Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης

Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης

Μάρτιος 23, 2017 - 14:30
5 σχόλια

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί στις 28 Mαρτίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση της μελέτης «Αναθεώρηση Κυκλοφοριακής Οργάνωσης Κεντρικής Περιοχής Τρίπολης».  
  2.  Περί έγκρισης προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης της Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης οικονομικού έτους 2017.
  3. Περί έγκρισης του ετήσιου προγράμματος δράσης της Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης οικονομικού έτους 2017.
  4. Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία : «Κ.Ε.ΔΗ.Τρίπολης» προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τεκμηρίωση εσόδων- εξόδων.
  5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κατανομή χρηματοδότησης του τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη – ασφάλεια του χώρου προσωρινής αποθήκευσης των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης».
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση συντριβανιού στην πλατεία της Τ.Κ. Αρτεμισίου».
  8. Σύσταση επιτροπής φορολογικών διαφορών Δήμου Τρίπολης.
  9. Διαγραφή προσαυξήσεων.
  10. Έγκριση της υπ’αριθ. 6/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση μιας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Χωτούσας στο Σύλλογο Απανταχού Χωτουσιωτών προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν ως έδρα του Συλλόγου τους».
  11. Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης.
  12. Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης.
  13. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Νεομ. Δημητρίου στις 25, 26/4/2017 στην Τ.Κ. Μερκοβουνίου Δήμου Τρίπολης.
  14. Περί επιχορήγησης του Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
  15. Εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τη σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής ως συλλογικού πειθαρχικού οργάνου κατά τις διατάξεις του Ν. 3584/2007.
  16. Πρόσληψη προσωπικού για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης.
  17. Έγκριση σχεδίου νέας τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Πεζοδρομήσεις στην Εθνική Οδό Τρίπολης-124ΠΒΕ».
  18. Παραλαβή δωρούμενου μνημείου «Προτομή Γεωργίου Πάνου στην Μαρμαριά Τ.Κ. Αθήναιο του Δήμου Τρίπολης».
  19. Παραλαβή οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης: «Μελέτη ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων πλατείας και περιβάλλοντος χώρου Τ.Κ. Λουκά Δ.Ε. Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης.
  20. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή αγροτικών ιατρείων Δήμου Τρίπολης» αναδόχου Τσιώλη Αριστείδη και ΣΙΑ ΕΕ.
  21. Χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για το κοιμητήριο της Ψηλής Βρύσης Δ.Ε.Τεγέας», αναδόχου Σιαβελλή Ιωάννη.
  22. Έγκριση 1ου Τακτοποιητικού (Α.Π.Ε.) του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για το κοιμητήριο της Ψηλής Βρύσης Δ.Ε.Τεγέας», αναδόχου Σιαβελλή Ιωάννη.
  23. Διενέργεια αναγκαστικών εκταφών στο καταργηθέν κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Τριπόλεως.
  24. Ορισμός μελών επιτροπής σφράγισης αρνιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις Πάσχα 2017 και Αι- Γιώργη στις Δημοτικές Ενότητες Δήμου Τρίπολης.
  25. Παραχώρηση χρήσης δημοτικού γηπέδου Φιλικών – Κάρτσοβας.
  26. Αναστολή ισχύος παραγωγικών αδειών Λαϊκών Αγορών.
  27. Δικαιολόγηση απουσιών παραγωγών λαϊκών αγορών.
  28. Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης.
  29. Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.).
  30. Έγκριση παράτασης συμβατικού χρόνου για την παροχή της υπηρεσίας «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη διερεύνηση βελτίωσης της ελκυστικότητας και βιωσιμότητας του οικισμού Λεβιδίου μέσω στρατηγικών δημιουργίας και προώθησης ταυτότητας τόπου».
  31. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση εισόδου Τ.Κ. Βαλτετσίου», προϋπολογισμού 12.676,21 €.
  32. Οικονομική ενίσχυση.

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Ρε παιδιά θα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί απο το δημοτικό συμβούλιο για να εκλεγεί κάποιος πρόεδρος. Αύριο το βράδυ μετά το πέρας του δημοτικού συμβουλίου θα υπάρχουν πρόεδροι στα νομικά πρόσωπα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.