Τρεις ανήλικοι πίσω από την κλοπή αποθήκης στην Τρίπολη

Τρεις ανήλικοι πίσω από την κλοπή αποθήκης στην Τρίπολη

Μάρτιος 29, 2017 - 11:41
3 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (28.3.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί.

Όπως προέκυψε, προχθές (27.3.2017), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν εργαλεία, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 32, 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, μητέρες των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μήπως μπορείτε να πληροφορίσετε τον κοσμο, σε πόσες ΩΡΕΣ αφέθηκαν ελεύθεροι, ΟΛΟΙ ?

@Αιδεσημότατος μήπως να μας πληροφορήσετε για ποιο λόγο να κρατείτε κάποιος όταν δεν υπάρχει **δικαστική απόφαση** για αυτό και όταν το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται δεν είναι ούτε βαρύ ούτε υπάρχουν υποψίες για φυγή ή τέλεσης νέου; Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι ανήλικοι

Μα γιαυτο αγαπητε δεν ιδρωνει το αυτι των δραστων και των γονιων... αν το παιδι σου κανει κατι κακο θα το τιμωρησεις. Εκλεψε,, εσπασε ας κατσει μεσα 1 2 μερες να του γινει βιωμα να το νιωσει λιγο παραπανω και οχι να περασει 4,5 ωριτσες μεσα . 3 τσιγαρα δρομος που λεμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.