Ο «Νικολάκης» ανέβασε τους τόνους στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Ο «Νικολάκης» ανέβασε τους τόνους στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 28, 2017 - 22:18
16 σχόλια

Το χέρι στο τραπέζι χτύπησε ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε τα δεδομένα» και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος, διαμαρτυρόμενος για τα λεγόμενα του προέδρου του ΔΣ κ. Κακλαμάνου.

Ο έλεγχος χάθηκε μεταξύ των δύο αντρών την ώρα που θίχτηκε το θέμα της ΚΕΔΗΤ και για το αν θα συζητιόταν ο προϋπολογισμός της επιχείρησης. Ο κ. Κακλαμάνος αποκάλεσε τον κ. Τσιαμούλο «Νικολάκη» με τον ίδιο να αντιδρά εντόνως για τον τρόπο του, αναφέροντας ότι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν του αρέσει και δεν αρμόζει στην συνεδρίαση του ΔΣ.

Αν και η ένταση που υπήρξε ήταν λίγων δευτερολέπτων τα πνεύματα ηρέμισαν και δεν δόθηκε κάποια συνέχεια στο θέμα.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Kόντρα Τσιαμούλου - Κακλαμάνου


16 Σχόλια

νικολακη γιατι αρπαζεσαι αγορι μου? βαλε κοντο παντελονακι και στο επομενο δσ με τον κηδεμονα σου ..................................

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ.ΣΤΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.

0.52 οντως εχει να ριξει κατι τσαμικα και καλαματιανα μετα τις εκλογες ο νικολακης που θα ξεγοφιαστει............θα παραμιλησει με τους ΛΙΓΟΥΣ ψηφους που θα βρει με το ονομα του,εδω εισαι και εδω ειμαι ,να θυμασαι τον ποντο σου που λεει και ο πατερας μου

αχ ρε Νικολάκη...δεν προκειται αγορι μου να βγεις δήμαρχος ό,τι και να κάνεις.. γιατί δεν το πέρνεις απόφαση να ησυχάσουμε????

Kαι δηλαδή γιατί τσαντίστηκε ο Νικολάκης; Αφού είναι μικρότερος του κ. Τάσου, θα μπορούσε να είναι και παιδί του...

με αυτούς που μπλέξαμε (ο Δημήτρης και η παρέα του) και λίγα κάνουν στα συμβούλια !!! βοηθειά μας!!!

Νικολακη γιατι σε πειραζει ο Τασος? Γιατι ρε Τάσο πειράζεις τον Νικολακη? Αχ μωρε το παιδι αυτο, δεν ξέρει που να ξεσπάσει. Δεν του βγαίνει τιποτα. Όλα ανάποδα ρε Τσαμουλακο....Καλα μιλάμε λέμε θα πέσει πολυ γέλιο το 2019!!!!!

ΓΙΑ 18:05 ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ 2019.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ?

Όλοι οι άλλοι Τσαμουλακο θα γελάνε με σένα φυσικά!! Γιατι μιλάμε λέμε ούτε το 5% θα ακουμπήσεις!! (Άσχετα φυσικά, φυσικά με τα τραπεζώματα που κανεις... να εισαι καλα μαναρακι που τρώμε και τζάμπα...)

O μιλάμε λέμε εμφανίζετε με τον Νικολάκη τελευταία πιθανόν να μαγειρεύουν κάτι πάντα με τις οδηγίες του μεγάλου δασκάλου του Νικολάκη κ. TST

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΜΕ" ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ:

Αφήστε αυτη την αγορίνα στην ησυχία της γιατί ο "μιλάμε λέμε" εχει μερικούς ψήφους το εχει αποδείξει και με τον Σμυρνιωτάκο και με Παυλή παρόλο που τον αποκάλεσε ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ο Μήτσιος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.