Αποφασιστικότητα και εθνική ενότητα το μήνυμα της 25ης Μαρτίου από την Τρίπολη (vid)

Αποφασιστικότητα και εθνική ενότητα το μήνυμα της 25ης Μαρτίου από την Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 25, 2017 - 15:00
13 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και στην Τρίπολη η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.

Μετά το πέρας της παρέλασης, o Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού,  ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης, o περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και η πολιτευτής με τη ΝΔ Εύη Τατούλη προχώρησαν σε δηλώσεις.

Το μήνυμα της ημέρας ήταν  ενότητα, και η δύναμη που πρέπει ο ελληνικός λαός να δείξει για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των καιρών.

Οι δημοσιογράφοι απηύθυναν ερώτηση στον κ. Μπαλάφα για τις εισροές μεταναστών στο Αιγαίο, αλλά και για τις προκλήσεις της Τουρκίας, με τον υφυπουργό να απαντά ότι ο κύριος κίνδυνος, αν υπάρχει, είναι το ζήτημα στο Αιγαίο είναι οι απειλές που εκτοξεύονται από τη γείτονα χώρα, κανένας άλλος κίνδυνος δεν υπάρχει.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Το μήνυμα της ημέρας για την 25η Μαρτίου


13 Σχόλια

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΄΄ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ΄΄΄ ΕΥΗ. ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ......

@SUN Σάβ, 25/03/2017 - 15:26 Φαντάζομαι ότι και η ίδια μια αγωνία θα την είχε, σου άρεσε δεν σου άρεσε που έκανε δηλώσεις σήμερα.....Περίοδο μέχρι και τέτοια μέρα που έχετε μερικοί (ή μερικές «συνεργαζόμενες»)...Πω πω πω πω πω...Δεν κόβετε πουθενά ρε......

ο κωστάκης δεν φαίνεται πολύ καλά... τι έγινε; του έκατσε στραβά κόκκαλο από το μπακαλιάρο; η εύη το παιδί της colgate δεν σταματάει να γελάει. ο πετράν έχει το αγέροχο βλέμα σαν το γέρο του μωριά (χαχαχα) ...

Που Χάθηκαν τα ΣΥΡΥΖΟΣΚΥΛΑ ο καπετάν παπαζαχαριάς και οι κουνελοτρόφοι;;; Χάθηκε το γιαούρτι στους ξεφτίλες που δεν ήθελαν παρελάσεις, έβαζαν τα παιδιά να γιουχάρουν και να φτύνουν Τ'ωρα καμαρώνετε ξεφτίλες πάνω στις εξέδρες και πίνετε το αίμα κάθε εργάτη ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ

ΠΕΤΡΟ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

Τον Κωστακη δεν τον βλεπω καλα μηπως ο Κυριακος του ειπε να μαζευτει και να μην λεει συνεχεια μακακιες ? Την ερωτηση για τα σκουπιδια που την εβαλε ο Κωστακης και ο γαμπρος του ο Παρας?

To καρεδάκι των φωτογραφιών του θέματος δεν μιλάει, σκούζει δημοσιο γραφική δεοντολογία

Γραβάτα και φρεσκοξυρισιές ο Μπαλάφας......................πολύ θεσμικοί πλέον οι παλαιοι "ακτιβιστές" "αλληλέγγυοι"

αν είναι να κάνουν δηλώσεις και οι υποψήφιοι των κομμάτων που δεν εκλέχθηκαν, να δείξετε και δηλώσεις του "βαλντεράμα" της Χρυσής Αυγής (πιο πολλούς σταυρούς απτην Έυη πήρε)

Τόση προετοιμασία, έξοδα και κόπος για να γίνει παρέλαση μπροστά από τον Μπαλάφα. Κρίμα τα έξοδα των γονέων για τις φορεσιές των παιδιών, ο κόπος των δασκάλων, το ψάλσιμο των παπάδων στη δοξολογία, ο πανηγυρικός λόγος, οι μπάντες, ο Στρατός. Ρεζιλίκια. Άλλη φορά να μας λέτε ποιος και από ποιον πολιτικό χώρο θα έρθει να ξέρουμε. Καλύτερα να δω ταινία τον Παππαφλέσα ή το ΟΧΙ, περισσότερα περήφανος θα νιώσω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.