαστε τον αφελληνισμό ,και αποχριστιανισμο της πατρίδας μας απο την λαίλαπα ΠΑΣΟΚ ΝΔ ειναι λάσπη ;Μάλλον εισαι διορισμένος απο τα 20 και δεν βλέπεις πέρα απο την μύτη σου !Μηπως θέλεις να έρθουν και ΧΥΤΕΑ στην μεγαλοπολη επειδή το έβλεπε θετικά η ΝΔ ούλα ;

Τέρμα ο Ανδρέας μεγάλε !Τζαμπα σκούζεις ο Βλάσσης και ΕΥΗ θα κονταροχτυπιούνται !Αλλα κόψε την βλακεία σου με την ΝΔ γιατι φέρνει βαριά ευθύνη στην μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία !και οπως είδες κανένας εδω μεσα δεν γράφει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και των άθεων, αιωνίων φοιτητών, και χιπιδων βουλευτών του !

Λαός χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι ελεύθερος. Χωρίς λεφτά μπορείς να ζεις Όχι χωρίς δικαιοσύνη... Και εάν υπήρχε εσυ θα είχες πάει φυλακή ... αλλά εδώ είναι έξω ο Σιμιτης να μου πεις!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΟ.Η ΛΕΞΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ,ΜΙΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΤΖΕΡΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ....ΛΕΣ ΣΚΟΥΖΩ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΞΕΙ .ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Αιώνιοι φοιτητές και χίπηδες ειναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!Ο Ανδρέας αν φώναζε για την ορθοδοξία και ειχε πίστη δεν θα ψήφιζε τα μνημόνια για να γενοκτονηθει ο ορθόδοξος ελληνικός λαός ,θα ειχε παραιτηθεί για λόγους ευθυξιας ,οπως και θα ειχε τραβήξει το αυτί σε συναδέλφους τους οταν αβανταραν αντιχριστιανικές κινήσεις ,με το αυτάκι του κακλαμανη πρώτο !Αλλα ηταν γλυκιά η καρέκλα και ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να μην την χάσει !

Οταν βλέπουμε οτι κάποιοι ιεράρχες ειναι κλειδωμένοι στις μητροπόλεις τους και δεν λενε τίποτα για το έγκλημα που γινεται ειναι απελπιστικό !στα δάκτυλά των δυο χεριών ειναι οι μητροπολιτες που αντιδρούν και δέχονται και απειλές απο την ιερά σύνοδο και το φανάρι !Αλλα ο θεος δεν θα τους αφήσει !

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΟ"ΟΧΙ"ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ"ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"ΤΗΣ ΕΥΗΣ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ.

ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ) ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΚΑΝΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗ.ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ;ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ;ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ;ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΑΓΕ;

ΝΑΙ σε όλα για να μην χάσει την κουτ...λα, εξυπηρετήσεις στο κάθε λογής λαμόγιο και εμπαιγμό στους ψηφοφόρους και στα μέλη του κόμματος. Γιαυτό τον έστειλαν εκεί που βρίσκεται και δεν πρόκειται ποτέ να του επιτρέψουν να επανέλθει. Η κοροϊδία δεν συγχωρείται Αντρίκο. Ας το προσέξουν πολύ αυτοί που τον διαδέχτηκαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.